Hemma Från Norgejobbet

Hej allihop! hoppas ni haft en helvetes bra sommarlov hittills!
För det har iaf jag haft. heheh

Tänkte bara säga, för er som undrar varför jag varit död ett tag på bloggen, är för att jag har varit i Norge med Syrran och Cicci och jobbat i 2 veckor. 2 grymma veckor! Sjukt kul har det varit. Och nu när cicci hängde med, vart allt så mycket roligare, verkligen! hon kommmer att saknas sen när vi ska upp igen och jobba, men då bara jag och Frida, uhuhu. hahh, men det ska bli nice ändå. Inget att klaga på precis.

Har funderat på en sak, tror jag ska sluta blogga... På den här bloggen menar jag då alltså. Och fixa en ny, fräsch blogg. snyggare! men det får bli sen när jag inskaffat en egen laptop. wieee.

Men nu ska jag ta och kila. Seja Lite mer Hey till folk på msn, och sen blire sängen för min del. Helt slut efter en hel dag i bilen. 45 mil. phjuuu.




GrillChill








Några snygga pics från Grillningen med klassen vid "soptippsbacken", den sista bilden är ju lite rolig hah, . As chill kväll med härligt folk!

Blev some Fotboll och tillslut lirades det typ rugby. eller vare nån "fånga Macke" game tror jag? jag vettefan hehe


PEaaCe


Not The Same Tomorrow



I know, jag är så dålig på det här just nu så det är inte sant.  hah ha

Kan ju köra dagen lite snabbt. I morse hade jag en tid hos "fina Fötter", fick mina fötter fixade, lyxigt värre! absolut inte sista gången. eller får se, det kostar ju en del. Men mina fötter.. dem är ju verkligen katastrof, typ alldeles lila tår och skit. hon undra om jag hade haft nåh frysskador på föttera i vintras eftersom dem var så kalla och lila. men det vettafan.
Ajha, sen har man kolla på studenten och firat Camilla! så jävla sjukt bra du är bruden. Grattis som faan! <3
Kan man längta mer till sin egen nu ELLER??!! gaaaahh

En jäklit awesome day. Mycket gående hit och dit. men chill hare varit. Och nu på kvällen tog jag och syrran på oss inlinesen och drog till brorsan en sväng för att överlämna present lite försenat men men..
Och sen blev det visst en runda på spåret idag med iaf.. Följde med Emil, syrrans kille och det var ju nice, förutom alla jävla äckliga knott svärmar ;O uuhh  för älskar ju det såå mycket. massa knott i mun och ögon, mumma de^^

Nu: Goonatth med er. Och imorn: Skolavslutning! Fuck Yeaaah ;D

Peaace




Who The Fuck Is Chanel`

































































Modekungens T-sha " Who the fuck is Chanel" verkar ha hittat sig en rejäl vän. Ingen mindre än Stilikonen/modellen Kate Moss(!)
Sen finns det en liknande t-shirt fast med med trycket: And Who The Hell Is Louis Vuitton?
Älskar budskapet på t-shan, så coolt. Skulle lätt vilja ha den, fast hellre ett slappt linne med det budskapet, lite transperant aktigt nu i sommar. skulle aldrig sitta fel! För den som vill apa Moss äre bara att dra in på modekungen och klicka hem den. Eller det är väl rättaresagt "kate" som apar oss, eller modekungen? ;)
349 apor kostar den*


PeaaaCE


My Fist, Your Mouth, Her Scars



Sitter här ute ( i "pannrummet" som det kallas), ligger i den andra änden av huset. Så känns lite ensamt här borta i bland, hah. Eftersom man inte längre har Spotify (!!!!) så får man väl köra på Old Style, bränna CD:s. Men det är ju ändå lika bra, för vi ska ju ha med en massa CD:s upp till norge, för där kommer vi absolut inte ha något internet eller somsagt ingen dator överhuvudtaget. Så kör 2 flugor i en smäll!
First Out : Album- Bullet For My Valentine - Fever + några gamla godingar. Längtar som faaan tills jag kan spela den i mitt rum(!) FAN vad svårt det har varit utan spotify, och den lilla datorn där jag har/hade typ hela mitt liv hahah. Men det går ju, går visst enklare ändå vad jag trodde att det skulle göra, så det är ju soft.
Snart så, snart har man en bunt feta skivor med den grymmaste musiken(!) Yheey! Så då är jag more than HAPPY.


Btw,
kom på att jag har bara har en CD skiva at bränna på :C uhuhu. Får dra in till Media Markt här i veckan och köpa på mig några hundra. och sen Ett par KOSS Hörlurar till mina fjäll-löpningar ;D

Cya Lateer!



Utklassning på Monopol eller vad :>



Cicci kom förbi en sväng med sitt über gamla Monopol spel.
Var verkligen år sen man lira det. Eller okej nu överdriver jag en aning, typ max 1 år sedan iaf x)
Just You And Me babe.
Och snacka om flyt och tur man får ha, rakt igenom spelet, från början till slut. Om det nu finns ett slut i monopol? Ibland finns det ju inte det. Man kan ju hålla på i evigheter, flera timmar. kanske 1 dygn tills nån vunnit. Men så blev det inte här heller. Cicci Gav tillslut upp. heh he
Det slutade med att Jag hade  nästan ALLA gator MED Hotell på och hon bara tre gator. Hahah. staackars! Det kan man lugnt kalla för utklassning. Sälllan man har sån tur i spel xO
Men kul vare iallfall! Nästa gång vi lirar monopol blir väl en natt i Norge ;)

Aja, nu ska jag kila till sängs. Får se vad som händer later today, Pöössshej!




FreeTime All Around All The Time


Pic/We HEart It

Vill Ha Guns N Roses Linnet,  det till höger SO BAD! Ska fan leta över allt efter ett sånt. Så jävla snyggt!



Jag vet, usel upptadering de senaste dagarna. Men har inte varit så värst haj på att blogga. vet inte varför, men har typ tappat inspirationen. Kan dels bero på att man inte har laptopen till hands, och för att det är Sommar, man har mindre tid till datan, och mer tid till annat.
Och sen drar vi ju snart, så lika bra att inte bli helt fast i bloggandet igen, och data beroende haha x)

IDag är vi lediga all day long. Ska bara dra en sväng till skolan och rösta på spexet. Det är sjävklart vilka jag ska rösta på : ZOMBIESARNA. Klart sjukt Grymmast! Ååhh, vill också va med i det spexet!
Sen efter det ska vi fixa lite grill käk till senare på dan, då vi ska grilla med klassen, lira fotboll, spela kubb och en massa annat skoj. I hope :)

CYA!


It's Gonna Be Hard When I'm Gone





The Audition - It's Gonna Be Hard When I'm Gone



Breath



Har typ brist på bilder på den här datorn. fast.. pallar inte leta upp en massa just nu från usbn. Ni för nöja er med den här snygga^^

Jäklit soft dag hittills. Käka frukost, sen en timma senare drog jag ut till motioncentrum. Det var tänkt att jag skulle "gå" 5 km slingan, men tror ni att jag klara de? Näee. . Kuta uppp och ner för backarna,  blev typ som intervaller, sen så jogga jag nästan halva sista biten. Hahah fan va Fail!  Yeaah Goo Me :> Tänkte liksom att jag kommer få håll och känna mig tung om jag drar ut på en löparrunda nu efter jag käkat. Men fick inte de som tur va.

Nu ska jag nog dra ut en sväng på gårn och chilla lite. lägga mig på studsmattan med musik i öronen. som vabligt :)  Blessthefall - With Eyes Wide shut -/ To Hell And Back.  Atreyu - Lose It  Är några grymma låtar som spelas tusen miljoner ggr. Tröttnar aldrig på dem. .


PeaaacE OUt



A Message To The Unknown





Åååh , jag får verkligen toook damp!
Här kommmer jag in, efter en lång runda på inlinesen, i förhoopning att bränna ut de filmer jag tankat ned. Men sen så Märker jag att datan är avstängd!!
Det menas med att filmerna har stoppats. Och att jag måste vänta ännu längre tills jag kan bränna.
Såklart, Det borde jag fan ha vetat. Men hon borde ha vetat bättre. Så många gånger man har sagt till henne att INTE stänga av datan, för om den står på så där, och ingen sitter vid den, så är det ju nån som tankar ner nått eller ska ha den när som helst.
(Jag och mina utbrott när saker går åt helvete är inte kul. heh he)
Mamma. Vem annars? dem där äldre, vuxna föräldrarna (vissa av dem, - mina) fattar sig inte på sånt här. Dem fattar inte ens hur ett mail skickas till en annan person. Men då ska dem ju fan inte röra grejer som dem inte förstår sig på, Och i huvudsak inte andras.. Sry om jag är så cp, men faan. Nu  måste jag vänta ÄNNU längre på att filmerna ska bli klara, jag som hade tänkt kolla på dem efter duschen med en fruksallad i handen.. uhuhu
Då blire väl att vänta i en timma till eller två då. Tur som fan att man är ledig typ 24/7 i några månader framöver.

Ajha, nu snart blire iaf film. Och lite saker i magen. Cya!



A Simple word. a simple melody


Pic/madamejulietta.blogspot.com


Att åka inlines på nyasfalterad väg är sjukt härligt. do it. Blev ungefär en runda på en timma. I det här varma klimatet (just nu), så äre hur skönt som helst. kan inte bli skönare.  skulle kunna åka i evigheter. Kommer nog dra ut på dem flera gånger i helgen. En fågel viska mig i örat och berätta att det ska bli kanonväder i 2 veckor framöver. Hur nice är inte det på en skala från 1 till 1000? Lagom bra innan vi drar till det lite kallare klimatet. yeaah. helt awesomeee! blir att steka som fan innan, så man får some colur denna sommar. heheh


Peaacczzzce



I'm The Happiest Of All (men)





Fast kör på den här låten istället. Den gör en på bra humör. Feel Good Drag song rakt igenom!
The Audition - The Running Man


Hahah, okey det där blev lite fail med rubriken.
Det är en låt som går så där. "I'm The happiest Of All Men" men jag är ju ingen man. så det blev lite fel där. Kanske passar bättre med " I'm The Happiest Of All" Eller I'm The Happiest Of All Women" .. eller nått. heh he .
Friheten är somsagt ett faktum . NU. Inge mer plugg på flera månader! Wiihohoieoo. SJUUKT SKÖNT.
Och SJUKT CHILL.
Ska nog fira de med att dra ut på en inlines runda, en jävlit lång en också. Testa köra på det ny asfalterade vägarna, ååhh älskar att åka på ny asfalterat. Det bästa som finns. typ. Om man är en inlines nörd som jag, heh he

Hej påer. Och btw, måste berätta en sak. Fick MVG på hela Religions kursen. HAPPY FACE.



Can It Be More Balmain Than This?

Balmain, Tokyo. Juli/Augusti 2010


Innan jag lägger mig för kvällen, så tänkte jag visa några grymt snygga plagg/pics/styles.



BALMAIN. My  Absolute favorite!




If I Can prove myself wrong and Show you that I Can Be Strong





Pics/weHeartIt, MadameJulietta.blogspot.com

Två prov avklarade. One More To go. Religion som ska gå jävlans bra!
Sen äre man FREEEEEE!! WIIEEEE!! hahah

Ska bli så sjukt underbart SKÖNT när allt är över!!! (ÅÅH kan inte sluta längta och tjata om de)

Ahja, men cya later.

btw. allt. VERKLIGEN ALLT på bilderna här ovan borde vara mitt (A) hihhi




PEaaCE


RSS 2.0