Details make you Look Aweesomee


I vår vill jag MER ÄN GÄRNA se ut så här, eller gå i dessa plagg. Ett par Silvermetallic converse(as balla!), en döskallering, ett rött lack och en grå Hoodtröja med skinnväst inkl!
Det r ju detaljerna som gör själva outfiten. Och dessa detaljer kommer jag satsa på i vår/sommar: ringar, coola skor, nagellack, jackan/tröjan, & armband och tights också såklart ;)
Åh vad jag längtar till mina gråa converse kommer, självklart blir det att  beställa hem ett antal par till, säger vi. heheh
Och då får det bli Ett par SilverMetallic färgade! så sjukt coola!



PEaaxcCE



If you could, stay here for just, A little bit, a little while, a little bit with me..

Mina mp3 hörluruar suger verkligen. Får lov att dra åt, eller hålla i själva sladden så dem håller ihop, så att det spelas i båda hörlurarna. Annars hackar det bara, eller hör jag bara i det ena örat.
Dags att införskaffa ett par nya kanske?! har tänkt på't det jäklit länge, men har liksom aldrig blivit av. måste väl vara jobbigt att väl börja åka in och kolla in ett par.
Jag är verkligen en all ätare när det kommer till musik (även mat ahaha). Min musiksmak kan fortsätta i all oändlighet.. eller nejdå. men Jag är mest för Rock/metal/hardcore(superstar;D)punk/scremo och hiphop/rnb.
Men på senaste tiden spelas det mest de först nämnda genrena.
OM BLESSTHEFALL kommer till Metaltown Tänker jag fan avboka norgejobbet/tiderna i juni och få tag på en Metaltown biljett och dra dit!  Once in a Lifetime Experience. Illa om man missar något sånt..
säger bara vilken jäkla röst Craig har, Grym! - älskar låten-


Peaa<<zCE

Wheey

Tänkte bara säga att jag har precis haft spanska Prov*(?) om man nu kan kalla det för prov, det var nog mer ett LITET glosförhör. Vi hade liksom läst på över 40 glosor, och tror ni inte att bara 10 av dem kommer på provet, såklart, här har man setat och pluggat in alla de där hundra glosorna, och så kommer bara 10 fjuttiga ord.
Men det kanske är så att man ska lära sig glosor för att komma ihåg de resten av livet. Man kanske kommer att få användning av dem senare, de man inte vet? vem vill inte åka till Spanien in the Future!?
Eller tänker man som mig, att man råpluggar in dem, sen åker de ut lika snabbt som dem kom in i medvetendet.
Iallfall, resten var meningar man skulle översätta. Och det gick ju galant de! -- > -.-  ehhe he

It's killing me

Nu tycker jag att det är dags att sopa dessa böcker och lägga sig i en varm och mysig säng och soooova.
Men något säger emot mig, att jag borde sitta uppe ett tag till och börja plugga FE någon gång, för det har jag ju inte hunnit med idag..
Så vad ska man göra? ska man följa det man själv anser vara rätt, det som är bra för själen, eller ska man gå efter det som man egentligen inte alls tycker är kul och plugga bara för att man känner att man "måste" .
Konsekvenserna därefter blir ju som tänkt. Kommer jag få något gjort om jag redan är trött? Om jag sitter kvar och pluggar, så kan ju konsekvenserna bli att jag får ett bra betyg, men oockså att jag är as trött imorgon, resten av dagen och kanske inte orkar plugga något alls då istället.
Konsekvenserna av om jag slänger ihop mitt pick och pack och drar och nattar, blir kanske att man orkar morgon dagen mycket bättre, man känner sig piggare inför nya tag. Men det blir också kanske att jag ligger mer efter i pluggandet inför de två kommande proven och uppsatsen?
Svårt läge. Jag tror jag sitter uppe till max halv tolv då, blir nog att gå igenom FE:n och spanska glosorna lite snabbt sådär.
Gonaathh so long! :)

Alice In WonderLand A La Chloe Sevigny

Underbart fina bilder ur Bazaar magazine (april 2010), där Chloe Sevigny antar utmaningen att föreställa en mer "trendigare-, 2000-tals" Alice i underlandet.  Med bland annat skapelser från Marc Jacobs, Lenvin, Christian Louboutin, Miu Miu, viktor & Rolf Och Dolce & Gabanna!
Och det Lyckades hon med! Mucho like them.
Pea<<zCE

Remember A Time



Innan käket slänger jag in ett vackert kollage.
Härliga sommar vibbar slänger sig över mig när jag beundrar plaggen,- blommigt, spets, & kakhigröna jackan hängandes över axlarna en ljummen sommarkväll, matchas med ett par bruna remsandaler, svart väska och en ring med guldnitar. Outfiten bytes såklart ut mot ett par svarta tights och en lite tjockare hoodie mot natten till då man glider fram med inlinesen genom sommarnatten! ^^



There Is something wrong with the World today

T
I min värld. Fuck!
Blev mötandes i dörren av pappa av att han säger att det kanske inte blir något åka upp till Norge i påsk.
-WHAAAT??!!
Först hittar man inte sina papper som man behöver för att skriva uppstatsen, leta fan igenom hela skrot skåpet i skolan, men inga papper med hem. ILLA. Och sen de här. Orkar inte ta mer skit. Vi måste ju bara åka upp, om det inte är så, tänker jag fan ta bussen upp, för jag ska DIT. Vill inte vara kvar i den här hålan, vill ta en paus från allt och bara... vara.... Åh, jag som hade sätt fram emot bilresan, sitta och käka Påskgodis och kolla på VPD hela vägen upp och med bra musik! Sola, pimpla, njuta av den sista "härliga" vintern, riktiga vintern.
Okeey. Bilen som verkar vara paj, tror det var spolarvätskan som bara läcker igenom när man fyller på med nytt, men det lär väl gå att fixa på nått jävla vis. Men lämna in bilhelvete då? det kan väl inte vara så svårt.
NU: LETA REDA PÅ PAPPRENA. MÅSTE HITTAS. Annars är man screwed!

TRAINING INSPIRATION

pics/ Alessandra Ambrosio - ELLE

Älskar dessa bilder och dem får mig att längta ÄNNU MER till Sommaren!
Och därmed bli as taggad. Åhh, vill åka inlines och löpa som fan på stranden hos mormor, gå i fjällen, ta en joggingtur halva vägen hem från jobbet, jogga till Åsentranden och fiska, spela fotboll på den stora gården och bara njuta av den friska och härliga luften där uppe. Kan inte längta mer nu!
Här får ni 3 riktigt härliga träningslåtar, som brukar spelas i min mp3 under en löparrunda och när inlinesen sitter på.  Enjoy!
TRÄNINGS INSPIRATION TILL TUSEN!


Säger som Fredrik från Nike - VICTORIOUSLY!




Style It My Way

Ett Skotips får bli morgonens första inlägg. Det gillar vi!
Nice Shoes från Nelly.se ( friis & company) blir dina för cirkus 1300 kr.
Passar dock inte min plånbok (maybe yours?), men galet snygga var dem!
Peaaccz<ce




Just A Yellow Lemon Tree

Fool's Garden med Lemon Tree. Nostalgi eller vad!?
När jag skulle fixa tee, fanns det bara smaken " Lemon Tea" kvar, och då. Det var då jag kom på låten..
Jag: " lemon... lal al alala..? Hur går den låten? äre inte någon låt som går nått med versen "Lemon.." ?
Frida: Ehm.. Jaa, det gör det kanske, men kommer fan inte på't..
Jag: Nu veet jag! Lemon tree låten! typ - "Yesterday You told me about the blue, blue sky. lala la la la.."
såklart att man  bara var tvungen att leta upp den på spotify! Snacka om old Memories från den tiden som kom upp då, och andra gamla godingar till låtar. hahah
Så himla chill låt!
Lyssna och minns!
Musiic<33



Let It Enfold You

Difficult... toooo... Put .. My . Shoes ...On..
Btw, gööött med lantchips. De goaste chipsen! (fast käka inte nåh dock, hehe- ville bara fresta er lite )
Dagens outfit såg ut så här. MUSE T-shan, svarta tights i skinnimitation/jazz leggings.. Den Absolut skönaste Kavajen på, och mina svarta kilklackar.
Roligt nog så kom min vän cicci också med samma T-sha idag. Så sammanträffande liksom! Vi ba: meen näeeee! ;O
öhhöh.
bara vi tre, Cicci, frida och jag som har en sån t-shirt också, som tur är ;)
Nu: plugga, skriva på uppsatsen som jag knappt har börjat (wohho) på och lyssna på MUSEEEEE! <3
PeaazzcE

Give you My All

Ännu mer snygga outfits/pics!
Nya fräscha looks från LookBook.nu
Det är där MAN VERKLIGEN hittar Massvis med inspiratition.
so Check It Out -->Lookbook.
Alla outfits var riktigt fina!
Men favoriten, eller favoriterna är 1:a, 2:a och 4:e.
hehe, blev visst lite fler än 1 :)
Btw, ser ni, Han med den gröna tröjan och brillorna är ju snarlik en ung Bruce Springesteen! ;O
Peeaa<cE

Bite to Break Skin

Håltimmen i skolan satt vi vid de runda borden och chilla some. mina andra vänner ville inte fastna på bild, men det ville jag ( Och Line), eller vi försökte iaf x)
Intressant med skoltidning. mhhmm
Mer intressant än plugget kanske? he heeh
nu är man iaf hemma, och ska strax dra iväg igen, men till löpningen. Så hinner knappast plugga nu innan, så lika bra att sitta här. Aweesomee!
Lateeer ^^

Let Yourself go

Ett par favoriter från LookBook.nu
Älskar outfiten i mitten. Kizz Liksom och strumpbyxorna, svin nice! Wooh ;D
Peaa<ce

Spit Like A Man

Hell Yeah!
idag blire gubbrocken och hatten som åker på. Mysigt och fint att ha i skolan. öhöh
Nääejdå,  har ingen twedd kappa/gubbrock eller vad det  nu heter, inte heller en sån där cool black hat.
Blir nog att ta på sig de vit/mönstrade tightsen och nått svart över.
Åhh, nej en lång dryg måndag. Vad hade jag annat förväntat mig? nothing. Bara en massa plugg som borde göras, och löpning på de. Hur ska jag hinna och orka x) ?
Får väl ta mig tid. Lång natt idag då, tur är väl de att man har en fet sovmorgon i mörn :M
Peaace Out

SRC783

Så sjukt snygga bilder!! och hon är så snygg också! Hennes blogg är så nice. Grymma pics, verkligen.
kolla in tjejens härliga blogg, där det bjuds på massa mode och coola bilder!
Pea<<zce

RealPokerFace

Pic/JensollP


And no, ingen Lady Gaga - Poker face här inte. --> MYOH - Big Times (hittat på Myspace. Dem är fan från Västerås! :)) Niice Låt!! &  cool röst han har!


Peea<<cE

HM Festival Kollektion s/s 2010

"Nu skapar nämligen H&M en egen, festivalinspirerad kollektion under namnet Fashion against AIDS.

Kollektionen innehåller såväl plagg för dam, herr och dessutom accessoarer, och kommer att släppas i maj 2010. Hela 25% av intäkterna kommer att sänkas till HIV-organisationer." - Glamour.se




Här ser ni ett par riktigt snygga plagg ur kollektionen som jag samlat ihop. gillar plaggen sjukt mycket, specciellt mc-jackorna, den militärinspirerade jackan, shortsen, linnet med hörlurarna (festivalanda eller vad? ), båda kavajerna , den klorblekta denim klänningen och skorna. Okej, ärligt talat - ALLT var jäklit snyggt!

Blir att köa Datum? i maj till något av dessa plagg, tror jag ska sikta mig in på linnet och en av Mc-jackorna. Om dem inte är allt för dyra då.. Eller de korta slitna shortsen och hatten. Kan inte riktigt bestämma mig . haha




HISS ELLER DISS för HM:s "Festival Kollektion" ?

Något plagg som ni spanat in? :)

Tell me!



Smäller i mig en Bit Pizza innan träningen

Steket som pappa hållt på med idag var inte klart, så tog mig en bit pizza istället och käkar söndagssteket efter träningen. HemmagjordPizza (tog färska pics på pizzan nyss, men kom på att jag måste ju ha sladden för att överföra bilderna. Lämnade ju tbk den strax före käket smart som jag är. haha så bjuder på en gammal pizzabild) före träning och ett glas milk, kan det bli mycket bättre, bra med kolhydrater så det är ju perfekt. DEt är ju liksom bara att ladda inför fotbollen så ;)


Peea<<zce

Jag Deltar i 3 tävlingar, rösta!

Pic/ me
visst ni att jag är med i 3 tävlingar just nu? som jag är finalist i. haha, hur sick är inte det.


1. En fototävling som ni kan rösta på HÄR ( jag har nr 5, finns as grymma foton med, tror inte man har en sån stor chans att vinna på den tävlingen :/ om ni inte hjälper såklart♥)
2.OutFit Tävling, där jag har nr 1. Sista dagen, så RÖSTA RÖSTA! :D ---> HÄR
3. Veckans blogg, där jag, och min vän Natalie - Photoart.devote.se också är finalist. Sjukt nice! haaha
--> HÄR röstar ni :)
Skulle vara kul om man vann någon tävling, nångång ..
bloglovin

Mintnailpolish

Hmm. kanske ska ta och ta bort det svart/blåa lacket som jag målade på i fredags innan festen och lacka mint ist? We'll see
Hade lite tråkigt så fotade mina beroende framkallande nagellack,  öhöh. Mint lacket passar finfint in i samlingen ju :)
Det var bara ren tur att jag köpte det. Gick liksom runt och leta på HM, och sen såg jag en, EN enda mint färgat lack hänga kvar där, och väntade antagligen på mig då. Så jag haffa'n såklart. Bara 29 spänn!
Peaa<zzce

AleXander WanG OfC

Vi börjar Söndags morgonen med lite snygga AleXander W pics!
Vaknade runt 11, men om jag visste att klockjäveln skulle ställas om med en timme hade jag lagt mig lite tidigare och vaknat TIDIGARE. Ahja, snälla människor här i huset som säger nått också.. heheh
Hoppas ni haft en treevlans helg! ^^)
Puuussss

Breathe the fire

Kollat runt lite på myspace och hitta detta awesome band :)
Stained Angel - Breathe the fire
Men shieet. Klockan hoppa plötsligt till 3 :O  WTF!
Hade totalt glömt bort det. Eller rättaresagt jag hade ingen aning om att det var ikväll ..
Nhååw då får man ju fan sova en timme mindre. ILLA :/
ahja Gonatth med er!

UKM 27/3

hmm. tyvärr kmr inte ihåg vad dessa grabbar heter.  Dem spela en låt som jag känner igen som fan, men kan inte komma på vad den heter heller. Eller bandet . fan så irriterande ^^ Kanske Sonic Syndicate?
Lonely Old Men spela en egen låt. svin bra! hoppas dem går vidare, annars jävlar ... haaha
Min tvillings pöjk som sjönger och spelar, Söderberg :)
Tog med mig systemen, och det blev några bilder allt. Men inte så värst bra. men dem duger ;)
Det var riktigt nice där. Gillar att åka på sånna här musik tävlingar! as kul att se massa nya band köra sitt race och så. men UKM i sura.. nja, hellre v-ås!
Det var mest bara en massa yngre som lira, som sög också x)
Men vissa, de äldre ones - vissa var helt okey. Lonely Old Men var en av de bättre/bästa då ofc.
PeaazcE

Pencils And Papers

Shieet, mitt hjärta höll på att hoppa ur där. fifan alltså. Tänkte inte på att det var ett större minneskort i den här systemkameran, trodde det var samma som jag alltid använt mig av, men eftersom det är 350D så kan jag ju fatta det.
Men jag körde på som vanligt, tog inte med mig någon kortläsare eftersom jag brukar alltid sätta in kortet i datan och överföra bilderna på det viset, men nu går det ju inte pga av det feta kortet.
Som TUR var så fick jag låna Inas kamera sladd! tack gode gud ahhaah.
Så blir att fixa lite pics nu och mysa framför the television med ... chipsen . kanske öhöh. Om jag inte drar hem till cam sen :)
.-Chemical Vocation

Lonely Old Man

Fixad och redo för en kväll på ukm i sura med tjejerna. Ska bli jäklit nice!
Hoppas på att Söderberg och dem tar hem hela skiten- The Lonely old man heter dem, haha bästa bandnamnet då xD
hinner tyvärr inte blogga mkt mer idag, kaske när jag kommer hem, när det nu blir.
Ni får ha det bäst!
CYA!

Leoblackfur

Ohhoo, den första bilden är så cool på naomi. Leopardmönstrad all the way.
Btw, ska visa er en sak som jag köpte igår när jag var inne  i stan. Något som jag velat ha ett bra tag nu, and now it's mine , yeaah. hahah
Baaaj!! nu blir det att städa mitt fräschiga rum sen får vi se. skulle behöva dra ned till samhället en sväng också. Och plugga. hmmm nja, det lät inte så kul.
Lateeer
Ni har väl inte glömt att rösta? för er som inte har röstat - Gå in HÄR. Och för er som redan har, gå in HÄR . ;)
Vore gölligt om ni rösta på min outfit ♥

TurnItUp

Rotade fram ett gammalt linne, eller gammalt och gammalt, så  väldans gammltl äre väl kanske inte, från i somras nångång. Med snygga dragkedjor som detaljer och lila färg innuti, när man drar upp dem då.
Peaa<ce

Acne Spring 2010

GILLAR verkligen Acnes kollektion för våren 2010!
Sjukt snygga plagg! Den svarta jackan längst ned till vänster vore inte helt fel, eller jackan i mc-stuk på den övre bilden i en fin härlig pastell färg!
finfina plagg helt enkelt.
PassionforFashion


freeedag!

Nu drar jag in till stan, sen blire att vara inne där ett tag, får se, kanske är fest på gång där . Men drar förmodligen hem sen igen , till festen här  i hallsta, öhöh ;)*
CYA

15.55 km blev sträckan

Har inte tränat sen i måndags (löpning), så kände för att köra på hårt. Ni ser j ú resultatet på bilden, hur långt och hur länge jag cykla.
Blev träningscykeln i 30 min, fast jag egentligen tänkte köra i 20-25 minuter, men ni vet ju mig, jag liksom kolla på tiden och när det hade gått 25, jag ba: "näee men lika bra att köra 30 min, inte långt kvar, och sen så har jag nog då slått i KM också. Lika bra att fortsätta isåfall ".
Efter det blev det lite styrka, både biceps, triceps, mage och rygg. Det är fin det! ;)
I'm going to be Fit For Fight U know.
Öy visstjha,  glöm inte att rösta på min outfit sötaste!! HÄR röstar ni .
bloglovin

With Eyes Wide Shut


CRAIG MCDEAN IS MY FAVORITE THING.
My Favorite Photographer.
He's the absolut. The Art Of Breaking. The Phenomenon.
Här är Inspiration till hundratusen!
Älskar verkligen alla hans foton, Hela hans Grymma portfölj!
En kille som man ser upp till, lägg hans namn på minnet, Craig McDEan.
<<33

Ögonbrynsfärgning Done

Färgade ögonbrynen härom dagen, och då använde jag mig av den lilla förpackning från Depend som innehåller det mesta.
Ser seriöst ut som skit, den där rörarn alltså, hahah.
Men resultat blev riktigt bra! eftersom färgen är Svart/brun så vänta jag ungefär 6-7 min, fast det stod 5-15 min på förpackningen. men det beror ju helt på hur mörka man vill ha dem, och hur ljusa man har från början innan färgningen. Mina blev verkligen helt lagom mörka! :)
För att fördriva tiden lite medan jag väntade på verkningen så kladdade jag lite med färgen som vart över. .
Ingen kommentar på den fina målningen. ska föreställa en fjäril och en blomma, om ni inte ser det. Kan säga er att det var lite svårt att måla med den där pinnen xD

Så Depend kan jag gott Rekomedera er!


Pea<<zcE



Min kamera har skaffat sig ett par fötter

Åhh veeet nI!!
Jag har hittat min älskade kamera!! (Den sämsta kameran, men den duger so long) har saknat den så damn much alltså.
Den låg i en jävla låd jävel ute vid bastun, och jag undrar vad fan den gjorde där?!
Jag har inte ens använt den där ute, jag hade den ju förfan på badrumet sist.
Vad creepy!  Här flyttas visst saker runt av sig självt. Yhepp, min kamera har visst skaffat sig ett par fötter och varit ute på ett litet äventyr UTAN att fråga mig först. Fan vad sur jag blir på den. .
PEaacE

Lady Gaga & KIZZ är Lika med Sant

Nyårs festen var grym! Och jag saknar den festen, eller jag saknar sådana härliga lokal fester med en massa bra folk och bra party musik.
Eftersom det var Maskerad så var jag utklädd till -- > Rock Star, Typ KIZZ. Älskar den outfiten, och skorna är ju en förälskelse, även fast dem blev lite svåra att dansa i på slutet, men det gjorde bara saken ännu roligare, hahah
Cam var utklädd till Lady Gaga, och hon hade bara sytt ihop en topp dagen innan och den blev hur frän som helst! Snacka om att det liknade Lady Gaga stilen. Tvilling och Cicci var 5O'Nem. En förkorning av 50 cent och Eminem kan man säga.
Sjukt vad jag blev fest sugen! Och på tal om fest, så är det PART PARTY imorn och på Lördag efter UKM(? kanske?)
Umgås med de bästa vännerna och få ha kul, är det roligaste som finns! hjärta på det.
*

Mix it up for Success


TRolla fram ett litet kollage av fina ting som gärna får ligga i min Garderob(!) och vänta till solen tittar fram oh värmen med för den delen.
Men vad säger ni, ni kanske vill ha ett hum om varifrån dessa snyggingar går att haffa?

Aprikos färgad topp - Topshop
Denim väst - Topshop
slitna jeansshorts - ae.com
Svart spets bustier - topshop
converse sneakers studs - jades24.com
Turkos väska - colette.fr (paris?)
nitarmband i olika färger - ipcollection.com
Svart läder armband med kedja - topshop.com
Rayban Clubmaster (kopia, 250 kr!) - Topshop

Och den lilla flaskan med döskalle på kan man väll undra vad det är för nått, typ Poison eller nått i den stilen.
Men nope, det är faktiskt nagellack!  verkligen as cool flaska!
Jag som är lite av beroende av lack, och en nagellackssamlare måste ju nästan få tag på den(!) öhöh

Om ni fick välja, Vad skulle ni helst vilja ha för plagg/accessoar  till vår/sommaren från mitt lila ihopslängda kollage?
(Just pick one. Or two,.. or many as U like,  )


Peea<cE

No she can't read my poker face

Poker Face - You Me At Six får börja dagen.
Lite dålig fantasi, men den är riktigt awsome!
Fast, min Queue lista går på play så det är en jäklans blandning.
Btw, det här vogue reportaget är så sjukt snyggt! Och det syns på långa vägar att tjejen har på sig Balmains äkta "krokodil" jacka(till vänster)! ahaha. Den kostar väl " typ bara" cirkus en halv miljon kanske?
Oj vad klocka tickar iväg, jag som skulle börja renskriva min Diskussion som jag blev klar med igår kl 24.00 xD
So I'better Get Started.
CYA Latero Alegatero :)

Behind These Beautiful Eyes

Latcha lite i Ps på FBL här om dagen, (typ det ända vi gör just nu), men kul äre!
Fixade en bild som jag tagit på tvilling, och så här blev the Result. Blåare ögon, sedan ramade jag in ögonen mer med svart, och sen så fixade jag såklart lite andra små grejer med. Blev faktiskt riktigt nice!
Tänk om man hade så klara och djupblåa ögon på riktigt(!) Tror jag fan ska skaffa färglinser...
Snygga Tvilling. Blir nog att fota mer i helgen, Can't Wait!
Eller vad säger ni, visst lyckades jag ganska bra? hehe :)
Pussar!

Miss gorgeous

Pics/VogueApril2010
Super fina bilder! man får en sån grym vilja att ta fram kameran och börja fota, och sen ploppar det upp en massa coola bilder på vad och hur man ska fota och allt möjligt.
synd bara att min kamera jävel är borta. Någon jävel har rört min jävla pryl, och säkert gömt den någonstans , inte för att jag vet varför någon skulle göra det här i huset, och inte vet jag om någon har rört den heller. Säkert jag själv som är så ansvarslös att jag glömt vart jag lagt den. Men jag har seriöst letat precis överallt!
Sist jag använde den, var när jag fotade lite grejer på badrummet, när jag höll på med ögonbrynsfärgningen, sen försvann den spårlöst! Creepy.
Jag blir fan galen, känner mig hjälplös utan den. Jag som har tänkt att fota så mycket jag bara kan under veckodagarna, när jag är rastlös eller när inspirationen sätter fart..
Utan kameran i handen, blire inge bilder. SRY. Får helt enkelt Keep on Looking(!)  :C
. Annars om jag inte hittar den, köper jag tammefan en ny. ahah
CYA!

RÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTA!

Åhh vad kul att man blev en finalist i Outfit tävlingen!
Så nu kan i sätta igång att rösta. Lika bra att börja tigga röster, öhöh. Och lika bra att erkänna att man gör det, för såklart att man vill att sin outfit ska vinna, men det är upp till er :) Ni bestämmer. Jag gör bara vad som står i min makt typ, kan man säga..
Vill såklart helst att ni ska rösta på min snygga outfit! (A) mihih
Om jag vinner så kommer min blogg bli länkad på Ingrids blogg i cirkus en Vecka! HUR awesooome som helst!
Gå in HÄR för att rösta vetjah!
Tack till er som lägger er röst på min outfit, ni är de gulligaste
Peaa<zcE

Futuramalama

Sitter hemma hos Cicci  och kollar filmen Futurama på canal+ comedy. Fifan vilken cp film.
Det är så dåligt att det blir jäklit kul! man ba sitter och garvar och säger " meh, fan va dåligt!" fast det egentligen är bra. hahah. Kill kill kill, blood blood blood är det som gäller i den filmen, även i serien med antar jag.
Klockrent!
Tänkte lägga in en bild, men det verkar inte funka gå in på någon annan hemsida än blogg.se, wierd.
kanske beror på att jag är inne på ett oskyddat nätverk.. Jag är så laglig så.
nu blire att plugga matte så inibomben, och cicci får vara vår matte lärare, mihih.
Pusspåer.

KakhiGrönt är verkligen inte helt fel

I have fallen for It.
The Green Piece.
Kommer att variera mellan en liknande jacka och mc-jackan. Även den lite Balmain inspirerade jackan som jag köpt på 2 hand. Kan inte bli mer vår! Nästa vecka TÄNKER jag fan dra in och köpa den. skinnplagget alltså^^
Ah visstja, glömde nästan klottra ned varifrån den här snyggingen kommer ifrån. Modekungen.se som ni kanske ser. Det står ju det också, öhöh
Lost man är då!

Stolen Inspiration

Finally something out there
Thats making sense
And its just another trend 
Carefully hidden in your dress
And this cycles never ending
And fashions overdone
And the further that I run away
The further I come back
To shelter
Lose another day here
Lose another year here
I'm with you
You are the fire
of my apartment floor
16 stories 
I'd rather burn than fall
It isn't fate that took 
us all by storm
It's just a turn of a card /Silverstein-Call It Karma

OnsdagklockantjugoInio

sovmorgon idag med, inte helt fel de inte. Men det var inte så värst länge, typ bara en kvar längre, ahahh
Skolan idag blir väl sådär seg igen, för det är Onsdag, vilket betyder att det är 3, näe 4 långa lektioner på 1 ½ timmas work. Med matte provet då också inräknat. Faatta drygt!

Going soon. Så håll tummarna för mig, och mina vänner som ska göra, det där helvetes provett(!) ;D

Pic/Inspiration-FabFAshion

CYA!



Del 2. Let It Go With The Flow

En gammal Jensvoll vs en ny  Jensvoll

Tänkte fortsätta lite på det jag påbörjade att skriva. Om min färdiga viktuppgång.
Från 36,6 --> 48,5 kg => 12 KG på 3-4 år alltså (!)



Jag har kommit så långt på vägen nu att det är sista gången jag ska dit, veckan efter påsklovet.  Härligt!
När vi hade våra pratstunder om allt och inget, så fick jag ut en hel del om vad som låg bakom mitt beteende etc.
Kan nog klargöra att det mesta låg på träning och utseendefixering. Träningsberoende med andra ord. Och fixerad kring mat, vad det innehöll och var lite rädd och lite äcklad av fett och Kalorier.
nu känns det så att det är, (var)  slöseri med tid. Gå dagarna runt och bara tänka på vad man ska äta, när man ska träna och hur mycket man ska göra av med och nästan bara ha tankarna kring sådant som är ett sjukligt beteende.
Jag har kommit så långt på vägen nu att det är sista gången jag ska dit, till min kurator (ätstörnings-enheten), veckan efter påsklovet.  Härligt!
När vi hade våra pratstunder om allt och inget, så fick jag ut en hel del om vad som låg bakom mitt beteende etc.
Kan nog klargöra att det mesta låg på träning och utseendefixering. Träningsberoende med andra ord. Och fixerad kring mat, vad det innehöll och var lite rädd och lite äcklad av fett och Kalorier.
Nu känns det så att det är, (var)  slöseri med tid. Gå dagarna runt och bara tänka på vad man ska äta, när man ska träna och hur mycket man ska göra av med och nästan bara ha tankarna kring sådant som är sjukligt.
Det känns som en lättnad att slippa de där tankarna, den "onda Cirkeln" som jag lyckats klivit ur.
Har man viljan så klarar man allt! Ja hade viljan, och jag ville verkligen inte sitta fast i det beteendet. Jag ville och vill leva livet, utan ett sådant kontroll över allting. Bara "Let It Go With The Flow".
Jag ville kunna göra saker (som var så enkelt för alla runt omkring mig) utan att få ångest.
Och nu har jag kommit till det stadiet att jag inte orkar bry mig om att tänka på onödiga saker. Jag vet inte vad som har hänt, jag har bara släppt de störda tankarna (de mesta av dem) och bara "levt" känns det som. .
Vi får se vad som händer i framtiden, då har jag förmodligen inget kvar av detta tänkande, ingen ätstörning eller whatever. Visst kommer jag säkert tänka tillbaka då jag mådde och såg som värst ut, det kommer ju hänga med mig hela livet. Men inget som jag kommer se som en bra period, för min hälsa, för det var det verkligen inte. Bara jag själv som inte insåg de. Och erfarenhet har man fått av dessa år. Stora erfarenheter.


Peaa<zce


Sketch In Black & White

Snyggt Linne från Nelly!
Under Mc-jackan är den ju perfa... När det blir lite varmare klimat ofc(!)
I Want   ♥
bloglovin



Jag vill ha tjejens jacka.... åhh

så grymt snygg!! Matchat med Leopard baddräkt under också, hur fint som helsT!
Ville bara säga och visa er det. Men nu väntar den heta bastun på mig, vi hörs later
Pussar!

Soon U will Understand Just what You're Like

Her Bright Skies - Heartbreaker
skönaste låten! Den får mig på något sätt att tänka på alla härliga somrar och de sjukt sköna och svala/varma kvällar på sommaren, då syrran och jag drar ut mitt i natten och åker inlines, stjärnklart, och svalt ute, med hörlurarna på. Underbaraste!
Saknar och längtar som fan till nya fina inlines turer mitt i den bäcksvarta natten♥
Pic/ klotter-konst under en ekvadukt(vad det nu heter)/bro i falun.
PEaa<zCe



12 kg i viktökning på 3-4 år(!) - Del 1.

(Delar upp all text i 2-3 Delar , så det inte blir så himla jobbigt att läsa)
Så följ gärna med från början och läs :)

Så Sjukt liten man var, iaf på den övre bilden ser man extra liten ut, hela utsikten slår ut allt. Menar också att jag var ganska liten, vilket jag kanske är än, men jag är betydligt större nu, om man jämför(!)
Ändå var det i somras. Min Vikt har ökat enormt på bara, vad är det.. 8-9 månader, kring 4 kg kanske?
För 3-4 år sedan när jag gick i 8:an - 9:an vägde jag 36,6 kg,- då min ätstörning var som" värst" kan man kanske säga, och nu väger jag ungefär 48,5 nånting tror jag..
Alltså en Viktökning på HELA 12 KG (!) Kan knappt fatta det själv. Att jag har varit så tålmodig och jah, duktig som klarat av dessa tunga och jobbiga år. Men nu är det slut. Nu har jag nått min max vikt, eller nått kilo till ska jag nog klara av :) Har aldrig känt mig gladare än vad jag är nu, jag mår verkligen bra i min kropp, framförallt i själen. Och tankarna kring mat, vikt och träning har förändrats, även fast jag är ganska utseende fixerad fortfarande, så ser jag det hela i en helt annan synvinkel.
visst finns det saker som man vill slipa på och så, men det får bara flyta på som det kommer...



Mitt mål hos kurator (ätstörningsenheten) var ju att få tillbaka mensen, vilket jag har fått nu. Funderar på att maila henne och säga det, hihi.
Eftersom jag inte var riktigt så sjuk då jag kom in dit, till ätstörnings-enheten, alltså knappast lika sjuk som jag var för ett par år  sedan, så kändes det lite konstigt att jag, som nästan är frisk, och ser frisk ut ska gå där.. Men insåg snabbt att jag inte var riktigt frisk och klar i huvudet än, så även fast man ser ganska frisk ut på utsidan så behöver det inte  betyda att man "ÄR" det på insidan. Allt sitter in spikat i huvet.
Men ändå så var det inte så mycket kvar på den långa vägen. Många saker hade klarnat upp för mig, och jag hade redan en ganska hälsosam syn på det mesta(!)
Tyckte mest att det skulle var skönt att få komma till någon äldre, vuxen person och prata ut om mina tankar och om jag hade några problem och så. Väldigt skönt.
DEL 2 kommer latero today!

Random Party mix Inspiration

Party hard party hard party hard, or go home


PEaa<<zcee




09.24 Sovmorgon(!)

Fan va skönt med sovmorgon!
Tar det lilla man får, men idag börjar vi inte förän kvart över 11 egentligen, men eftersom vissa av oss har matte prov imorn, så tänkte vi gå på den matte lektionen innan vår "vanliga" matte timme, så vi får lite mer hjälp med det kapitel vi ska göra. För vi ligger ju lite efter. NOT good!
Känns som att man har legat efter i matten i typ flera månader nu, måste verkligen ta tag i det. Borde egentligen ta tag i alla ämnen som vi har, för jag ligger fan efter i stort sätt ALLT just nu.
Det kommer säkert bli så att jag måste skippa fotbollen imorgon för att komma ikapp med NV och FE.
Får ta en "komma I kapp" dag. hehhe
Just nu: sitter och lyssnar på Poker Face  med (inte Lady Gaga) You Me At Six ^^
Men oj när man talar om trollen, nu äre Lady Gaga & Beyonce - Telephone. SJUKT BRA LÅT!
Nu är man taggad inför matte lekton, haha
Pusssaar!!

Liar In The Glass

(Dagens/) Vackraste bilderna på Anja Rubik,  tagna av Heidi Salmane.
gillar den sista bilden skarpt!

Den bästa låten till träningen - Anxiety(!)

18.30 Löpning med laget (typ halva laget kan man säga att det var)
Eftersom vi hade ett ganska tufft fotbollspass igår med högt tempo i 1 ½ h, så körde vi lite lugnare idag.
Fast det kanske jag inte håller med om att "jag" gjorde. Men det är en annan femma.
Jag kör ju alltid slut på mig när det kommer till löpning, men kan hålla med om att det iaf var lugnare, inte lika jobbigt som förra måndagen då vi för första gången det här året körde mest backträning. (hade träningsvärk i 3-4 dgr efter det, stel som en kärring!)
Ikväll blev det en blandning av löpning och backträning, vilket det alltid är, men det var inge bengång den här gången (det som är det jobbigaste!) . Istället hade tränarn kommit upp med nya övningar, så som "idioten" i en lång jävla uppförsbacke. hahah. Alltid redo för nya utmaningar, och alltid lika kul med något nytt!
En sak som jag aldrig kan vara utan när jag löper, är självklart Mp3n! och mina jogging tights.
Men Mp3n är nog fan  den viktigaste! Det går SÅ mycket enklare att köra ruscher, man tar ut mer i löpstegen, och man får ett jäklans tempo.
Den Bästa låten att löpa till just nu : Anxiety - Black Eyed Peas feat Papa Roach
-Den låten är så sjukt nice. Blir så grymt taggad av den!
PeaazcE/FitForFight♥



Den här T-shan är niiicee

I want this CHEAP MONDAY thing punkt
(sry, glömde skriva ut var man kan haffa den, men nu så, know U now :))
CM är en klart favorit affär, så sjukt snygga plagg dem har. Speciella och coola!

My Day so Long




Dagens
 Humör:
Glad, deprimerad, stressad, trött.
Händelse: ett par inställda lektioner. Bugar & bockar!
Att göra NU: Plugga plugga PLUGGA
Roligaste: noope, inget specc kul idag inte. Men kanske blir?
Längtan: Konsert/UKM + Fest (lördag!)  Yeeaah!
smak: sura clementiner. Som citron. uhhuu
jobbgaste: skriva klart labbrapporten, plugga överhuvudtaget  -.-
Längat nr 2. löpningen ikväll

Stilikon/Klädstil: Peaches Geldof
Inspiration: Topshops nya kollektion - "Festival Army"
Färg: Puderrosa/beige + svart
Lack: bly/metallic grå
skor: Svarta skinn converse

Peaa<<zcE

Street Style Fashion






InspirationPics/stockholstreetstyle


Festival Army By Topshop





Topshop Collection. Festival Army Inspiration for Spring.



Älskar denna snygga army look! Helt rätt i vår/sommar.



AllAroundme

Kör på en liten gamal bild, Ehmm... någon gång från i Höstas, eller förra hösten  är den nog?
Den får mig att längta ännu mer till allt det gröna och sköna!
Om 6 min kilar jag till skolan, Alone. Typ bara jag som har FBL i min klass, nästan..
Dem andra får en FET sovmorgon. Fan va LYX! Skulle ha varit underbart att få sova ut lite.
Men men, that's Life.
Ni  får ha en findag, och för er som är sjuka, jobbar, lediga eller vad ni nu ska göra idag - säger detsamma till er! :)
PEaa<czzce

okeey, nu äre slut för idag. Tack för mig heej!

¨
Slagga står på tiden nu. och det VAR på tiden också.
Om jag ska vara ärlig mot mig själv, så är jag nog den mest segaste och ... oklokste?.
Jag har inte ens skrivit klart min Labbrapport än! det är ju sick. inte okej alltså.
Men tur att vi har en "nästan" ledig dag imorn, typ bara 2 lektioner tror jag att det var, så hinner nog göra klart den under håltimmarna...
Ni får sova så sött!! CYA Laatero Alegatero

Veckans Blogg

Tänkte anmäla mig till en "veckans Blogg" tävling, där ALLA som har en blogg kan vara med och delta :)
Ska bli kul, man kanske har en chans ändå, I hope.
Tävlingen pågår tills på Tisdag, så skynda kommentera hos fotbollsfrun Josefins fina blogg!
Och på tal om fotboll ♥ så hade vi ju fotbollsträning idag, det var faktiskt en jäkla kul träning!
Men synd bara att ena halva benet, från vristen och upp mot vaden domnade bort mot slutet så man var tvungen att hoppa av. Så himla typiskt! Fattar nada vad det är FÖR FEL på mina ben/fötter. DAMN'T
Peaa>CE

"Veckans 3 Favoriter" - Från NELLY.SE

Ja men då kör vi på en "veckans 3 favoriter" igen då. Exakt en vecka sedan sist.
Den här söndagen blev det ett utval av vardagliga klänningar (nyheter från nelly.se) som är perfekt att bära i vår.
3 st härligt trendiga klänningar. Nelly har fått in ett nytt varumärke, nämligen MANGO(!)
Den sockersöta skapelsen i mitten är - MANGO.
Kan matchas med; ett par ankelboots, strumbyxor, parkas/skinnjacka, skepparkavaj/jackan, en drös med ringar/eller ett stort fint halsband- sen är man redo att fira in våren!
För Den är verkligen inte långt borta nu, den har varit här, men den kom inte för att stanna. Men snart gör den det. Bara Hålll ut guys!
Btw, jag tycker att den randiga klänningen är väldigt nice, men lite för lång för min smak. Jag skulle ha fållat upp den en bit och sytt in den, så att den blev lite kortare på längden (eftersom jag är ganska kort, hehe) :)

Jävla helvetes Piss väder!

Att det aldrig kan ge sig någon gång! Trött på snön, trött på allt vitt, allt som har med Vintern att göra!
GE MIG SOL & BARA MARK!
Pic/ by me


Escape me

nya partylåten, typ.
tkr den är awesome, härlig!

Music<<33

Mix Of Inspiration

Pics/Partymix/random



An Enhancing mood







Inspiration/pics



Black'nWhite




Copy givenchy
Randig kavaj/topshop.com, classic tank top/Alexander wang, shorts/net-a-porter.com, skor/Givenchy, väska/AlexanderWang.



Älskar den där randiga Givenchy Kavajen! I want It So Bad...


Dream on baby, deram on..

<<33

moremorefashionbaby

Skramlade ihop några favorit outfits i ett nafs nyss, och här är resultatet på sökningen.
mycket päls blev det visst, och skinn. åhh, vet ni vad jag vill ha...
ett par prickiga svarta tunna strumpyxor, eller med små hjärtan på, precis sådana som tjejen med den röda kappan har. Nästa gång jag går in på HM måste jag haffa ett par, om det finns kvar några rättaresagt.
DET måste finnas kvar!
Pics/stockholmstreetstyle

SomeRandomPics

Några senaste pics från utomhus, the yard. Fotat med canon 1000D. Bara vanliga saker som  bara finns där på gården.
Punkt.
PeaaCe

Pain

Hatar att ha ont i magen. Det gör så jävulskt ont. Ni vet, jag är ju inte van! var typ 4 år sen jag hade den här magkänslan. Åhh, Alvedon och promenad nästa!
Paacce

Lördags tråk

Jag undrar en sak. Hur ska man orka den här skiten. Halvligger i sängen och försöker mig på Labbrapporten/diskussionen som jag är way behind med. Känns det som. Har grym ångest för att jag inte gjorde den i torsdags, då gjorde jag ju ändå ingenting, inte ett piss. Eller jo nått vettigt gjorde jag iaf, tränade!
Okeeej, ja ska bara klottra ner några rader till i blocket, sen blire OUT som gäller.
Syrran kom precis in och frågade när vi skulle dra ut på pommis egentligen, och så "seg" som man alltid är, och blir kallad så ska hon komma in här om exakt 10 min och påminna mig. mihhih.
Men ikväll!! Idag, Fyller Våran Sandra sweeetfuckin 18! och det ska Firas at her Place. Can't wait. Grattis sandriis<3
So SYGL (seeYouGuysLatero)

20 Mars. ÖnskeOutfit

Tröja/modekungen.s,e uggla ring!vivistyle?, rött lack/blush.se, Kilklackar/Beau Coops (Leather pep toe)

Att Matcha Till; ett par Tights med skinndetaljer, svarta tunna strumpor, stor stickad svart halsduk med inga ändar & skinnjackan!
Diggar skorna, Så sjukt snygga! Har allt som hör vårensmode till. Kilklack, mocka/läder, pep toe och en snygg detalj-Dragkedjan!
Peea<<zcE




The LondonWay

"These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase"

LeoStyle by ViviStyle

Börjar den Härliga Lördags morgonen med ett fint tips!
Denna grymt coola Leopardpäls (fake!) västen med huva ser riktigt mysig ut.
Nice att ha den över sin skinnjacka eller som på bilden något classic - black.
---> Buy/Look

Red Light Pledge

Shay Ashual & fotografen Camilla Akrins = Gorgeous Pics!
Den röda skapelsen passar henne underbart fint!
Pics/i.models.com/feed



19 Mars Forever Lost




Läget? Seeg, trött, huvet dunkar en aning. Känner att jag inte pallar gå upp ur sängen nu, men joo. Det är ju för fan Fridaay!! så upp och hoppa med mig,
Nu: tar jag och tvilling cykeln och trampar till cam i översvämningarna här utanför. Blir CHILL. Alltså inte att cykla utan att umgås med Camilla ofc, eheh ^^
Vi ses och höres LAteeroo

Pussaaaar


Young Blood Spills Tonight



By Lfiighter.blogg.se


Håll i Hatten!
Vad säger ni? har ni hittat något till nästa veckans fest, något att slå klackara i taket med?
Inspireras av denna fina outfit!

en härlig sommar kväll skulle det vara underbart med bara ben under klänningen, men nu kanske det är lite för kallt för de än, ett par tunna strumpbyxor funkar finfint det med, svarta som nude.
 Sen Ett blod rött läppstift till, pricken över i:et.





Lady Gaga Feat Beyonce, The 2 divas*

Det senaste nytt från musik världen!
Den videon som alla snackar om, där Våra mest kändaste sångerskor till divor samspelar.
Kan det bli så mycket bättre?
Eftersom den ligger ute redan på msn, och jag inte sätt den så jag var bara tvungen att se den.
Inge får ju missa en sån här video!

Den var Så klockren!
! videon, kläderna( säger bara WOW!) ALLT var rena fröjden för ögat, typ.
Lady Gaga och Beyonce liksom, dem är ju bara för sjukt bra tillsammans. Det bästa i videon var ju när Den största divan dök upp, Beyonce. Men Gaga, hon förvånar mig varje gång jag ser henne. Hon kommer alltid med något nytt, som man verkligen inte förväntar sig. Det är det som är så speciellt med henne, att hon vågar, hon vågar ju fan allt när det kommer till kläder och att bära upp konst. Det ska hon ha en Stor Elosch för!

Över det hela, så tycker jag att videon och låten var ganska så sjukt nice.
Om ni inte ser denna video, så missar ni ju något kan jag säga, lägger upp "hela" långa videon ;)
Give me some of You.

!
Music<<33




Pasta A La Tvilling

Dagen hitills har gått fast and the furious.Och nu sitter man här och är aphungrig. Syrran som lagar käket idag, ska bli trevligt att smaka på något nytt. Det blir Pasta med Någon Baconröra med turkisk yoghurt i tror jag att det var & fitness baguett till. Mummss!
Fast såklart att vi skulle glömma en ingrediens också, Fetaosten och rödlök. Men det kommer nog bli svin gött ändå.
Vi tvillingar som är king på matlagning ;)
Hoppas ni alla läsare (ni som läser min blogg, hur mng det nu är) får en supersuperHärligHelg!♥

Hejhopp

duschen, Käkat - CHECK.
nu ska jag bara fixa i ordning mig sen drar jag till skolan. Sista dan! iihhh kan det bli härligare.
helgen är efterlängtat!
CyA Guys Lateroo!



Black'n Denim

Snodde mammas gamla lindex-denim skjorta en stund.
Tror jag ska sno den imorn med, eller "låna" den, hon använder den ju aldrig ändå så. meehe
O.M. Ser ni the ghost in the mirror!? märkte det nu  öhöh xD fint fint, hur ska man kunna somna nu då..
Yheep, nu har man sätt VPD avsnitt 8! och den där jälva DAMON! hoppas Stefan tar livet av den rackarn nån gång, fast det skulle inte heller bli så kul, för det är ju Damon som gör det hela spännande. .
okey, no more talkin . och inget mer avslöjande. Sry.
Nu blire Natth för mig. Hörs i mörn!  Gonatth med er :)

Peaaa<<zCE

Old song --- > Old Memories

BloodHound Gand - Bad  Touch.
Kan inte sluta garva när jag ser den här videon. Var så himla länge sedan!
Lite av en Nostalgi, typ. För mig som är 92:a
Dyker upp en massa minnen från den tiden då den första gången spelades på mtv, och då man gick runt och lyssna på dem som värst. hahah
music/<<33

Crash, crash, Burn Let It All Burn

Inspiration till tusen!
Det är sick. Jag vill ha min biker jacka någon gång! Den här månaden blire att köpa den, Hoodie, mintfärgat lack(?) & kanske något fint transparent plagg. Visstjah, mina converse kommer väl snart också. Woho, can't wait!
Vet ni vad som händer nu? blev jäklit sugen på att göra något, något kreativt, med fingrarna. som att baka.
Tror jag ska gå och rota fram ett härlit brödrecept! gött!
Men borde igentligen plugga, men pallar inte :C öhöh.
CYA, So Loong!

18 Mars. DayDreamer



Åhh, kan någon bara ge mig ett Fet konto med pengar!?
this Is What I want.
I sommar, drömmer & Filosoferar (börjar bli lite av en filosof haha) om en masa grejer.
Saker som jag skulle vilja ha, saker som jag skulle vilja skapa, fixa & sy om, göra något sjukt coolt.
Låg och tänkte på hur chill det skulle vara och hur FÖRBASKAT SNYGGT det skulle vara att ha en sån där bike som på kollaget ovan, En svart skinn väska i ryggsäcksform, som hänger långt ned på ryggen, vid svanken, sådär nice avlappnat, ryggsäckan som jag har fäst massa silver/guldiga nitar på själva locket ( man öppnar).
Den från Alexander Wang kan man ju bara drömma OM!
Sen den perfekta mc-jackan, som har bådaderarna, denim och skinn! en sjukt cool ring "fuckYou", och ett pastelligt lack & linne.
Bara glider fram med hojen genom stan med Rayban brillorna och ryggsäcken på. Den med nitar, massa ringar och ett par slitna converse. HUR HÄRLIGT låter inte det!?



Dream on, baby dream.. on.



PEaa<<cE



Over my dead body

Åt Helvete med filosofi Provet. Det gick åt helvete. Helvete också.
26 frågor + en uppsats. Och failade nog på hälften av frågorna, skulle inte förvåna mig. ahaha
Vi skulle liksom plugga in över 20 filosofer, inte undra på att man glömde och blanda ihop en massa av dem
Varför inte bara ta de viktigaste filosoferna, och inte en hel jävla hög, som man dessutom inte kommer ha någon nytta av, som man kommer glömma bort lika snabbt som man läst in faktan?
GANSKA onödigt..
BLir överlycklig om jag får ett G, seriöst!
Har precis käkat some vaffles, guutttt. Med Keso, banan och jordgubbssylt (föredrar hallon helst).
Och dem blev PERFEKTA den här gången, tjocka, frasiga och knapriga. Precis som dem ska vara ;)
Inte slut med plugget än, fan då, ta plugget. Har en diskussion i natur som jag måste lämna in, sen andra uppgifter, suck*

17 Mars. The Happening

Nu orkar jag fan inge mer. det är liksom stop. Mina hjärnceller har nog vandrat nedför  en lång stig  och fallit ner från den branta stigen. Alltså jag har snart inga hjärnceller kvar efter dessa långa pluggnätter.
Friday är en dag att längta efter. A L M O S T ... . T H E R E.. Hold On.
blir att svara på alla fina kommentarer latero, för nu ska jag slagga. Och de Djupt. Så djupt det bara går .
Btw, det jag skulle säga förr idag, då jag sa att något skumt hade hänt. Ni kan nog aldrig gissa vad som "verkligen" har hänt.
Efter att ha varit utan den i typ 3-4 så var det väl på tiden. Mensen har kommit. hahah
Vilket både är en lättnad och lite wierd. Både dåligt och bra .
Så grattis till mig då!. Inte för att jag har saknat den så väldans, men det är skönt att det har hänt. För det är ju ett tecken på att min kropp mår bra. Att jag har en frisk hälsa nu.! I'm Healthy. Yeeaaahy!
bugar & bockar.
Goonatth på er :)

Yesterday I wore this


Halsband med rosa brillor - bikbok
Pälsväst - Vila
Avklippt (långt) batik mönstrat linne - gina
Gråa mönstrade tights - MQ
Grå Hoodie - HM
diverse nitarmband och smycken
+Svarta ankelboots med kilklaack-snörning
Peaa<<cE



Give me one reason

Nu sitter man här igen på spanska lektionen, då man får så mycket gjort. Det är inte bra, att genom att ha flex och en dator, vilket blir att man alltid är uppkopplad på nätet och slösurfar medan man forsöker sig på spanish.
Hahah,
Btw, något riktigt Wierd, mysko hände i morse. Funderar på om det verkligen är sant. Ni får veta mer om det senare.. Nu blire att plugga some Español.
Mucho not bien.
Pic/dunno
CYA!

Rayban Clubmaster

Morgonens Tips/want2buy

Dessa brillor är sjukt coola.
Hittade ett par som är sjukt lik de äkta Rayban Clubmaster för under 200 lappen!
My friend Sandra har dem längst upp, skit nice är dem!
Det finns ett par i leopard mönster också.. Kanske man ska ta och beställa? hehe
Visst är brillorna snarlika? :)
HÄR finns den billiga varientan att köpa!
PEaaCe

BreakTheSilence

"I’ll do whatever it takes
whatever it takes to break the silence
I’ll do whatever it takes
whatever it takes to break the silence
break the silence"
IntoTheNight/ESTK




Violent kiss


Den här underbara låten med Eyes Set To Kill får börja min onsdag!




Music/<<33

Kvällens Hälsotips!

the Tea hole.
Rooibos innehåller antioxidanter av flera typer och en del mineralämnen. Antioxidanter tros kunna förebygga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer.
Eftersom rooibos inte innehåller koffein är det ett utmärkt alternativ på kvällen till kaffe och te. Rooibos är heller inte vätskedrivande och riskerar därför inte att medverka till att torka ut kroppen.
Rena hälsan Te.
Drack detta härliga teét nyss under plugget, och vanligtvis när jag dricker tee på kvällarna (då oftast grönt té) brukar jag alltid vakna upp as piss nödig, eftersom sådant te är vätskedrivande.
Det röda teét, Roobios sägs ju att ej vara  Vätskedrivande.
Så vi får se om det är som det säger, om jag kmr vakna upp mitt i nattet av att kuta till toan eller vakna upp pissnödig. haha
visste ni detta om ROOIOS (rött te)
Av rooibos lagas ett härligt uppfriskande örtte med en rik blandning av antioxidanter och en naturlig källa till flera mineraler.


  • Rooibos innehåller antioxidanter av flera typer och en del mineralämnen. Antioxidanter tros kunna förebygga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer.
  • Eftersom rooibos inte innehåller koffein är det ett utmärkt alternativ på kvällen till kaffe och te. Rooibos är heller inte vätskedrivande och riskerar därför inte att medverka till att torka ut kroppen.

Roobios:
Mineralämnen Mängd
Järn 0,01 mg
Kalium 7 mg
Kalcium 1,1 mg
Koppar 0,01 mg
Zink 0,5 mg
Magnesium 1,6 mg
Fluor 0,2 mg
Mangan 0,04 mg
vilket te är bäst/godast? need some tips!
Slänger in en kommentar imorn, så ni vet säkert. hehe
Peaa<<cE

Beyond the Unknowned

Ååhh, dessa bilder får mig bara att längta ännu mer bort till the unknowned.
Ser så grymt härlit ut att rida på stranden, och bara njuta av...av nuet/livet/den underbara mijön/allt där som finns och skådas.
Jag vill, jag ska också göra det någon vacker dag. Den vackra dagen kommer nog snart, om några år sådär.
Vad säger ni, man kanske ska ta och skaffa en fin häst i framtiden och flytta till syden, eller kanske sluta fantisera och inrikta sig på plugget istället..
Cya loveees!

Så här fördrivs min "pluggbreak"

Så är förgyller jag min "pluggbreak", genom att leta inspiration från Catwalken. En väl fördriven tid som uppskattas! ;)
Snygg, snyggare, snyggast! Så sammanfattar jag Alexander Wangs Fashion Show Spring/2010!
Det fanns vissa plagg som bara var "snygga", andra snyggare och dem som var "snyggast" var ju snyggast.
Varje gång kommer han med inressana, coola och härliga skapelser. Tror han har misslyckat väldigt få gånger under de senaste 7 åren!
Han verkar ha inspirerats av lite sportmodet och de mjukare plaggen det här året  om man jämför med förra året.
Men finns såklart även mycket svart, skinn, transparenta tyger och tuffa detaljer .
Vilket gillas starkt!
<<33

Hope For The Future

Coola sångaren Amanda Blank på bilden. Snodde bara den från någonstans (?) för att bilden var nice, hih
Tack för allla jätte fina kommentarer! betyder grymt mycket♥
Ska fortsätta att uppdatera så mycket jag hinner varje dag, men kmr bli lite svårt de här dagarna som kommer, eller de HÄR 2 dagarna .. Ett jäklit svårt filosofi prov på ingång. Inte Okeey!
så ska plugga vidare nu, ni får ha det kanoners soo long!

Glöm ej, om ni diggar min blogg -->
bloglovin

Set me on fire

Dagens Tips!
- Vår jacka, grön i mc-stuk.
Men SPARA EN ÅT MIG BARA! hah

Oj oj oj det här var fan inte bra.. Den ovan får mig nästan att ändra på mig, kanske man ska ta och köpa en härlig grön mc-jacka istället för en skinn i mc-stuk?
Eller både och ?
Man kan säga att jag fallit pladask för den färgen, Kakhi, grön,..
Den gröna fina saken är faktiskt sjukt billig. 299 spänn(!) HM
*

Indian Animal

Gillar bilderna.
Typ en en blandning av animaliska prints och indian boho, och futuriska tryck.
Sitter bakåt lutat mot en kudde i min säng och ryser/fryser, almost. Nyss var de varmt, och nu blev det visst lite kallt igen. konstigt det där, att ena sekunden är det väldigt varmt och den andra sekunden kallt. Det är inte så att jag kallsvettas, utan det bara är så, i mitt rum brukar det vara svalt och lite unket på nått sätt. hm.
Får filosofera vidare sen, eller kanske ska fortsätta med det nu när jag ändå ska börja läsa vidare i Filosofiboken xD
Åhh, Sonny ska tatuera sig idag ,nu när som helst! lyyx. Vill också!! Så himla sugen att tatuera in något stort över höften som går upp på sidan av magen och lite in på ryggen, hur coolt skulle inte det vara. Sjukt niice!
Men man måste bara hitta något riktigt snyggt motiv först, & det ska nog ha en betydelse..
Soo Long!

Only Holding On

Kolla , min Pälsväst matchar ju min pälskudde som ligger där i sängen. hehe
Så underbart mjukt att vila huvet på. Tror inte jag ångrar mig att jag köpte den i sommras.
Köpte den när vi var på väg hem från Norge, vid  Idre i en affär som jag hade sätt den på, och köpte den istället för en T-shirt som också fanns där i närheten. men ångrar mig fan as mycket att jag inte köpte T-shan, så grymt cool den var!
En svart tee med döskalle tryck, som det stod nått as nice på . kommer inte riktigt ihåg vad det stod, men något med "marry me... Death.." (?) något  i den stilen vare nog.
Om den finns kvar på den lilla klädesbutiken i hörnet i sommar, eller nähe vänta nu här, vi ska ju upp tid på påskloovet ju! då ska jag lätt kolla om dem har kvar den, tror det är lite omöjligt men, man vet ju aldrig ;)
NU: KÄKA. Vad kan det stå på menyn idag då?..
CYA

Allmänt om UF-mässan

Var inne nyss på UF- mässan, drog in dit med buss med tjejerna och de vart ju inte precis något långvarit besök.
Gick runt där nått varv, var så mycket folk att det blev jobbit att gå där , men det var skit coola montrar, man fick sig en tankeställare allt.. Shiet hur fan ska vår monter se ut!? om vi nu ska ställa upp på UF-mässan nästa år , det är frågan. Man måste ju ha något riktigt bra att komma med.
Och den största frågan är ju just nu vad det är vi ska göra.
Det var väldigt många tjejer som har gjort smycken eller beställt hem till sitt UF-företag och säljer.
Så det känns lite lamt, tråkigt att komma med något som redan finns på marknaden, typ. Om alla vill göra smycken och sälja, det finns ju liksom redan så mycket sånt!
men det fanns vissa grejer som var speciella och coola.
Gillade även De coola trycken på Tygkassarna som ett gäng hade designat, och sen nithalsbandet var as coola.
Efter en runda inne på Congresscentret drog vi in till själva Punkt och kolla läget inne på några klädesbutiker, Och min mc-jacka fanns kvar, min jacka haha, fast inte i min strlk dock. Oh noo. Hoppas det kommer in i strl 34, eller får hoppas på att det fanns någon kvar i lager åtminstone . Den är så jäkligt snygg, den från Cubus btw. I WANT!


PEaaCee

9.44 God morgon på er!


Eftersom det är så underbart väder, börjar vi morgonen med härlig Inspiration från Givenchy.
Galet snyggt!
Nu har man fixat sig lite och är redo för några timmar i skolan, sen drar vi ekonomare till UF-företags mässan i V-ås. Ska bli riktigt Niice. Vi har ungefär kommit på vad vi ska göra, min grupp.
ni får höra mer om det senare, fast det är inte precis bestämt än, det är bara ett av våra alternativ.
Dagens Look: Platt hår, tupperat till tusen, en drös med armband, gröna militär jackan..
funderar på vad jag ska ha för tights.. jobbig situtaion! Anntingen gråa mönstrade eller de svart/vit mönstrade eller leosen.. Hm.
Ahja får tänka vidare, den tid jag har kvar på mig, typ några minuter. hah
Hadet Fint CYA!!

PowerDressing

Så här söt var sångerskan Taylor Swift under plåtningen  av ELLE /April 2010 .
DIGGAR verkligen Stylingen och hennes  look på ELLE omslaget!
*

Aweesomeeness

Woohoo, har hittat ett nytt, as grymt band!!

Eyes set to kill. Kunde verkligen inte sluta att lyssna på den här låten "Heights", eller sluta kolla på videon!
Satt och lyssna och leta låtar typ genom hela spanskan, för det var svårt att koncentrera sig på det där jäkla brevet som vi håller på att skriva. heheh
Och titta vad man kan hitta ;D
Nästa besatthet hej!
Sjukt nice att det är både tjejer och killar i bandet och screamo med, ännu coolare. looove ♥
bloglovin

LeoGreeeen





Dagens Outfit ser ut så här. fotade lite snabbt imorse, och undanfär undan gick det. Hann med det till och med när jag hade så liten tid på mig. Nice.
Det fattas dock bara ett lack, så tomt utan någon färg på naglarna. Blir att lacka dem snart igen. hihi :)

nu; Stressss. ahh


Golden vibes









Åhh, älskar tjejens Styling! Så sjukt snyggt!
och tjejen har faktiskt ett namn, Anna Speckhart .
Den guldiga jackan på sista bilden och den kakhi gröna jackan + klännignen på bild 3, skulle jag gärna vilja låna, helst för alltid! hehe

*

Inspirerande pics it is



Lång dag i skolan idag.
Innan löpningen tänkte  jag bara förtydliga mig lite.

Alltså. Bilderna jag lägger ut, tycker jag är fina och inspirerande.
Det är det min blogg handlar om, jag vill kunna inspirera folk som gillar mode, foto, musik, konst på alla vis, Annorlunda-konstiga foton, Random pics typ. Det är ganska kul och vackert att kolla på :)

Hadet supeerbra så hörs vi! ♥


PeaacE



Eyes Set to Kill




Pics på tvilling jag tog för ett tag sedan :) 
Det ÄR faktiskt skillnad på dem, eller på den (en & samma bild)
Hon fick lite rödare/orangere hår också, det gillar hon nog, hehe.

PEaaa<zcE

Grey&blue


fina plagg/&Accessoarer


Så här matchar du skinnbrallorna från modekungen. Enkelt & så snyggt!


Klicka på + för att följa min blogg via bloglovin ♥
bloglovin
 


Awesome shoes




Mobilkvalitet, I know it Sucks.

Såg dessa två snygga par skor sist jag var in till stan.
Reebook skorna satt as nice på, Syrran testa och dem var grymt coola faktiskt!
Ser lite ut som N.Y skyskrapor på nattens tid, eller nått.
Dem övre, från Dinsko är också sjukt snygga. I Want! 

shoeshoeshoes♥
 


I'm so not Gay


Fick en liten rolig, fin kommentar av ngn precis, typ nyss.
Snacka om random sådär ..
sry, men var bara tvungen att publicera den här, hahah

Det du om The Art of Subconscious Illusion:

Är du lebb? Du har alltid bilder på nakna tjejer :S

IP: 83.188.228.178


Svar: HAHAH. Ehm.. Jahdu, Tror fan de!
Neejdå, men vafan, det är väl fint med naked women, kvinnans kropp som är så vaker , hihih
Elller hur? ;) Kanske ska ta och lägga  upp pics på nakna killar istället då haha

And BTW, jag har väl inte så många bilder på nakna tjejer? 
Soo, svar på frågan har ni där då somsagt!

I'M SO NOT GAY.


PEaa<<ce


I'm so screwed

Skulle bara vilja lägga mig i sängen och aldrig mer vakna upp igen. Nejdå.. Men skulle vara sjukt skönt att
Sova nu, och skita i resten. Fast det skulle ju antagligen bara skapa en massa dåliga och problematiska konsekvenser.
vilket jag inte vill ha just nu.
Får ta "One Step At a time".



Ganska slutkörd är man efter fotbollsträningen. Kändes som att jag bara klagade på allt och inget.
Och kände fan också för att göra det, för det var så jävla fuckin irriterande att inte kunna löpa som folk ;O
Snacka om att jag har problem fötter, eller det är alltid något fel på dem.
Den här gången, för er som vill veta.. så var/är det följande fel på mig:

- Ont i foten fortfarande sen jag vricka den när jag halka med cykeln, så klantig som man är. Men har nån sagt att det inte är HALT ute nu  eller?? svinhalt ju :C
- Vristerna krampar, och själva senorna upp från vristen och mot smalbenet domnar typ bort!(?) creepy!
-Jag har vad äre nu, Eksem under mina knäveck, på baksidan som svider som fan, ser ut som att dem ska gå av eller som syrran sade  att det såg ut som " blodförgiftning", OMG, kanske är det?! xO öhöh
- Mina tår hurts tooo :/
So , Now U know my problems.
Do You got any? ;P

The Art of Subconscious Illusion

Get Me out Of Here.
Vill utomlands, typ Grekland, eller Cypern. Var som helst. Bara ta mig långt bort till värmen, där man kan glömma bort alla problem för ett tag.
Kanske blir cypern efter sommarn, I hooope
Nu: Fotbollsträning
bloglovin

Nr . 1




Vad jag vill ha just nu: Ett par heta skinnbrallor!
Dem ska vara tighta, svarta, jah precis som de här från Modekungen.se!
REA PÅ DEM NU!
Ord.pris 599 :-





Sold Our Souls - To Rock & Roll

Her Bright Skies.
Grym låt/ & band!



Music/<<33

LadyInGrey

ART. VACKERT.
piics/magxone




Senses Fall - Can't be saved


Gammal och skön låt!
music<<33



RAWCOLE

Pics/magxone




Triss i Leggings

Från vänster : 259:-, 199 :-  &  159 :-

Ute efter snygga (svarta) Leggings nu till våren sådär?
Här ser ni mina 3 favoriter från Nelly.
Varje vecka kommer jag från och med nu utse veckans " 3 favoriter" från Nelly. Så håll utkik!
Både nyheter och plagg som funnits på sidan ett tag.

3 st svarta leggings som hamnar på "favorit Listan". (kanske borde skaffa mig en sådan lista i bloggens kategorier? hehe ah, vilket jag ska nu också ;))
Dessa sjukt snygga bentyg kommer från Nelly. Och är är väldigt plånboksvänliga till & med!
Ge mig Alla 3 taack!

GreenFlowerPower



Senaste kollaget jag gjort look like this. Greeen, & med coola detaljer ofc.
Kakhi, grönt, mingrönt, mullvadsgrön, all grönfärg är riktigt niice nu i vår.
En Parkas är inte helt fel, inte heller ett par grova kängor och en matchande väska till det, Wang bagen .
Lite nitar, döskallar (ringar),  Dior Parfym, klocka - så man håller koll på tiden, i vår lär det bli fullt upp med allt och inget. Utan klockan, har man ingen koll på vad som står näst på schemat. haha
 Och lite choklad för njutning och avslappning i den härliga vårsolen.
 & Utan blommor, ingen vår eller sommar! ;)


synd att jag det inte går att få kollagebilden större och i en bättre kvalite, dunno hur man gör isåf xD


PeaacE


Spotify går med Förlust!(?)

pIc/google-spotify
Shiiet, visste ni att det inte går så värst bra för SPOTIFY?!
Läste att Spotify svenska bolag bara omsätte 725 000 kr (2008) och gjorde en förlust på nästan 32 miljoner :-(!!)
Och enligt en gubbe går dem fortfarande med förlust..
What(?!)  det kan man veerkligen inte tro, att enligt mig det bästa musikprogrammet som nånsin skapats går dåligt!
Seriöst, vad skulle man igentligen göra UTAN spotify? den som är uppfinnaren borde få en Stor elosch, den största eloschen!
Mina låtar i spellistorna spelas typ sönder varje dag. Och varje gång jag kommer hem, oavsätt vad jag ska göra så slår jag på Spotify. Man kan bara inte leva utan musik en ända dag, inte ens några timmar. hahah
Hjärta på detta underbara musikprogram.

When U Feel Hunger U eat

Kvällsmaten smakade fint efter en härlig promenad och en dusch.
Grillad macka med tonfisksallad + annanas bitar, kvarg naturell och keso.
+ 1 halv banana och ett glas milko :)


PEaacE

Glöm ej att
bloglovin

Vanguard OF Elegance

Följ min blogg med bloglovin
Denna T-sha är förbaskat niice!
Pic/T-modekungen.se





Nu drar jag ut på ett äventyr..

Ensam, ut i det kalla och mörka.
CYA  looovers! ;)

Conversen beställda! :D

Yeaah. Nu har jag beställt mig ett par All Star Converse, äntligen!
Gick ju inte förra gången jag skulle beställa från La Redoute, men nu när jag såg att Ellos hade 50 % (!!!) på ett par valfria skor, då äre klart att man slår till ;D
Dem blev mina för sammanlagt (med avgift etc) 449 .- !
Hade lite beslutångets där, visste inte riktigt om jag skulle ta turkosa eller gråa..
Men det fick bli Gråa, ett säkert kort, kan man säga typ.
Turkos är  också sjukt snyggt! blev sugen på den färgen mer i efterhand, får bli den färgen nästa gång jag köper converse ;)
<<33

Alpacka vs Lama

Såg en artikel om detta ubersöööta djur i en tidning.
Alpackan.
Jah, ser du skillnaden på dessa sjukt coola djur?
Väldigt svårt faktiskt. För dem är väldigt lika!
Alpackan är ett ett kameldjur som är besläktat med Lamadjuret.
Och spottar dem oss verkligen i ansiktena med flit?
Det kan man nästan tro, men faktum är att Alpackorna är ovilliga att spotta och gör det då nästan uteslutande mot andra alpackor och mycket sällan mot människor.
Deras ull är mjukt & fint och används till väldigt många olika  tillverkningar.
vad deras spott innehåller(?):
inget  saliv är inblandat i deras spott utan de kräks upp magsyra och halvsmält maginnehåll.
Laman spottar i olika situationer ex när den känner sig hotat. Grymt träffsäker är den, så akta er! hahah
Spottar saliv bara för att varna motståndare..
Vad tycker ni om dessa djur? visst är dem coola/söta? :)
När vi är i Norge på sommrarna, brukar vi stöta på spottande lamor ibland . eheh
Fakta -lama/alpacka Wikipedia



Peaa<<ce



Karameller

Underbara Abbey Lee (Vogue Australia). Har stirrat mig blind på henne ett tag nu. Fina pics, och inspirerande värre!
Vogue omslaget ovan eller hela det numret/tidningen vill jag ha liggande fint i min säng, så där välkommande, bara att njuta och fyllas med Vackra bilder och fint skapande kreationer, konst.
Lacket på hennes fingrar, turkost, är sjukt snyggt! Gör sig så fint till gråatoner/plagg.
Nu: Käk. Hemmagjord Tonfisk sallad med fullkorns Penne. Det är mumma de ;) heheh


CYA, so loong !



Grymt Tacksam

Jag blir tokig!
Jag behöver hjälp. Att det ska vara så krångligt att fixa med en  blogg, så som man vill ha den.
Det gick fint förut, men nu blire bara kaos..
Fick hjälp av en bloggerska för ett tag sedan som var jäklit snäll som ville hjälpa mig.
Hon hjälpte mig att flytta upp menyn från att ha varit längst ned i bloggen till där den är nu. grymt tacksam! Hur underbart snällt är inte  de? <3 tack Fillippa!!
Nu är det bara lite småfix kvar.


Det som ska fixas inom kort;
-Flytta menyn mer åt höger, så ATT DEN INTE ligger över mina inlägg! eller flytta hela menyn til vänstra sidan.
-Ändra nytt texttypsnitt i inläggen.
-Svart färg i menyn, och där det står , commen, trackbacks etc.
-Ny, större profil bild i menyn, och Det ska stå lite om vad min blogg handlar om, och lite kort fakta om mig själv. Eller lite ramdom grejer. ahah
-och andra små saker som GÖR bloggen..
:)


PEaa<<ce

02.00 Snyggaste Outfit

I &lt;3 Denim & Leather
Brownsfashion.com, Alexander Wang jacket, leggings - Jades24.com, topshop, ring- Asos, skor- modekungen.se


Vill ha vill ha vill ha.
Jackan är ju bara för sjukt snygg!! ringen cool, t-shan och the shoes mee lööve!
Allt gillas starkt!
Mycket denim tänkte jag, blåa färger blandat med skinn och transperant och lite rött lack på fingertopparna :)
Niice!
<<33



WatchOutForTheCops

Precis kommit hem från Sandra, och nyss käkat lite.
En skum grej hände påvägen hem.
Vi cyklade genom samhället, och jag & syrran hörde en bil komma bakom oss, en polisbil som började sakta in brevid oss. Och sedan stannade den.. Vi undrade "liksom va fan nu? ska dem fråga om vi sätt någon? eller om vi typ är påverkade ?" ahaha.


Sen ba: " Ni vet väl att ni ska ha lysen på cyklarna när det är mörkt?"
Vi : " jah, .."
Polisen: " då borde ni sätta på dem, annars får ni gå med cyklarna"
Vi: " aahhaa okeey, bra ... då vet vi..
Sen stor vi och fipplar en stund med lysena, frida får igång sina, men mitt baklyse har frysit fast, så eftersom polisen fortfarande iaktog oss , började jag att gå med cykeln.
Tillslut drog polisen, åkte förbi oss, sen började vi cykla igen.. haha
snacka om fjolligt alltså.  Hur ofta har man cykellyse på på kvällarna nu förtiden?..
Och dem hade ändå inte kunnat gjort något åt saken, för mitt hade frysit fast så det inte gick att vrida på den. öhöh. Det hör liksom till den här istiden.
Men shiet.. Jaah, man hade väl kunnat åkt på böter där säkert, men hur ofta äre man stöter på en polisbil på kvällarna, och samma polis förde delen xD
Lite komiskt vare allt..
Nu: Tvätta av mig sminket & fixa mig för kvällen, sen datan ;)
CYA!

Holdin' It Down For The Underground

Inget bloggande i morse, Sry. hade inte tid så får bli ett par inlägg nu mot kvällen istället. We Like ;)
Var ju hos kuratorn tidigare idag, och tänk den här gången kom jah ihåg tiden! Känner mig duktig hahah
Det gick Kanoners, eller det gick helt okeey. Snackade om lite allt möjligt, om hur det har varit med maten, ångesten, träningen, typ allt. Blev mest snack om min träning.
Vi kom fram till att det är nog den som är boven i dramat. Fast det har vi ju pratat om varje gång, jag vet jag vet(!) att jag ska försöka dra ned på det, så träningsberoende som jag är och har varit då äre svårt kan jag säga.
¨
"Det är svårt att bryta oavsett vad det är för slags beroende".
Men det känns som att jag verkligen har dragit ned på mina träningar nu, de senaste veckorna, tränar knappast lika mycket som jag gjorde för nått år sedan. Då blev det ett pass varje dag, ibland 2 pass på en dag, eftersom då gick vi ju i Dans också, och fotboll, löpning, styrketräning på det liksom. och sen Idrott då.
Men utan träning, känner jag mig tom. Det måste finnas där.
Jag vill liksom bara kunna sluta tänka och ha det i baktanke att jag måste se upp med hur mycket jag tränar bara för att jag ska gå upp i vikt. Jag vill bara kunna njuta, köra på som jag gjorde förut och "skita" i allt det där tänket. Träna varje dag om jag har lust, dra ut på en löprunda utan att behöva tvinga mig själv att tänka" Nneej det är inte så smart att jag tränar idag, måste ta det lite lugnt, det är ju tränning imorgon..."¨
Jag är inte som alla andra, jag har den konditionen, den viljan att träna, jag har tränar 4-7 ggr i veckan i flera år. Jag vill liksom hålla igång och inte ändra på mig för det. Bara för att det "normala" är att träna 2-3 ggr i veckan.
Det finns dem som inte fungerar så. Jag är en av dem. Vissa kanske behöver den sortens träning att man behöver träna mer än det..
Yeep så ligger det till. Då vet ni, (syrran, & alla nära vänner♥), tack för mig, hej!

FUCKTHISSHIET

Öhöh, finaste bilden, I know xD
åååhhh, är så jävla arg och vet inte hur jag ska göra. Jag som hade sätt fram emot Metaltown festivalen i Juni och Roadtrippen med cicci och syrran dit, vidare till värmland och sen genom Norge för att jobba..
Men nu äre så att dem behöver oss Just i Juni, den 15 juni till den 29 juni, och den 17-18 juni är ju Metaltown!!
FUCK FUCK! Vi som hade värsta planerna, visst en plan försvann ju, inte de andra, eller joo i försig det gjorde dem också..
Har beslutsångest nästan.. Men jobb är nog viktigare. Det kommer fler festivaler, men ändå, det här året kommer det ju så grymma band dit! :C  uhhhuu..
Kolla precis på metaltowns sida, och vet ni, där står det att Adept ska komma! sjukaste bandet, så grymt nice! Ännu värre ju! skulle inte förvåna mig om Blessthefall kommer dit och Greeley Estates och hela högen! Då jävlar, tror jag tar självmord eller nått. hahah
Ahaajaa, får se hur det kommer gå att få sig lite sömn nu, inte så värst bra tror jag inte..
Puussss påer!

ABetterNothing

okey, nu ska jag ha kul och plugga lite. Känns som att det aldrig tar slut. Ingen ände på't.
Ahja, engelska provet gick faktiskt helt okey idag, det är ju ett av det mest intressanta ämnet om vi säger så.
Planering inför imorn,
1. Ledarskap
-Fyspass.
Syfte: Att ge tips på kanon enkla och effektiva övningar för rygg/mage och biceps/triceps
en riktigt omgång i styrka. ska köra hårt med dem. Både kondition och styrka, my speciality! ;) öhöh
Pussaar!

TheLightThatburnsTwiceAsBright

Lövely!
Carmen Kass For Bazaar/march 2010


GreenSpringFeelings

Dagens Outfit. Grön Militärinspirerad jacka - Second Hand, Svarta jeans med coola detaljer på benen, svart kavaj i mjukt material med axelvaddar, Kizz T-sha och 2 Hand väska :)


Vårjackan på! finally, nu börjare äntligen bli varmare så man kan skippa den tjocka jackan och de tjockare plaggen, och fram med vårkläderna istället! :D
Som man har längtat.. Fast snön ligger ju fortfarande kvar, lär väl ta några veckor till innan allt är borta :/
PEaa<<zcee

TipsTipsTips

Tänkte börja Morgonen med ett fint tips till er.
Den här snygga spetsBodyn hitta jag i Halens tidning igår, och blev väldigt såld på den. Och alla andra riktigt coola plagg som dem börjat få in, är från deras egna märke "love Label".
Annars utöver det tycker jag att Halens inte har så värst mycket andra saker som är i min smak.
Bodyn klickar du enkelt hem på halens.se, för cirkus 250 kr! :)
Later Soo long!

Keep Reminding Me

Okeeey, den här gången får jag inte glömma bort tiden. Det är en viktigt tid!
förra gången jag hade tid hos min dietist, glömde jag totalt bort datumet och klockslag, allt.
Och det var ju inte första gången heller. Med att man missar en sådan tid så kommer böter/en lapp hem där det står "100 spänn måste betalas in för en missad/utelämnad tid" .
Så ni får hjälpa mig att komma ihåg sötnötar :)


---> Fredag, 12 mars kl. 09.30 (ätstörningsenheten) hos kuratorn Madde!
Skriver det här  inlägget för att påminna mig själv, bra va? ehe he
Pussar

ItHurtsSoBad

Ahhh, seriöst jag hatar att lida av eksem. (om det nu är det jag har?) It Hurts so bad!
Första gången man har det också. Varje minsta lilla steg eller cykeltag gör ont, svider till som fan under knäet/benet.
Inte skönt! Punkt.
Vad som gäller nu: Plugga vidare på engelskan. PROV IMORN! ihhhh..
Peaazz<cE

LoveLabel

Vilka underbara klänningar!
Tänk er dem här i Typ grekiska gladiatorsandaler eller bara ett par high heels i sommar! Sjukt finti när man är "lite" brunare!
-finns i Korall och svart, 799 :- st från Love Label
hjärta på dem :)


"DiamondsAreAGirl'sBestFriend"

Yes, kan inget mer än att hålla med! Dem finns alltid där när man behöver något. Som att skämma bort sig själv med, belöna sig själv efter något, trösta sig med, se snyggare ut, förföra en person, se coolare ut, pimpa en upp en tråkig outfit/ eller dag. Dem sviker en aldrig. Man kan berätta små secrets utan att det går rykten senare.
Hur enkelt som helst! Om du inte har en sådan vän, skaffa en!
ahaha. Skämt och sido..
Jag har mina vänner, dem är BÄST! men Diamonds .. Man kan aldrig få för många av det, man kan aldrig få nog.
Dem är ju bara för vackra! ;)

Jag klarar mig inte en dag
utan mina ringar eller armband, det är ett beroende att ha dem på, att ha dem att kolla på. Dem är jag. Man gör sin egen stil med "dem". Det är sjukt tomt att inte känna dem mot huden... så äre bara.

Btw, diggar picsen grymt mycket!
Peaa<<czE

Heaven For The Weather

Always So Inspired.

DaysAreNumbered



Alexander Wang väskan är att dö för.. Nästan. Eller något man kan drömma om iallfall.
 Allat är sjukt snyggt. Hamnar på  mybig"Habegär" Lista!  eheh




When I Get Home, U Are So Dead

Now I'm Leaving.
Skolaa next. Kmr nog blogga lite där så, SO CYA LATER ;)
Puaassar!

ISwearThisTimeImeanIt

Då har man sätt det 7:e avsnittet av Vapire Diaries, och det var sjukt spännande. Längtar fan tills det 8:e kommer! ;D ahaha.
Ahh, börjar få ont i nacken, ligger ju på största kudden också, not good. Nackspärr nästa?
Ahjaah, borde väl slagga nu, annars lär jag väl inte palla ta mig upp imorn till spanska lektionen..
Gonatth på er!!

Body Armour



Jag döör! Grymt snygga kläder alltså. Ser så sooft och chill ut att bära. - Topshop 
Funderar på om jag ska beställa hem den dära korta trench-jackan (modekungen.se), anntingen den gråa eller den beige.. Skulle vara sjukt snyggt nu i vår & sommar att variera mellan den och skinnjackan, istället för jeansjackan, fast de vore inte helf fel de heller..  men men, vi får se som sagt..

Först av allt ska jag lägga pengarna på en skinn(mc)jacka!
:)


When I Grow up I wanna Be Famous...

MayDay Parade - When I Grow Up (cover på Pussycat Dolls låt)
3 Words : Helt klart niice!

Music <<33/Jensvoll Persson

Love & Lowe

Alltså hur tänker man igentligen? vad ligger bakom deras val av outfit?
Courtney Love ser ju helt crazy ut, kanske inte så ovanligt heller, men näee, går absolut inte hem hos mig!
Shiet vad fult!
Och modellen Daisy lowe, hon misslyckades också med klädseln. Bara väskan som är okey.. .
Love & Lowe får stå för dagens fulaste Outfits helt enkelt.
Pics/posh24.com
hmm, vart ska jag kalla detta inlägg, vilken kategori ska den tillhöra, inte "MODE" iallfall xD ahaha
PeaaCE

So Far Away, Into the Blue

Anja Rubik (korea)

Det vart en Dyr Salami

Min kusin skulle öppna en salami ask, men fick inte upp den, så han tog en sax och skulle klippa upp locket, och vet ni vad han gjorde, han klippte av fingret istället. då inte hela fingret, men en del av det.

"Det blev då en dyr salami" sa han.
ahah. Stackars! 400 spänn gick stygnen på. usch :/
men hur lyckas man skära av sig fingret? Han måste ha tagit i jäklit hårt då xO

Lite kul, att en salami som kostar runt 25 kr plötsligt kan förvandlas och bli över flera hundralappar dyrare..
Det var på sättet som pappa berätta om det, som det lät så roligt. öhöh

vidare till skolan nu då, drar på mig min gröna militär jacka, fick sån lust och vårkänsla, så det åker lätt på! :D
Pussss

10.41 Snyggast



Diggar dessa snyggingar grymt mkt. Skit coola!
Jeffrey Campbell Shoe


Anywherebuthere


Soovmorgon till 1. Skönast!

Nu drar jag ut i solen och läser lite filosofi(läxföhör idag) och steker lite, eheh ;)

CYA!

Någon mer än jag som blivit lite av besatt?!



Vampire Diaries
Den bästa serien det här året! (hitills)
Många som tipsat om den, och tilsut blev jag tvungen att kolla in serien om den var så bra som alla snacka om. Och ... Det var den verkligen! Fast det har varit den här vampyr-hysterin ett bra tag nu, kanske lite tjatigt. Vampyrer hit och vampyrer dit.
 Men jag kan faktiskt ändå inte få nog. haha
 Vampyrer är ju så sjukt snygga!
Säkert många som håller med på den fronten.
 
Då kommer jag till det jag skulle säga.  - " nu äre jag som tipsar, tipsar den vidare till er som inte sätt den, den måste beskådas med egna ögon för att man verkligen ska bli insatt och tycka den är bra, för det är den, den är grymt jävla bra!"





Vem är då snyggast av vampyrbröderna?

"The Good Guy" Stefan (Paul Wesley)




Eller The "Bad Guy" Damon (Ian Somerhalder)



Svår fråga kanske.
Enligt mig så får dem nog komma delad första plats  ehehe ;)


Hela gänget.
Stefan, Elena & Damon


PEaa<<zzCE


Glamourosa

Ngr pics som jag tog..

Fick hem Glamour häromdagen.
En riktigt niice tidning!
Eftersom jag är medlem på deras community och samlar poäng och så, så fick jag en gratis prenumeration. 3-4 nr + Läppglans och en liten parfym flaska(versace), som kommer hem i postlådan anytime :)
Bli medlem där ni med vetjah ;)

--->glamour.se

Peaa<<czee

Jävlar vad man klagar nu då

Kommer nog ha världensla Träningsvärk imorn.
Seriöst. Det måste vara något fel på mina fötter/vrister!
Varje gång jag löper långdistans så börjar det krampa efter ett tag, och tillslut så domnar foten bort.
Det har kommit den senaste månaden, don't get it!
I dag var det nog som värst. Har aldrig varit med om något värre när jag kört löpning ;O
Den sista biten på milen, var runt 1 km kvar så ökade jag tempot lite, eller ganska rejält, bara för att det inte var så långt kvar, och då domna plötsligt hela jävla låret/benet + foten bort. Den var helt borta, kände knappt det...

Fast det blev såklart mycket tyngre att löpa.
Det känns som att foten väger 100 kg när den domnar bort sådär.
tänkte hel tiden " näee jag kanske ska gå av nu, svänga ner här och ta vägen hem ist för att fortsätta?"
Men ju längre jag kom på vägen, så kändes det meningslöst.
HATAR när det krampar! plus att under hela vägen så vricka man foten också, säkert 10 ggr minst, bara för att jag stukade den lätt igår.. Härlit! öhhöh

PEaaCe

Evigt lov vore sjukt underbaaart...

Första dan i skolan efter 1 veckas GRymt-Underbart-LOV.
Varför slut just nu? varför kan inte lovet bara fortsätta för evigt? Jag är inte redo än, känner inte mig riktigt utvilad och taggad inför flera veckors-månader skola igen..
Kan man bara inte gå i Idee under veckodagarna och vakna upp till helgerna? Det hade varit sjukt underbaaart.

Okeey. Jag ska tänka positivt istället.
Nu kör vi igång med plugget igen,"råpluggandet". Yeeaahy.
Det känns inte så bra, att starta första veckan med 2 prov (?) och massa hemuppgifter säger jag bara!
Jag ska fan klara av de här veckorna till påsklovet. Det ska gå fint!  förresten, ångrar mig, Tar bort ordet "ska" för det kanske inte är så bra att använda i det här sammanhanget, för då brukare bara gå åt helvete. eheh he. - "Får hoppas på" att det går fint menar jag .

Hoppas ni haft (ni som precis har haft lov) ett nice lov, och att ni är utvilade och pigga inför ny (lite tuffa) tag ;
)

1.2.3. DÅ KÖR VI! Let's Go.Ho ho

Peaaz<<cE

Måndages "vill Ha"

Ååhh, kolla vilken fin jacka jag hitta på modekungen.se!
En kort "trenchjacka" i Mc-stuk. För 699 :- bliren din!
VILL HA!! ;O



"MagMördarProgrammet"

Nu tänkte jag köra på att ge er lite tips på grymma magövningar!
Tyck gärna till vad ni tycker om dem sen :)

Ute efter snygg mage till Beach 2010, eller något i den stilen?
Då ska ni gå in på sidan(står längst ned av inlägget) och följa programmet.
Men glöm inte att kombinera/balansera med ryggövningar(!)
-Lika viktigt är det, för en bra hållning och för rygg/magmuskulaturen!


Här kommer några kanon Övningar för mage som jag hitta på Nätet.
Faktiskt på Aftonbladet från 1999. "Magmördarprogrammet"

1.

Twistcrunch:
Ligg på rygg på golvet med fötterna på en stol. Rumpan ska vara nära stolen. Lyft upp överkroppen utan att tappa korsryggen från golvet, vrid axlarna åt vänster, gå tillbaka till mitten och ner. Gör samma sak åt andra hållet. Gör så många upprepningar du orkar.

Twistcrunch:
Ligg på rygg på golvet med fötterna på en stol. Rumpan ska vara nära stolen. Lyft upp överkroppen utan att tappa korsryggen från golvet, vrid axlarna åt vänster, gå tillbaka till mitten och ner. Gör samma sak åt andra hållet. Gör så många upprepningar du orkar.

2.

Berk Curl:
Ligg på rygg med böjda ben och fötterna i golvet. Låt armarna vara böjda och sätt händerna vid axlarna. Spänn bäckenet och lyft rumpan en liten bit från golvet, lyft samtidigt upp axlarna från golvet och sträck armarna mot knäna, håll där i tio sekunder, gå tillbaka till utgångsläget igen. Håll in magmusklerna hela tiden. Upprepa fem gånger.
3.
SidoCrunch:
Ligg på ena sidan. Håll händerna bakom huvudet. Böj kroppen sidledes, uppåt, så att midjan böjs, gå tillbaka igen. Gör 15 lyft per sida.
4.
Benbåge
Ligg på golvet, lyft överkroppen en bit och vila på armbågarna. Ha böjda ben. Sträck ut benen tills de är raka, håll dem en liten bit ovanför golvet, böj tillbaka igen. Håll ryggen rak genom hela övningen. Gör så många upprepningar du orkar.
Jag brukar själv köra på övningarna 1. Twistcrunch (fast utan stol, då håller jag bara benen kvar i luften/ i 90 graders vinkel) 3. SidoCrunchen är jäklit efffektiv om man vill träna sidomagmusklerna. Bränner riktigt ordentligt efter ett par repetitioner/set!
Och
4. benbåge kör jag alltid, vid varje styrketräningspass. Då ligger jag med överkroppen under sängen och håller i mig med armarna under sängkanten och lyfter benen precis som på bilden, ungefär 20-25 reps x 3 set.
Sen hitta jag övningen Berk Curl. Aldrig sätt/testat förut. Så jag var bara tvungen att testa den, och snacka om att den kommer att bli en favorit!
Jag som ska ha ledarskap på idrotten på Fredag (själv), så tänkte jag eftersom jag ska köra ett fyspass (Ska köra riktigt hårt med klassen ;) ehehe) så ville jag ha med några övningar som jag inte kört förut, som jag tror att de flesta inte heller har testat på. Dem ska få tips på nya roliga Och enkla magövningar.
Ska klart ha med Berk Curl. Grym bra övning! TESTA!! :D
FitForFight!

För hela programmet med de 10 magövningarna (från 1999!), KLICK HERE!

KÖR HÅRT ;)



Vogue/AprilNude

Nude/beige färgat är typ det nya svarta. Eller inte. Hur kan en viss färg bli den nya färgen över den färgen som alltid har funnits? Inom modet så är det väl färgen som är på allas läppar nu (till våren) istället för färgen svart som var på allas läppar i höstas/vintras. Vi går alltid över från de dystra färgerna till ljusa/färgglada/matta färger när våren/sommaren närmar sig. Väldigt kul egentligen när man tänker efter vilka färger som kommer och går hela tiden.
Istort sätt, så äre ungefär liknande färger varje årstid som dyker upp och blir "våren/sommarens/hösten/vinterns färg".
För mig kommer nog aldrig någon färg bytas ut mot Svart. Inget är speciellt som är mer överlägset än den färgen. -iallafall inte i nu läget.. Men jag gillar faktiskt nästan alla färger, förutom alla "skrikiga", överglada färger då. No way NEON!
Men det beror förstås på vad man ska ha färgen till, vart man ska, i vilken kombination den används.
Nude färgat är jäklit fint! Ser så härligt och soft ut. På sommaren och våren är det ju utmärkt att klä sig i lite ljusare färger. Svart blir ju bara för varmt! xO
Vackra Pics!
Peaazz<<<ce Out

I see What's Going down





Plaggen på bilden, pälsvästen och de mönstrade tightsen kommer nog hänga på mig en hel del i vår tms med en snygg jacka såklart. Ni vet nog vad för jacka vid det här laget, va? öhöh.
Men skulle vilja ha en annan/ny pälsväst, en som är lite längre, och i en strl större modell.
Fast, denna duger finfint soo long :)

Pea<<zzze

STYLO


Nyaste videon av Gorillaz -Stylo
Den här videon är så cool. Diggar Gorillaz-gorillorna x)
Mitt upp i allt dyker Bruce Wills upp, cooling, typ.
Faktiskt ganska spännande musik video.. ahaha.
Chill




PeaaCE


slagga äre som gäller nu..

Så, nu är man fan ganska trött ändå.. blir att verkligen soova ut imorn. Ska bli riktigt härlit!
Trevlig kväll, med Sonny på besök :)
Men om det är sol, vilket det säkert är(måste vara!) så ska jag knappast missa soltimmarna! måste ju få i sig lite D-vitamin och bli lite pigg inför plugget som väntar .. :C
Ahja, orka snacka plugg nu. usch.. Nu ska jag slagga!
Gonatth .



PeaceIsFree

Hade lite tråkigt förr idag. Så tog fram systemkameran och körde lite.
Har precis käkat, pizzaa från igår. GÖTT! Och nu kollar jag melodifestvalen för första gången, typ.
Crucified Barbara var ju lätt grymmast! ;)

Peaa<<zcE


InspirationInspirationInspiration

INSPIRATION TILL MAX!
Momsen - Loovee Her Style!
<<33



A Million Times before




Jag står vid tvättmaskinen. Pappa går förbi mot frysen för att hämta lite käk, sedan kommer han tillbaka.
Han: " Kan du med den dära?"
Jag:" Det är väl klart jah kan?!"


Jag fixa det ju på typ 5 sek - tvätten. OCH som att man inte har tvättat hundratusen ggr förrut eller? xD
Hahah, har verkar ju hänga bra med i svängarna. Jag är liksom snart 18 år, hallå? Vore ju lite av en skandal om man inte kunde köra igång en tvätt då.. eheh

PEaace

Go Boho Luxe - Topshop

Det ska gå snabbt att dra över. Det ska vara enkelt, härligt och skönt. Något som inte är för varmt i solen, men något som värmer kroppen efter ett svalkande dopp nere vid stranden.
En skön, luftig tunika/strandklänning, remsandaler, en "Big Bag" som får plats med alla behövliga strandprylar, ett par solbrillor som skyddar dig snyggt från solens alla farliga strålar, en cool hatt som skyddar din ömtåliga hårbottnen från att bli farligt tomatröd, och ett gäng glamourösa armband.
Med allt detta, är du nog klart redo för "Beach 2010!"
Och du kan enkelt klicka hem plaggen/accessoarerna från Topshop (Yeep, allt är från fina Topshop)
Nästan allt är till och med samlat på en och samma sida!
-- > Hotshop

"Go Boho Luxe and layer embroidered tunics over beautifully bright bikinis. Team with statement accessories for the ultimate in Beachside chic"
Peaa<<zcE & Looove



Summers Stellar Glaze

Vogue/March2010.
kakhi, vårens färg. *Älskar färgen.
Så himla härlig på våren/sommaren. Varje vår (de senaste 2 åren) växlar jag mellan min kakhi färgade jacka från Hm och skinnjackan.
Den här våren ska jag tammefan bli av med min gamla skinnjacka och inskaffa en ny, i mc-stuk!
vill helst såklart ha i äkta skinn. Men har märkt att det är svårt att hitta en snygg, svart- mc-jacka i riktigt skinn för ett bra pris. Så kanske får bli något man har pengar till. Hitta en grymt snygg på Cubus härom dagen! :D
Och min kakhi jacka har nästan blivit för trång/liten, fast vissst passar den nog än, men inte lika bra som förr, då den var lite slapp och inte satt för tight. . *

Ingen Big Deal längre.


Mysig kväll hos Cicci. Hyrde filmen Far Cry, Action. Den var faktiskt niice!
Blev nåh strul med tvn, där vi skulle kolla på film, den höll på att byta färg hela tiden, tillslut gav den upp helt, så vi drog in och kolla filmen på hennes data istället, Mysigare där .
Och jag käka mitt godis själv, eller njaaee, Klas hjälpte mig lite. Ciccis pöjk. Han käka upp dem goaste ju
:( öhöh

Nu ligger jag homee alone i sängen.. eller ensam och ensam, det är jag väl inte. Har ju lilla tössen nedanför mig som värmer mina frusna fötter. De är svinfint de. En Egen liten fotvärmare! ;)

klockan tickar och tickar, och VPD avsntt 5 är done!
så blir att checka den och käka upp de sista godisarna.
Oy, Vilket  typ aldrig brukar hända. Att jag käkar upp en hel godis påse för mig själv. Att jag käkar upp det sista med. Fast Jah , somsagt Klas hjälpte mig ju en aning. Men iaf.
It's huge for me. hahah. Det känns inte jobbit längre att göra det. Det käns helt normalt. Och jag bryr mig fan inte längre. . På helgerna äre helt okej att unna sig något. Vilket jag inte har gjort på några veckor så, passade perfa ikväll då rättaresagt :)

NU: VAMPYRERNA  :M (har blivit heeeelt besatt. haha)




DeepestSecret






Av Färgerna "Deep Blue", "metallicgrå & " Gothic black"- fick det bli Den Svarta(<3)  one last time, innan jag kör på rött/mint/grått/börkblå/mörklila.

LAckade på lite sådär snabbt/stessit, för snart drar jag och syrran till ICA och hyr film, sen vidare till Cicci^^
Tar med lite lösgodis också hemifrån, de som jag köpte förr idag. Musmit de ;)

Cya looves, Ha en fin kväll! :)



Summer/spring, Give Us some Hope*




Lovely things.

Shorts - Hm
Halsband - Cocoo.se
T-sha - ? (troren är från Acne)


<<333

NewPieceOfNecklace






Halsbandet som hamna i en kasse med mig hem för ca 100 spänn. Gillat! 


 

Årets första Solsting"!


'
Favorit outfit i repris :)


Känns som att jag fått solsting! DET VAR verkligen ETT TAG SEDAN! hahah
Sist vare när jag och syrran sprang typ milen på en jäklit lång asfalt väg i +30 grader. öhöh

Precis kommit innanför dörren från en härlig joggingrunda i det (ovanliga) soliga vädret.
Jäklit skönt!
Saknade min klocka på turen, den som jag alltid brukar ha med mig när jag är ute och löper, så det vart ganska tomt utan den. Kan fan inte hitta den, de har vartit borta i ngr veckor nu säkert..
Den är mitt beroende. Skulle inte vara helt fel att byta ut denmot en riktigt pulsklocka som mäter både tid, distans och kcal förbrukning!

ska nog ta och sätta fart på mig nu, dags för lite rygg/magövningar :)

CYA!


Let's get (fucking) Freaky now


Dagens låt, som får en på riktigt festhumör!
Så lyssna!! :D




Brokencyde - Freax


Loooose Fit



Loose Fit/baggy jeans är så grymt chill! Blev väldigt sugen på att köpa ett par nya tll våren efter jag såg den här bilden. Hmm. Ska nog ta och ta fram mina ljusa, slitna, lite klorblekta baggy idag och gå runt och softa i dem ;)


Vad tycker ni om den så kallade "boyfriend jeans"-trenden (som det nu kallas) ? :)


<<33


Pricka in Den Prickiga trenden*





Sade någon fest eller ?

Tänker er dena snygga outfit en sval sommar kväll, fest ute och grilldoft över allt..
ååhh, I'm dreaming.. 
Skulle verkligen inte tacka nej till ngt av dessa underbara plagg!!
Den prickiga väskan är ju pricken över i:et.
Så skulle jag matcha den trenden i vår. Bara som en enkel accessoar.
Blå prickar mactas med blått nagellack, höga klackar, byxdressen i ett skönt material, söta hjärtörhängen, en mjuk skön kavaj och transperant/eller spets bh.. 

Fast hjärthalsbandet kanske skulle bytas ut mot ngt mer rockigare, som nitarmband  eller nått i den stilen ;)

Kavaj - topshop.com
byxdress - tophop
Väska - topshop.com
Essie nagellack - ulta.com
ankelboots - Bianco.com
örhängen med hjärtan - modekungen.se
transperant bh - monki


PeaaZ<cE


My Metal Cat <<33






Här ha ni Katten som diggar Metal music. Ser ju stenhård ut på den sista bilden ju. Eller på alla bilder nästan.  Coolingen . höhöh

Han chilla nyss i min säng, medan jag lyssna på Adept , blessthefall & thousand Foot krutch och alla de där banden på ganskaa så hög volym , och han låg så fint så . Störde sig inte det minsta av volymen.
 När frida och jag sitter i köket och pluggar, hoppar han alltid upp på bordet och lägger sig mitt bland våra böcker, näst intill Netbooken, okej, precis brevid den, så nära hötalarna som möjligt och där själva värmen kommer ut.
Och då äre ju såklart Metal/rock/growl som spelas. Snacka OM METAL KATT . 
Gla för att man har en sån tjocksmock till metalkatt ;D heheh

Tycker nästan synd om honom, typ den fetaste katten i stan.. neerrå. men inte är han normal som en katt ska vara.
Tror han är en blandning av katten Gustav eller nåtth . heheh

Peaa<zcE

 

Feel the sensation




Det var mysigt att gå på stan idag, men kallt som fan när man väl kom ut från en klädeskedja. Snacka om svinkallt när det kom kalla vindar.. gillas inte! :C
tog bussen både in och hem, man ville bara sitta kvar i bussen och aldrig gå ut typ. Och vi som skulle cykla hem också. Yeeah. och jag som glömde min sköna mössa hemma, tur att frida köpte en inne i stan idag då, så hon hade två. Lånade såklart den ena av henne, heheh. Annars skulle jag nog ha frysit skallen av mig x)
Var då bara att sätta sig på sadeln och cykla som dårar hem, moot värmen, here we cooome! Det var det ända man hade i sikte. Värmeeen!

Väl hemma, fixa man sig lite käk och en caffe mocha, extra gött vare. Hett och Awesome! ;)

Nu blire Chill resten av kvällen.
Men heey , hur blev det med plugget då? inte har man pluggat ett sit den här veckan. Jag som skulle skissa på Ledarskapet, Fyspasset som jag ska ha om en vecka!. uhhuu.

PeeAA<<Ce


Dead Memories




Fota Tvilling här om dan, och här ser ni the results.
Snygga syrran!

PussHej



Pure Couture




Grymt vackert, Vogue Italia. Alltid lika strukturerat, Couture. Make-up, the photographer, omgivningen, kläderna.
Allt är alltid lika klockrent! Awesome!


Tror jag ska ta och fixa mig lite, för drar ju snart in till stan Med Cam och Syrran en sväng.
Extra fint nu näre är kanon väder ute  :)
Blir att hjälpa camilla lite med att hitta  snygga & matchande skor till Studenten/balen.. Åhh, det kommer med stormkliv. går ju bara för sjukt fort fram nu! helt sjukt. ahah. 
Att kolla efter skor är nog det mest roligaste, nästan. Man hittar alltid något, och då menar jag det. Skor  kan man verkligen aldrig få nog av, eller för många av! Shoes in My heart. öhöh

Får se om man hittar nått till sig själv också på rundan, fast igentligen borde jag inte köpa mer grejer eller plagg. 
Men ett par hörlurare till Mp3n skulle sitta fint, och dyrt äre ju inte heller så. 

Ahja, byee my looves
  


Don't Take This World Away From ME


Story Of the Year -  The Children Sing

Låten är så mäktig, med barnkör i bakgrunden bliren ännu mäktigare, eller det är det som gör låten mäktig. heheh

Grym. Kommer in med fler grymma låtar senare idag. För nu ska jag nattha..
Soo. Gonatth påer! :)

PECO

Tha Vampire Diaries.




Nu Blire denna serie för hela slanten, och lite morötter till det, av dem som finns kvar.
Har ju nästan hunnit käkat upp alla morots sticks under tiden jag hållt på i Polyvore xD

Alla säger att The Vampire Diaries äs så sjukt bra.
Och det tror fan att alla har rätt, eller vi får väl se efter det första avsnittet, säkert en serie som man inte kan sluta kolla på. Det gillas. Vampyrer och blod gilllas starkt, öhöh! ;)
Skulle inte förvåna mig om jag blir besatt. DEt händer ganska ofta med spännande serier..

NU: rullas det 1:a avsnittet för fullrulle. CYA LATER!


The Fashion Creation Óf the Day

Festival Ready

Dessa plagg skulle sitta svinfint till vilken Festival som helst!
Lovaar, nu kmr ni typ vara få se massa sommar plagg och sommar inspiration, och vår såklart.
No more Winter!!



Festival Ready by CountmeeIn featuring TopShop
Items in this set

Alexander Wang Croc Print Dress, $420
Armband | Bijouterier | Dam | Lindex Shop Online
New Vintage Lace Bralet, $40
Womens AE Light Denim Shortie - Indigo Dye, $35
PERRY Premium Chain Boots, $260



PEACEE

Jag bromsa som fan, men inte stannade cykeln...


Inte alltid man är med om sånt precis. haha
Okej, så kul vare inte. Blev lite skraj själv faktiskt.
Var på väg hem från träningen (typ nyss), cykla med Cam och tvilling. Sen kom vi vid en sån där, nästan som en korsning fast för oss cyklister, ett ställe då den ena bilen ska stanna för den andra.
Jag som cykla en bit före dem andra, skulle precis cykla över och då kom det en bil från sidan, som jag verkligen inte alls såg. Inte undra på, för det var världens största snöhögarna på den sidan som skymde sikten. Efter den kom det två bilar till. Exakt när jag såg att det kom en bil, så kände jag mig ganska lugn på nått sätt. Ingen panik just då.  Jag bromsa som fan, men inte stanna cykeln, så kan säga att jag var en halv meter från att bli påkörd!!
Efteråt kom paniken.
Tänk, jag hade kanske blivit överkörd på riktigt, fått något ben brytet, eller kanske blivit förlamad eller nått, inte fan vet jag. Men bilen som kom där, han måste ju ha sätt mig, men han bara körde på som vanligt.
Fast såklart, han kanske bromsa iallfall, det är ju så halt ute så sånt ser man nästan inte.. De andra bilarna stannade dock för oss, :) 

Aja, det här blev lite överdrivet, men det kändes bara så himla nära där.

Har ni varit nära , vad ska man säga "döden" eller blivit-nära påkörd någon gång? isåfall skulle det vara niice att höra era små berättelser :)


Peeaacee
.







Grymmaste Tävlingen!




Hitta en as grym tävling, där man kan vinna En Ipod Touch.
Och kan säga att : I'M IN!" 

Min mobil som är så kass med 3 abonemanget, uhuu, hatar 3! 
 men snart har man comviq som tur är! åh längtar..
 Och då skulle det ju inte vara helt fel att vara ägare till en sådan här snygg sak! Skulle ju vara helt perfekt, att få byta ut gamlingen samtidigt som man byter till en annan operatör :)
Shiiet, jag skulle verkligen Dö av lycka om jag blev ägare till den!! ;O
Man kan ju alltid hoppas...
 


För att tävla lämnar ni en kommentar på Lukes blogg och länkar till er blogg om tävlingen (frivilligt att länka*)

JAH, KLART JAG VILL VARA MED OCH TÄVLA OM EN IPOD T!

Goooood Luck ! :)




Marc Jacobs For sure




Shiet, grym eller vad?
Döskalle halsband från Marc Jacobs som är inköpt i NY.
Om du är sugen, så lär du ju Buda på den´, och det gör du HÄR/seconds.se!
Skynda fynda, kan bli såld fort säkert.. (Fast du har nog 12 dgr på dig.)

PeaacE 



Kladdsimmhm




Åhh, det luktar kladdism  i mitt rum. Eller chokladkaka rättaresagt, en riktigt kladdig en.
Mam som har svängt ihop en, och den ser ju rätt så frästande ut.
Men nääj, inte så sugen ändå, jag ska klara mig utan kakor/godis på ett tag, och inte för att jag brukar käka kakor och sånt, typ aldrig igentligen. .
Tror det har gått 3 veckor sedan jag käka godis, snabbt har det gått. Har inte ens märkt att jag varit utan det så länge.
Kanske blir lite skräp i helgen då, för gött äre ju! ;)

Ska nog ta & lacka mina naglar innan käket är färdigt. Hmm. Vilken färg ska det bli den här gången då?
Kanske svart? metallicGrått? ähh, det får bli.... (se later) 

CYA! ahah


"Bloody Street (catwalk) Fight"







Nämen kolla vem som dyker upp här mitt i allt. Bill Kaulitz från tokio hotel. han passar faktiskt ganska bra in, men saknar lite blåtiror och blod dock..


-" You can feel the adrenaline rush - As if they've just emerged from a bloody street fight (or an ice hockey game for that matter), the models at DSquared, are still at it and looking for more action! With 'blood' and sweat running down their faces and well-defined bodies, they walk the runway exuding confidence and the very idea that what they're wearing are more than cool! In fact, they do!"


-"DSquared came up with something not entirely unique, but an awesome show nevertheless. While the fashion duo Dolce and Gabbana featured something romantic, provincial but elegant and modern, Dean and Dan put on a more upbeat show for a definitely younger audience and clientele"

Jäklit coolt! väldit annorlunda mot  alla andra runway shows. Nytänkande och nyskapande gillas!
Skulle vara grymt att sitta där och kolla in på riktigt närhåll. heheh...
Ser ut som att dem kommit direkt från en hämtad slagsmål fight eller att dem typ bråkat om vem som ska ha de och de plaggen bakom catwalken. hahah. Nice make-up!


Peaaz<cE
 


TheFinalSawDestination




Såg dessa två filmer igår med Sonny, riktigt nice!
Fast det var en film före som vi också såg, men som vi inte hängde med i, så den vart inte så värst bra. 
Där ser ni, kommer inte ens ihåg vad den heter, så bra och ihågkommen var den. ahaha
Men Final Destination 4 och Saw 2 var jäklit bra. Men Saw var nog bättre, och den var fan mycket bättre än Saw 1, för den typ sög genom hela filmen, förutom på slutet då . slutet i 1:an är fan king.
Då har man äntligen  sätt alla Final Destination filmerna, och för att se den sista, 2:an eller 3:an så behöver man absolut inte se 1:an för att hänga med i dem senaste.
För dem går ut på i stort sätt samma sak, att en kille är synsk och ser märkliga saker, vilka som ska dö, och hur dem dör. Sedan äre upp till han att lösa mysteriet och försökar rädda hans vänner från att dö på det andliga sättet, kan man säga. Och det är inte på det mysigaste sättet dem dör heller, så jäkla äcklit. Man kan verkligen se när vissa mosas ordentligt. Och köttigt äre också btw, så ni veet.

Men helt klart seevärda! !


Puderrosa/beige-volanger-Nitar-slitnaJeans.





Dagens Plagg, såg ut så här.

Nu kilar jag iväg till sonny :) Vi hörs!

Pe
accee'


The Ghost Of You And I


Nya favoriter.
The Story Of The Year.





<<<33


Of U Go, Dagens Inspiration





Denna tjej, Caroline Blomst, klär sig grymt snyggt! Gillar hennes hennes plagg starkt, som hon bär på dessa 2 bilder :)

PeAaceeOut

Efter, Mahogny.




RedHEad IT Is.

Peaaz<<cE


Före, Kastanj/-->mahogny




Hahah, bjuder på bilden..
Syrran som färgade håret på mig, och fläckig i ansiktet blev man ju såklart. Fint de!

Det blev Mahogny, ganksa rött. Men jag ville ju ha lie rödare än vad jag hade så. blev ganska nice ändå :)
Tack till Tvilling, som alltid står ut med att färga mitt långa hår. öhöh.

Hårfärgning på G


Nu drar jag till samhället för att först ta ut lite pengar sen Köpa Hårfärg!
Yeaah, ska bli underbart sköönt att gå runt med nyfärgat hår igen. Älskat!
Det står mellan Mahogny och Kastanj tror jag. Ni får se sen när jag kmr hem vad det blev förnåh :)

Pussar!

Haka på den Gråmelerade vårtrenden!




"Gråmelerat är en av vårens trendfärger, och syntes på flertalet catwalks, bland annat  Alexander Wang, Rag and bone och Yigal Azrouël. Främst stod den gråmelerade mjukisbyxan, gärna kombinerad med den gråmelerade sweatshirten eller behån, som hos  Alexander Wang, eller den korta, gråmelerade magtröjan, kombinerad med konjaksbruna lädershorts,eller de gråa korta shortsen (mormorstrosan!)."


4 Favoriter av 10 Gråmelerade plagg. Pic/glamour

7. Gråmelerad Topp
- Newlook.co.uk 80 kr
8. Gråmelerade shorts - HM 79.90 kr
9. Gråmelerad BH - Topshop 220 kr
10. Gråmelerad tröja - topshop 310 kr


Pixie Geldof For British Vogue - Leather Rebel






Pixie är alltid lika cool. Kolla bara in Kavajen och kedjorna på sista bilden!
Läder är grymt snyggt :)'

PECO





Avis på Sandra! hahah, ni förstår nog varför snart...




Är sjuk avis på min tjej Sandra  (haha, okeey ,det där lät lite väl gay, och näj jag är intee GAY! :O ) som snart får hem denna snygging!!
åhh.. 

Väskan, som är en Alexander Wang kopia (snarlik!) kmr HÄR ifrån, vilket jag tror att ingen Fashionista har missat xD


1 Mils löpning i den härliga snöstormen avklarat!



bilden är faktiskt tagen vid sporthallen, den sista biten här vid svängen. Sen var det bara att chilla ..

Här kommer en dagens "löpninghistoria" som ni måste läsa.
Enjoy! ;D

Då har man varit ute i den värsta snöstormen nånsin och joggat ca 1 mil. Det är fint de!
eh, njaa så värst fint vare inte när vi väl började löpa, då hade vi motvind, och shiet vad det blåste snöspik, typ. 
Inte det skönaste precis. Och vi som är ett fotbollslag, bör ju härdas lite. Och gissa om vi gjorde de! 
Men många var inte på träningen, det var bara jag, camilla, syrran och tränaren som var "löpsugna"
Poängtera ordet "löpsugna" .
Det var jag faktiskt inte alls innan, och inte när vi tog oss ut från varma sporthallen och ut i stormen heller. Men när vi var igång, gick det riktigt bra. Jag fick ta uppvärmingen, eftersom jag alltid lyckas hamna före alla. Alltid jag som drar upp tempot. Och det tjatar mats alltid på. 
Förra gången sa han åt mig att jag inte fick jogga först, då var jag typ tvungen att jogga brevid honom så jag inte skulle öka i tempo. Men tror ni jag klarade deras andras tempo eller palla att ligga bakom nåon då ? hehe, nähee...
Jag vet inte, jag gillar bara inte att ligga "bakom" någon i joggingspåret, eller när man överhuvudtaget är ute på en löparrunda. Då har jag grejen att jag måste springa förbi personen. 

Shiet vad svårt det var att ta sig fram på vissa ställen. Vi tog ju Hallsta runt, och på de flesta cykelbanor/vägar var så jäklit fullt med snödrivor. Inte det lättaste underlaget att jogga på . 
När vi hade tagit oss runt halvan, kom vi till en 300-400 meters lång cykelbana, som ligger bakom där jag bor, den var alldeles kolsvart. Eftersom jag var den som låg någon meter före så drog jag på som fan, och snacka om ruschen jag fick. Jäklit skön känsla, och till en svin bra låt också gjorde att jag bara ökade på ännu mer. (se vad mkt en bra låt kan ställa till med ;) hihih) 

Mats märkte att jag hade ökat på tempot rejält, men han hängde mig nästan i hälarna ändå. Och det sade han efteråt också, att han kände att jag drog på rejält på den svarta vägen. hahah 
Den sista 3 km meters biten, drog jag ifrån de andra, och körde mitt eget. Och den här biten var ganska så tung, för min vänstra vrist/fot var typ bortdomnat, kände knappt att den fanns. Nejdå, men det gick faktiskt lättare, konstigt nog.
Jag ville ju liksom inte stanna mitt uppe i allt och strecha ut heller. För när jag löper distans, så ska jag fan klara hela vägen fram också! 

I blod, svett och tårar (nästan), klarade vi oss igenom denna härliga  snöstórm. Duktiga vi är!
Svin gla att jag lyckades ta mig ut, nära att jag  skippa pga av vädret. Men, jag är fan vad vid att jogga i regn och rusk, så det här var ingen skillnad. Det var riktigt niice ändå!
Är man en tävlingsmänniska och gillar att tänja på grenserna och köra slut på sig, så är lång distans i detta underbara väder ett måste ! öhöhö. Man får en bra löperfarenhet kan jag säga. heheh


Där har ni dagens sjukaste träning!
 Inte  många som vill ta sig ut i det här vädret, och det kan jag lätt förstå!

Dagens motto: " Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. ^^"


PEaCE

DashCashVogue



Snygga Alice Dellal & Daisy Lowe.

undrar om det blir någon löpning. I det är kassa vädret?  kul kul !
Jogga hallsta runt(antagligen) när det snöar och blåser storm ute. Njaa, inte så värst sugen..
Men who knows, kanske blir skit skoj ändå. Åh, vad jag vill ha ett par nya Asics!! mina har slitits i ett år nu, dags för ett skaffa nya tycker jag. Men det får bli när man har mer cash in the bank. 
Vet ni, för en stund sen kom morsan in och sa at jag hade vunnit på miljonlotteriet. Jag ba "vaa?! hur fan då?"
Vinsten var troligen sen 2007. ahaha, och gissa hur mkt det var!
40 spänn. Yeeah. 40 cash rikare. Wohoo, fan vad rikare man blev..

Bilden hör verkligen inte ihop med den här texten, Löpning och Vogue liksom. Men skor, asics is fashion. hahaa
Träning och mode hör ihop på ett sätt ändå. Fashion-sport-clothing :) mhih.

CYA

 

Lightning, something






"You look at me through clouded eyes
I know you see through my lies
See the sky, see the stars
All of this could be ours
Out of sight, out of mind
We've been through this a thousand times
Turn your back and then you make me feel so crazy
Can you help me understand?
And now you wish that you meant something"

-EscapeTheFate


Out of Control


Shieet. Snart, i vilken minute som helst kommer jag skrikaaaa!

Gaahh, jag orkar inte. Alla ni som har blogg, och fixar själva i era stilmallar & kodmallar vet hur det är när det går fel, när det inte går som man vill. Man vill bara låt det va och skita i allt. Eller nehj, det vill man ju inte heller..
Jag vill få det så bra som möjligt, och då gåre inte att ge upp. xO
Menyn ska fan inte ligga längst ned i bloggen, ser bara för dumt ut. Hur i helvete kom den dit? :S
uhhuu..



*LadyGaga - Paparazzi (i metal version!*)


You Belong with me. Fast i metal Version. Fan va grymt! Så som det ska vara :D


Miley Cyrus - Party In The Usa i Metal verision. Snacka om Crazy drums! 


Men Lady Gaga paparazzi i metal. riktigt coolt. Han som gjort om dessa låtar, har verkligen en känsla för musik.
Metal musik. Coolt som fan.

Vad tycker ni,  metal version eller orginal? hur låter dem bäst ?
Jag tkr det var skit niice! Metal ska det va^^)


Pea<<cze


BlackAndWhiteLabel




Svart/vit mönstrade tights, Grå Hoodie, Pälsväst-Vla, ankelboots med dragkedja-dinsko, nitarmband och diverse andra smycken.

Just nu: Sängen och netbooken. Filmen "Smoken Aces. 2. Assissins' Ball"(ny film från 2010!)/slö kollar/surfar. (-Action, typ maffias) , svidande ögon & en hungrig varg.

Snart: Slocknar ögonen, men ska nog upp på fötterna och likt en Zoombie fynda lite käk. öhöh

Ses i mörn Looves. 

RSS 2.0