TheNewShiet!


Fifan vad illa jag mår. ingen anig vad beror på, inte alls. ?

Då har man sätt Farsan då, på bio. Drog raka spåret, efter tränigen till ICA, inhandla lite mat, jag köpte en fet baguette med skagen (mumms!) & LOKA. Camilla och Frida beställde med sig en Kycklingrulle in på Biosalongen. ahah. Vad säger ni ? snart kmr väl alla med en varsin rulle in på bion istället för godis och annat skit. Kebbab/kyckling It is. The new Shiet so U know!  ni borde se upp, för de kmr bli riktigt jäkla stort. Om det är någon som undrar, så var vi som satte trenden ;) ahaha

Ah, till filmen. Den var faktiskt helt okej, Den var mer än helt okey då. Skit nice rulle! 
Men hade ganska höga förväntningar på den,eftersom man har hört så mycket bra om den, att den är så himla bra och blablabla. Den nådde nästan, inte riktigt upp till mina förväntingar dock. Kan inte sätta fingret på vad de var. Men vi säger så här. kortfattat: SE DEN! absolut se värd. Den var ju riktigt kul. Alltid Fares, farsan så himla king. haha 

Kände verklign för att spy när jag kom hem. Var as pissnödig, och var så jäkla mätt. Kändes som att jag skulle spricka. Ville bara få ut mig allt, typ. Men nu äre lugnt. Lugnare. Ska nog gå och fixa mig några morötter, krypa ner i säng och kolla på någon film. Det blir mys!

Men först: 

- Tvätta bort allt smink. -byta om till en big t-sha. - skala morötter. - och sen film.

So long*


 


Studs&chains




New In. Coola läderarmbandet till vänster och läderbandet med silverkedja (mitten) är nya favoriter!
Var ju bara tvungen att köpa lite i sådär sistaminuten-när-man-är-desperat-efter-nått. haha
Blev grymt nöjd! 
På bilden ser ni lite annat smått och gott, döskalleplektrum-halsbandet, en gubbe, nitarmband, ringar.

PEa<<zce

Bruzan är ju king


Snart fotbollsträning. Fördriver tiden med lite spel. Typ som Super Mario Bruz, pacman, Zelda och andra gammla godingar/klassiker. Man får värsta minnena från när man alltid lirade dessa spel. Så underbara.
Vore mer nice att lira på Nintendo dock, tror vi har det gammla nintendot kvar nånstans. Lär ju vara värt en aning nu. Kanske ligger uppe på vinden, eler så äre kanske redan sålt :/

Om ni får ngt ryck nångång (som jag fick efter att ha lirat pacman hos camilla i går xD) och blir as sugen på att spela lite, gå in HÄR. Där finns det hundratals olika gratis spel att välja mellan.

SMario Bruz är ju King! Pacman också! ;D ahaha.



Chuck Taylor All Star




Vad fan äre med Laredoute.se ? det funkar ju inte. Eller äre det jag som är Lost?
Har hållt på och försökt beställa hem dessa snyggingar för halva priset. Lade i dem i "shoppingbagen" och gick till kassan, men sen så funkar det inte att gå längre.
Först står det : Leveranstid; 5-7 dgr, sen när man klickar sig vidare till kassan, står det leveranstid:, slut. Vad menas med det, att dem inte finns i lager, att dem är slutsålda? :(
Åhh. Nähe, nu blir jag ledsen i ögat. Har setat här i över en timme och hållt på, sen går det inte att beställa dem .
Shiet vad less jag blir!
Okeey, ett sista försök, sen får det vara. Men dem är ju ändå på halva priset! skulle vara perfekt till våren, och perfekt för min plånbok^^

PECO

02.37



Nattugglan Persson. Jag som tänkte nörda lite SMariobruz och pacman. Men pallar inte de nu. Kilar till toan, sen blire åh slagga för min del.
So, Goonatth då :)


OverMyHead




Kvällens Inspiration. På Hög Nivå!

<<//33


Min mocha <3



Nu blire finally Mina kaffe. Längtat. ahaha
Sen drar jag till Camilla och umgås lite. Ska bli nice!
Har fotat nyss, ni ska få se senare vad. Städat har man också hunnit med, rensat garderoben, men inte dammsugit.
Blir att utrota alla spindlar imorn istället! They Are Going Down! Öhöh. Fast gillar om de små liven, jag är inge spindelrädd, I like them. Stackars kryp, dem fattar ju inte. Men om jag vaknade med en fet  spindel i mitt hår eller nått, DÅ skulle det vara en helt annan sak. Uhh ;O
ahja, ska nog ta att käka upp min macka och slurpa i mig kaffet innan det blir kallt och äcklit ;)

PCEO (peaceOut)



If You Could See Into My Soul



Att det alltid  ska vara så här. Varje jävla gång. Varje gång man ska dra ut på en löparrunda eller träna, så ska det alltid bli något av det. VAd äre för fel om man vill ut och ta friskluft och rensa tankarna? då kan man fan lika gärna jogga på samma gång, och när man ändå ska hämta sin cykel vid skolan, liksom ta 2 flugor i en smäll.
Varje gång någon irriterar sig på att jag tänkt dra ut och jogga tänker jag alltid att jag ska jogga så långt och länge jag bara kan, för att typ bevisa nått. Bara för att irritera personen ännu mer . hahah
 
Alla har inte samma levnadsstandard/villkor eller vad fan det heter. Äre bara för att jag haft ätstörning/ortorexi/anorexi som det sätter stopp för min träning?  Jag är ju för fan frisk nu! Det var ju för1-2 år sedan det var som värst. Nu är nu, det är inte som förrut. Vi liver i nuet.
Verkar, har alltid verkat som att dem haft nått emot att vi spelar fotboll och tränar så mkt som vi gör. Vill man leva hälsosamt och inte dö i förtid, eller få åderförkalning/benskörhet och gud vet vad som finns för sjukdomar, så tränar man.
Visst jag kan fatta att det ligger en viss oro hos dem, men jag klarar mig fint fint. Snart 18 år. Snart myndig!
(Shiiet vad jag längtar!!)
Alltid ska man få höra klagomål; " ni behöver ingen träning... blablabla", " så lite som ni äter behöver ni inte träna...", " Ni springer ändå av er allt ni stoppar i er.." .......-......

Vill bara.. Aaaahhh.... Så hmla irriterande! Jah lirar ju för fasen fotboll, och då måste man ha "kondition" (om ni vet vad det betyder), för att orka och hänga med i spelen! Och min passion är typ Asics+löpa + fotboll.
So Get Use To It. Verkar som mina päron inte fattat det än. Lite tråkigt.

Åhh, så skönt det var att få dela med sig av sina tankar! tack för att ni lyssnat. ahha <3

PCEO



Vilka jäkla Dilemman



Älskar desssa vackra pics!

Dilemma 1 ;
Det började ju så bra. Bytte med mamma efter vi vart vid banken, skulle backa, och trodde jag hade lagt i 1:an, men hade visst lagt i 3:an, trodde antagligen att 1:an var längst upp åt vänster.. Här märker ni en som är bra på växlarna!
hahaha. NEjdå, men det var ju fan ett tag sedan, får skylla på att jag kände mig stressad och ville komma ut nån gång xD Annars kan jag säga att jag är en jäkel på att växla ;)

Dilemma 2;
Parkerade så fint när vi skulle in till 2 hand. Mitt emellan två bilar, jag stod i mitten. Mitt i en parkering. Tänkte inte på't.
Sen när vi kollat klart där inne, och skulle hem, såg jag det direkt. "Mehn shiet, vi lär få vänta ett bra tag tills vi kan komma ut härifrån"
Då var vi omringade av biljävlar. Ingen utväg! ;O hahah
. Så fick stå mitt kast. Det var ju liksom 4 på 20 att det skulle komma ngn och backa ut därifrån så vi kunde köra ut . Blev att chilla i 10-15 min.
Jag fick fan panik. Pallade inte sitta där och slösa bort min dyrbara tid på en parkering xD
Som tur var så kom vi iaf ut, efter inte så lång väntetid.

Under själva dilemma 2, tyckte jag såg Tomten! OCH JAG ÄR SERIÖS!
Man kan inte bli mer lik en tomte som denne gubbe var. Han kom där gående, in mot på 2 hand butiken, med långt vitt skägg, röd liten plommonstop mössa, röd jacka, och ett par kängor. men kan notera att han hade lite lodarstil till klädstil, men annars var han förbaaskat fuckin lik. 
De här dilemman kmr jag troligen att minnas ett bra tag. hahah


PCEO

 

SaturdayBreakfast


Man kan säga att jag Började lovet med en härlig"BIGBREAKFAST". En rejäl en. Har lånat hem kameran, så tänkte " ah kan väl fota lite nu när jag väl är igång och gjort goaste helgfrukosten." hahah.
Min nyttiga frukost bestod av (för de som vill veta, öhöh); En skål med Kvarg/fil, fruktsallad toppat med havregryn och nötter + en grov Rustik med tonfisk/makrill, ägg, Keso och tomater och ett Glas Juice. Mumms! ^^

Nu blire att köra(övningsköra) till 2 Hand och se om man kan fynda nåh goa grejer (Jah, stuff! ;O) 
CYA!  :)

FavoriteDisease




Sucktar efter dessa 3 Underbara saker tsm med en mc-jackan jag kolla in på Cubus och mina svart/vita mönstrade tights från MQ (som jag köpte idag! :D)
Skulle bli grymt..
Men det är ju frågan om man har råd? ahah

Pea<<zce Out


Mint




Tänkte köpa Detta lack idag när jag var inne i stan.
China Glaze - Mint
Grymt nice!
 En fin nagelprydare på våren/sommarn.
Men.. Flaskan är så stor, undarar om jag kmr använda slut på hela flasken, eller om jag inte hinner ta slut på den förän den är helt klumpig och förstörd. Vore bättre i mindre flaskor!
Blir att köra på svart, körsbärsfärgat, mint och andra pasteller till naglarna under de månader som är framför oss.
Lär bli svårt att byta ut svarta helt, så den får stanna i min vårsamling så länge den vill! ;D
 

Mintlacket blir iaf din/min för 99 kr.


*WelcomeToTheMasquerade*






Just ja, morötter vare. Shiet, glömmer bort saker, glömmer bort att käka, hämta det jag ska ha pga av denna lilla varma sak som jag har framför mig. Det är fan inte bra xD

Hoppas ni haft en nice dag. Det har iaf jag haft! :)



ForwardMotion




Halvligger i syrrans säng och kollar tv. Halv kollar tv, halv kollar/lyssnar alltid allt och inget när jag har netbooken vid mig. Man blir lite halvt döv när man är upptagen med den.
Och fråga mig inte vad jag kollar på för det har jag inte en susning om. Ehm, tror det är nåh nyhete fan xD
sippar över, inget att see.
Tänkte ta en Double Choca mocha nu, men ångra mig. Lite bad timing, kmr bli as varmt och de har jag redan nog av ;O
Så, får bli några carrots-sticks. Muumms- börjar bli lite av en kanin. haha. Käkar nog minst 1-2 morötter om dan.
DEt har blivit till en vana, ett beroende typ. Jag måste ha nått att knapra på bara..

Pea<<ce


ReflectionSide



Tänkte bara säga att nu drar jag in till Stan meed mina homies ;D
CYA!


*So Here We Are, all Alone And it's Getting Darker*


Greeley Estates - Keep the Heat On The Dash



Låten som spelats mest i min spotifylist idag!



Don't care if there's people starring










So Stylish. Yees!
Ge mig deras hår/frisyr nån! ;O
Åh, det blev visst fotografen Craig McDean igen, hahah, okey den här gången var det omedvetet att det blev just hans bilder..
Vogue Italia


*VECKANS (bästa) LOOK*




Nämen kolla vad jag hitta på Glamour.se
Var ngr dagar sedan jag var där inne och kolla runt lite, även mina mail också.
Så passade på att läsa igenom de viktigase mailen, har för nu läget 2786 st i inkorg(!)
Har inte rensat på ett bra tag som ni ser x)
Iaf, så klickade mig in på Glamour.se för att läsa lite om mode, trender etc. Och gissa vad jag ser.
haha, Jag som "Veckans Look"! - med benen i Fokus.
Hade totalt glömt bort att kolla det. Måste vara 4:e gången jag typ blir utvald till det.
-Riktigt kul faktiskt! :D

HÄR, klickar ni för att se mina outfits på Glamour.se. 
Och HÄR, för att se *Veckans bästa LOOK*. Då ni kommer till Startsidan, bara att skrolla ned till bilden "Veckan LOOK" så ser ni :)


Pea<<zce
 

GH är en aning bättre än matte, ahah


Hemma från skolan. Sitter och chillar (ahah, att jag alltid använder det ordet!) med benen på Syrrans lillbord, och verkligen tar det lungt. Och det tänker jag göra resten av dagen!! så himla härlig känsla efter att ha allt överstökat, eller åtminstonne proven innan lovet. Och sen fick man reda på vad man fick på Religions provet "Islam" som jag satt och gjorde igår den sista dryga timmen.
Skrev så att pennan glödde och fick typ skrivkramp. Var nästan knappt att jag såg själv vad som stog. Såg ut som bara ren klotter xD bara frågan om läraren såg vad det stod, vilket han måste ha gjort, för jag fick MVG! :D jäklar vad skönt. Precis på gränsen. Prick på Mvg-gränsen. Känns som att det var ett tag man fick de också, så det var på tin^^

Hade faktiskt 2 prov idag,(vilket man igentligen inte borde få ha) men gjorde bara ett av dem.
Vi drog hem till Cicci och lirade GH iställer för matteprovet.(schh, don't tell anyone öhöh) .Men seriöst. Ingen av oss var förberedda för att görat, så man är smart om man tänker som oss. Tror inte många i klassen som var beredda. De flesta gjorde nog bara det för att få de gjort och tänkte inte på konsekvenserna. Vi tänkte däremot. Vi vill inte få IG.
Och jag vill knappast få IG igen! xO
 så smarta som vi är, så ska vi ta igen plugget lite på lovet och göra matten på kompletteringen veckan efter.

 Nu blire att kolla runt lite och blogga. CYA!


  


Åhh, ge mig denna underbara T-sha!


En Transperant sådan, tackar man aldrig nej till! och inte göre nått med FÖR MNG AV DEM!
Älskar tyget/materialet. Sinnessjukt skönt . Kmr att LEVA i detta material i sommar!
Varifrån? Monki. Pöss på den kedjan!

PeaCE



Ashely eller Mary-kate?




Dagens:

Humör - Pigg. Vakna med tuppen, typ. ganska glad. Men lite sur har man även vart idag. Och seg, innan provet.

mest irriterande - Fridas Acne. (nerrå, hennes uppmaning. hennes fel att jag skrev det . öhöh)

plagg - gråa mönstrade tights, kavaj med axelvaddar och monki t-shan + kilklackar och en massa nitarmband!

dricka - LOKA, kolsyrat päron <3

fashionista - Ashely ? MAry-Kate? ser knappt skillnad på denna bild! :O ahhah

godaste - Kyckling salladen i skolan/kyckling + pasta hemma

vill göra - Inget. Okey, ngt måste det finnas! Lyssna på musik och chilla framför datan! :Å men måste plugga :C

beroende - ringar & armband. Bloggen(!)

färgklick - silver.


Shiet. Vem äre på bilden? Döpte den till Olsen. Visste vem det var då, men nu vettefan vem det är av dem.
Sjukt lika på den här bilden! Ashely eller Mary-Kate? ahah ;O


Gårdagens






Gårdagens plagg. Kizz Kizz,. Älskar min Kizz T-sha! 
gör sig nice till mina mönstrade tights/& de svarta med skinnimitation + min kavaj med axelvaddar ;) 

Peae<<ce



Coolaste Retro Radion



Kolla in coolaste radion. Från 1950-talet ! ahhah.
Finns i färgerna rosa, lila och svart. Kmr inte ihåg vart ifrån den kmr eller kan köpas. Men om det finns någon där ute som undrar, som typ är samlare eller nått, om det nu finns någon som sitter och lyssnar på radio äns, eheh. så kan jag leta upp vart jag hitta den. Bara åh fråga :)

PeaCe

Spotifys mest spelade just nu!


Thousand Foot Krutch - Absolute




Denna låt spelas sönder på Spotify just nu, alltså i MIN spotify lista såklart x). Så gryymt bra!!

"We Want the truth, give us the absolute.
We need your help cause we got nothing left to lose..."




TheBagtoLove



Okeey... (innan jag börjar plugga) måste visa er denna snygging!
Grymt cool, med reptil mönster, tror jag. Säkert äkta.
<3 till den.
salvatore ferragamo edda-chain-shoulder bag

PeaCE


It's all That I can Say



Åhh, riktigt härligt väder ute för en gångsskull! men ändå kallt! Vädret bli ju bara så mycket skönare bara lite sol kommer fram.. Okeey, nu har ni fått hört mitt tjat om vädret ett bra tag. Slut snackat om vädret nu, man hör det ändå 24/7, klagomål och skit om det så. ahha
Aight. TVÅ DGR KVAR. SEN KAN MAN CHILLA! ;D
Bara att stå i de sista dagarna. 2 prov att göra & klara av. Nöjer mig om jag får G på matte provet, eller jag blir överlycklig om jag får G på det, om jag nu ska göra det. Då blire 3 prov this week. :C
Aja, ni får ha't så niice, lyx er som har en chilldag framför er! Pösss påer :)

Pic*Imogen Morris-Clarke för mixtemagazine


We got nothing left to lose


tänkte bara säga att jag lever, ahah. Efter en sån seg dag, så borde man knappt leva. Nejdå, men jag var faktiskt, konstigt nog ganska pigg mot slutet av dan, var nog pga av den goa mackan och yoggin. Så tack till de!
Är mitt uppe i allt plugg, bestämde mig för att göra Religions provet på onsdag, så man har det gjort, och läraren gick med på't också som tur var.
Men just nu blir det att ägna sig till att träna 1 h ungefär. (Åhh, Äntligen kan jag träna! har längtat som faan, mhhih)
Efter blire väl att fortsätta att plugga satan. Sen soova. Kmr nog in med ett inlägg vid pauserna, hehe :)
So Keep update. ni med.

Hejspåer.

-25 CELSIUS!!



 (mitt coola halsband med rosa glasögon, heheh)

Vad är det här för Klimat? -25 Celsius. Det är ju sjukt! Att det kan bli så kallt här nere i den här lilla hålan.
Det är som -35 i Norge. Och då är det svinigt kallt kan jag säga.
stack nyss ut näsan ut genom dörren bara för att känna, det gick knappt att dra in luften, eller andas!
Så mamma får troligen skjussa mig till skolan idag. Vill ju inte få tillbaka förkyldningen precis.
Måste fan vara rekord (kallt) idag - här. När ska vi få ett slut på kylan? Det lär ju ta en jäklig tid för snön och allt att smälta och bli vår. Åhhh! blir tokig, varför kan det inte bara växla över en natt och så äre +5-10 och vi ser allt smälta bort! våreen är i sikte.. Men det får vi nog vänta med till någon gån i mars, säkert slutet i mars eller i början av April :(

Skola next! CYA

RainBow Veins







Imogen-morris och Barth Jorgenssen.
Foto Craig McDean ♥

Den senaste timman har man för en gång skull pluggat lite.
Den här veckan kommer bli riktigt jävlig. Kanske blir 3 prov för mig, eftersom jag var sjuk förra veckan och missade Religions provet. Så hoppas jag får ha det den här veckan så man har det överstökat innan lovet!
Damn! vilken vecka det blir. Kmr leva plugg, käk och träning, typ. Där har ni min vecka i ett nötskal. öhöh
Okeey, ska nog ta och slagga nu, behöver ju min beuatysömn x)

Gönatth!


Summer Dream No1



Finfina sommardrömmarplagg, typ!
De flesta plaggen kmr från Topshop. Jag vill ha alla av dem!
Snyggt till en kort sliten jeanskjol eller ett par jeansshorts. Eller varför inte ett par fräcka tights och höga klackar!


Pea<<cee



"Are You reday, the art of breaking"



Foto/redigering: Jag

"This War Is Ours. Are you ready(?). The Art Of Breaking. Wicked Game. The Bleeding. Undead. Uprising"
(Varje mening är ett namn på en låt, so you know)


Fan i Helvete! Så himla surt. Vi skulle ha tagit oss till semi/final. Vi hade spelet. Vi hade det ju..
Men ah, vi var iallafall grymt duktiga. Förra året losa vi ju, det här året gick det så himla mycket bättre. Vi har verkligen trappat upp oss en aning. Bra trupp har vi nu!

Blir att dra tillbaka till Nibblehallen snart och kolla finalen. Ska nog inte säga vilka jag tycker ska vara i final. Då kanske det inte blir så. ahahh
Snacka om ont i ryggen man får av att sitta där flera timmar i sträck, två dar i rad. Och träsmak i arselet får man också. Skit nice då.. ;O

CYA! ^^



Tips på Bra (free) streaming episodes online!!

Okej, NU tänkte jag tispe er om en as bra sida där man kan kolla på gratis serier/program som har hyffsad bild kvalitet, för er som inte orkar ladda ned en säsong eller så, så är det här kanoners!
Men det går bara att kolla upp till 72 min/h(?) i sträck, sedan måste man anntingen vänta till en viss tid tills man kan kolla igen eller så blir man medlem på hemsidan, vilket jag tror kostar en slant. Lite onödigt kanske, för att kolla på 2-3 avsnitt i sträck funkar fint fint. Inte behöver man lägga ned nåh pengar på det då. (tänkte igentligen göra dettatip-inlägg för et tag sedan, men då var blogg.se lite fucked up och krångla en hel del, så då sket jag i det)

Free streaming episodes

Jag brukar kolla på Melrose Place som ni ser. Då är det bara att klicka på själva länken Canon.. Megavideo(länken längst ned) så kmr man till avsnittet.
Men om ni inte vill börja mitt uppe i en serie så ska ni ju självklart klicka högst upp där det står "Melrose Place 2009 .." så att ni kommer tbk till där man börjar för att ta avsnitt ur serien, sen äre bara att skrolla neråt och välja. Simple! finns nog rätt så många program/serier att välja mellan.

PeaCE

Fashion Show(?) gone wrong!



Nu får det bli två klipp på raken, men vad gör väl det. Det här måste ni ju bara se! (om ni troligtvis inte har gjort det) Så jäkla niice! öhöhö
Den första tjejen som kommer ned på catalken tror jag verkligen ska göra något helt annat, något mer normalare som att typ ramla pga av klackarna eller nått. Men näähe, inte de inte xO
WATCH AND LEARN (eller så håller man sig till att falla)



PEaCE F U


"I'm going down on my, on my knees for you.."


Den här låten är underbar. Lyssna!!
Har funnits i min mp3 i ett par år. Himla chill! Härliga sommrar med inlines dyker upp när jag lyssnar till Adore You. Åhhh !! Längtar till sommaren så jäklit, att få glida på inlines till denna och alla andra awesome songs..
p.s tog med texten för er skull såklart. Soft att hänga med i låten tänkte jag :) ehehe 




PeaCE


FeelLikeWearingThisToday



Älsklings T-shan från Monki. Cardigan/kavaj med Axelvaddar -HM. Gråmönstrade Tights - MQ och sen Nitbootsen på det, och Jackan, halsduken och vantarna såklart! :)

Ses&hörs!



Snöstormsjävel!

Jävla snöstorms jävel!
Usch! Inte kul att gå ute i det här vädret. Nähej, blir att ta skjuss tillbaka sen till Lunkan Cupen.
Föresten, Vi vann första matchen! :D 1-0 till oss. Fan vad härlit!
Hungrig man är nu. Vakna ju typ vid 7 tiden för att åka till cupens start macth (vi som spela). Så nu är man vrålhungrig. mat mat mat! Känner för att klaga på allt just nu. hahah. Och Fakturaa avgift fick man reda på att man ska betala också. 150 spänn(!) för att man missa/glömde bort tiden på ätstörningsenheten! jävla piss!
Hade totalt glömt bort tiden. Jag hade för mig att jag skrev upp det någonstans, på mobilen eller i min almenacka. Men näeh jag hittade inget ned klottrat :/
Inte bra alltså..

Okej. Käk står på klockan nu, sen drar vi tillbaka till Lunkan och hejar arslet av oss! :D (Surt som fan att inte få vara med och lira :()

PeaCE

DubbelkorsITaket.


¨
¨
Mina snyggingar till halskorskedjor! (okeej, ska vara ärlig. dem är inte mina. Min syrras :()

Blev bara kaos av allting. Känner kaos inför allt som väntar mig i helgen. Normalt? yeep, nuförtin äre det.
In my fuckin life.
Strul med filmerna, så det blev inget IceAge3 koll på dvd/tvn. Vår gamla data där ute är aldelees för sugig/seg för att äns fatta att man vill överföra och lägga in "nyare" grejer på den! Att man var hungrig som en gris gjorde ju hela saken ännu bättre då. Blev fan helt tokig där ute, ville bara döda den stora klumpen. ahaha
Så nu täkte jag ´gömma mig under täcket och kolla på MP ett tag. Vaknar väl imorn kl 7. uhuh. Orkar inte.
Ska man stötta och tagga sitt lag så ska man! ;D

Goonatthi^^

Chillfilmkväll with the twins.


Höy! Sitter och överför några filmer som jag ladda ned igår till mitt usb minne så vi kan bränna lite. Och det går aaas segt, verkligen! mitt Usb är liksom proppfullt already, så får flytta över några mappar itaget till datorn, så att det funkar att lägga över rullarna. Det tar sin tid kan jag säga er.

Tänkte bara passa på att blogga medan jag väntar, för jag har inte varit så update idag. Har helt enkelt haft andra grejer för mig. Som basta med tvilling, kom nyss ur från duschen, jäklit sköönt vare att basta. Men blev svårt att andas på köpet. Så blire när man bastar och är halvt täppt. öhöh. Men det var klart värt det fan!
Ahja, nu är överförningen klar. Sen blire att antingen checka Ice Age 3 (igen), syrran ville se den för att hon inte har sätt den. Eller (och båda kanske?) så blir det Smoken Aces Assassins. Ball . En Action film från detta år. Verkar niice!
Ni får ha en så mysig fredagskväll! För Nu ska jag palla mig till tvn och käka lite fruksallad med Kvarg och annat gött :)

CYA Guys Later!
Btw. Kmr in mer dussin fler inspiration Pics. Och pics jag latchat fram on my own :)
Så glöm inte att kolla in bloggen sen!



Paper Bag Princess








Som de flesta vet har jag fallit stenlöst (om det finns ett sånt ord? äh, jag blir väl den första som använder det då ist öhöh) för Craig Mcdeans foton. Dem är bara för helt underbara!
Sitter och bara dräglar mig igenom hans portofölj, typ xO
Inspiration till miljonersmiljoners!

<--3


Such a wonderful world



Just nu: Kollar Ice Age 3 down of the Dinosaurs. Spännande ären, jäklit kul! Älskar sådanna här filmrullar!
Man liksom lever sig in i en helt annan värld. En underbar värld, typ far beyond. Bara för ett tag. Vilket verkligen behövs ibland..
Ehm. jah nu ska jag kolla vidare på filmen. Ger er mina åsikter om filmer lateero :)
Ni får ha det så nicee -
Soo Long folks! 

PeaCE
 

Kiss kiss Bang bang



Ooh, snygga Abbey Lee för popmagazine spring/summer 2010.

Mår faktiskt lite bättre idag. Känner mig inte lika tung i huvet som jag gjorde igår. Fast vakna med as ont i halsen, men det var nog tillfälligt som tur var. Nu sitter jag och chillar med musik (yeah kan äntligen lyssna på musik utan att få ont i huvet mer vad jag har! :D ) och kollar runt på massa grymma pics. Näe nu börjar det bli sådär äcklit varmt igen, tror jag tar en break från datorn ett tag och går och tar nåt svalkande att käka istället!
Btw, söta camilla kom förbi med SATC-boxen nyss, så blir nog att dega framför tven sen ^^ mhihi

CYA loovers.


My Wish for spring



Satt ihop ett önskeoutfit-kollage.
Underbara plagg
& allt det andra med!
Älskar korshalsbandet och ringen. Dem görs sig fint fint med de andra plaggen :)
(Vill ni veta vart plaggen kmr ifrån. Klicka HÄR!)
My Wish for now.

PeaCE

Wicked Game.




Dagens:


Humör -
helt okey. inte sur och inte jätte glad. mittemellan typ.


mest irriterande -
det starka ljuset som tränger sig in genom fönstret. mina ögon/bihålor vill bara slockna för det.


plagg -
riktigt gamla Myspysbrallor(trore är brorsans?), t-sha/tunika från en marknad som används som nattpyamas & sen en svart hoodtröja med ziipeer. 

Dricka:
vaaatteen! går inte att leva utan, 10 min max! sen måste jag hälla i mig ett glas.


fashionista -
Hm. Tänkte på mary Kate, tänkte lägga in en pic på henne, men fick bli den här. Så säger tjejen på bilden ovan!


godaste -
våfflor & vaniljglass!


vill göra -
dra ut på en löprunda & lira fotboll. (bli frisk! )


beroende -
Xtreme läkerolen


färgklick -
svart. Black. inte den färgigaste färgen precis. Men lever för svart just nu.. Blir svart på naglarna sen också :) mhihi


tråk -
ligge hemma och inte kunna träna.


mest chill -
soova... nice att få sova ikapp. om det går.


jobbigaste -
när det rinner från ögonen. Och gör ont. Snora är också painful^^


doft -
Känner ingen doft i nuläget. Men gjorde det för ett tag sedan. Så får bli GLISS shampo/balsam för färgat hår.
Den goaste doften nånsin!


smak -
Nämen, om jag inte känner doft känner jag välingen smak? men lite känner nog allt. Dagens smak fårlabli Kiwi.
Proppar i mig all frukt/vitaminer jag kankomma åt just nu! :M


Noonoo -
skriva klart Bokrecensionen i svenskan. Pallar inte :C


Låt -
Stone Sour - Wicked game. Chill/softa låtar äre som gäller nu..


SooLong U Guys!



Blueberry & vanilla




Tog en lång, härlig varm dusch. Och det var de skönaste idag!
Man känner sig direkt piggare och fräschare. det var nice med lite avsvalkning.
Våfflor stod för dagens käk. Hjälpte till lite med våffelsmeten och grädda dem flesta.
Tjocka och knapriga ska dem va, som mormors! inge ägg i smeeten. Då blir dem perfa.
till våfflorna hade jag upptinade blåbär, vaniljglass (apsugen på det idag, var as länge sen jag käka glass, idag passade det utmärkt) Och så wierd som man är när det kommer till att blanda mat, så smeta jag på spenat och keso på våfflorna med. En riktigt fin Röra de ;D öhöhh. Är man allätare så är man.
 Men tror inte jag kände smaken så mycket, mest av glassen.
Något som saknades till våfflorna var ju gubbosten och bananer. Goase osten nånsin!

Peace!

 

"Semmelmoffarkungen"




Igår var det ju "fettisdagen/semledagen". Och inte slank det ned någon i min mage inte.
Kan ha berott på att jag inte alls var sugen på någon semla heller, och sen är det inte så kul att moffa bakelser när man är fökyld och febrig så..
Jag har faktiskt inte alls käkat en enda semla i år. Konstigt nog. Men igenltigen skulle jag har köpt hem en för någon vecka sådär, men det blev visst aldrig av. Sen hare bara blivit så att jag inte tänkt så mycket på det. 
Fast jag tänkte ju " njae, jag väntar nog till "fettisdagen" iaf."  Käkade jag en då? noope.
Syrran kom hem med 2 semlor igår, hon fråga om jag ville ha, men tacka nej. 
vart kan de två godingarna hamnat?
 hehe

En lite kul grej som jag tror ni vill höra. (men mest av allt, som syrran vill höra/läsa) öhöhö
Frida, min tvilling var verkligen, och då menar jag att "hon verkligen var" jäklit sugen på en semla här om veckan.
Drog ned och köpte 1 eller 2 kanske det var. Och sen så hade mamma bakat semlor samma dag, vilket hon inte kunde motstå, så det blev 3 semlor på en dag.
Alt som allt; 6-7 semlor den veckaan moffa syrran. En Elosch till henne tycker jah ;D
typ semmelmoffarkungen^^

Igentligen skulle jag ha gjort ett Semelfotar-projekt med syrran när jag lånade hem Canon1000D, men så blev det visst inte :/
Så ni får skåda denna mumsiga pic. (inte min, men som är fixad av mig) :) 

CYA.



The summer of 69



I sommar blire att gå omkring och chilla så här. I Spets Bustier & ett skönt gärna lite oversize - transperant linne!
(Snacka om vår/sommar känlsor man får av att bara kolla på dessa godingar!)

Spets Bustier - Lindex
Lila linne med dragkedja i rygg - Monki



If it all could be just a dream, just for now..




Hey jag är förkyld och har feber & tycker om de.
Hm äre ironi?
klart det är!
Finns inge värre än att vara sjuk just nu :C

CYA


Täkte köra på lite Inredning i bloggen. Enjoy!



Här kommer lite Inredning/design Inspiration :)
En Retro "Eyeball chair" och en röd liten soft rund fåtölj som kmr från MIO.
Dessa två underbara Retrofåtöljer, eller iaf en av dem(!) skulle verkligen inte vara helt fel att ha i sitt rum och Chillidilla i!


Och dem här "music sofas" designade av Gionkun Wuqiongkunmed inbyggda högtalare(!) är så grymt coola! Fan vad soft att sitta och snurra i en av dem och lyssna till bästa musiken!
Tycker Retro möbler är riktigt Niice att ha i hemmet. Man vill bara klicka hem dessa fina saker utan att bry sig om/äns veta vad priserna ligger på, men vilket man helst vill strunta i att betala.. Fast dem är säkert klart värda pengarna när man väl har en att chilla i. Eller så får man ångest att man kastat ut så mycket pengar för en stol. Eller inte..
Dem två ovan är nog i prisklass en aning billigare än dem här nedan, antar jag. 
 
 PEaCE

A twist In My Story




Seriöst, skulle typ kunna somna till den här fina låten.. nu, men jag lär plugga ist. Om jag ska göra provet imorn så.. Suck!

Secondhand Serenade - Your Call

Gick igenom en bunt med gamla låtar i mp3:n och hittade den här vackra låten, som jag faktiskt inte lagt märke till förän nu! ;O
Men känner igen den så jäklit mycket. Och sen liknar den en låt, tror det är Silverstein - My Herione, eller någon låt äre iallfall. Kan bara inte sätta fingret på't!




World So Cold



Hösten? våren? 2009!
drömmer om våren 2010 nu!


Nhåw. .
Ligger hemma och är sick. (vad var det jag sade, är fan synsk!)
 Eller ligger och ligger, just nu ligger jag i sängen och tänkte bara chilla ett tag med mina Läkerol Xtreme pills. knarka dem lite hade jag också tänkt göra.. 
 Jag har dock inte vart hemma hela dagen om ni tror det.. Utan Tvingade mig själv upp kl 7.10, raka spåret in i duschen, lät hett vatten rinna över min kalla kropp. Njöt ett par minuter, klev ur duschen och tippade snabbt på tå in på rummet för att slänga på mig de första närmsta plaggen. Sen slängde man i sig en fet frukost. Att man alltid lyckas göra det! Helt fuckin amazing. Äh, är man van att gå dirket från sängen till  frukostbordet på mornarna så var det iingen big deal precis. Fast, det tog faktiskt emot mer den här morgonen än vad det vanligtvis brukar göra.
Snorig som fan, och det vill inte ge sig.

Började kvart i 9. Matte först timmen, matte de "första 3 timmarna" för att vara exakt(!)  den sista timmen var ju bara pin och plåga. Mina ögon/bihålor värkte nå jäklit, fick lov att verkligen koncentrera mig för att hålla ögonen öppna.
Och även huvet hängde inte med. Kände direkt att jag hade feber. Nu har jag feber antar jag.
Det jobbigaste var nog när matteläraren gick igenom ett par tal på headern. Det var liksom för starkt åt ögonen, och mina ögon som redan rann och gjorde ont, detta gjorde det bara ännu värre. Dem ville bara slockna och ge upp, typ.

Så bestämde mig, efter lunchen för att ringa mamma och dra hem.
Hemma: Skicka in Engelskan, sova en stund och sen försöka palla sig igenom Religions sidorna till provet vi har imorgon.

Pappa sa nyss " Du, jag bestämmer att du inte ska upp i morgonbitti!"
Jag ba: " Ehm, näehe, eller vi början ändå inte förän efter lunch, och då har vi 1 ½ timmes prov, och det får jag knappast missa! Efter provet drar jag hem. Så, så liggere till sörru.



PEaCE

Kvarg. Ett lite nyttigare alternativ till Yoghurt.


Det smakar gött med käk nu. Men ändå inte. mår lite illa på nått sätt.
Blev en go macka som såg ut som typ kebenikaise på toppen xD(hade ett par antal pålägg) och en skål med
A-fil, Kvarg med körsbärssmak, banan, kiwi, vetekli, havregryn och knäckebröd smulat i bitar.
Och sen är man ju en aning förkyld och täppt också.
Såg verkligeen fram emot måndagens/dagens löpning. För det var ett tag sedan man tog en runda nu.
Och såklart ska man bli sjuk och inte kunna göra ett piss!
Näee, direkt när jag blir frisk så ska jag sätte igång med löpningen igen!


På tal om Kvarg. så har jag aldrig smakat det förrut. Jag har hörde talas om det då cicci började käka det.
Så tack till Cicci för tipset!
Det skulle tydligen vara väldigt nyttigt och hälsosamt, mycket protein innehåller den yohurt liknande krämen. Bra proteinkälla.
Så tänkte " give it a Try". Köpte det idag då vi var och handla. Hittade en med körsbärssmak på Lidl (mycket billigare och större förpackningar), tror faktiskt att det bara fanns den smaken. Fast den här innehåller nog mer kolhydrater och mindre protein än den vanliga/naturella Kvargen . Den sorent som man ska låta sjävla krämen rinna ur, då vasselinet blir kvar. Och den smakar ungefär som Kesella/keso, och då kan man smaksätta Kvargen med ex. light saft.
Så nu har jag testat det.
Och jag kan gott rekomendera KVARG!
as gott. Ett lite  bättre, nyttigare alternativ till Yoghurt :)
Bra som mellanmål, och att käka efter träning!


Kvarg: Kvarg är en typ av färskost, mycket proteinrik. Den liknar keso men har mindre grynig konsistens. Kvarg framställs av mjölk som mjölksyras, vilket får till följd att de fasta beståndsdelarna kan skiljas ut från de flytande. Den flytande delen, vasslen, får rinna av genom en silduk och vid industriell tillverkning centrifugeras massan. Därefter passeras massan genom silar. Den önskade fetthalten uppnås genom tillsats av grädde. Kvarg har höga halter av proteiner, kalcium och fosfat. Fosfatet minskar kalciumupptagningen i kroppen.


Kvarg från Lidl. Större Förpackningar och billigare där.
Rikt på protein och vitamin B12



Läs mer här om kvarg i samband med ex. träning.


"The Meaning of Kate Moss"




Var lite snuvit-rastlös förr idag, så satt ihop den här intervjun.
Enjoy!

Supermodell och Stilikon.

En Intervju med Kate Moss och en reporter från tidningen Bazaar.

Glenn "Kate doesn't like to do interviews. And that actually makes me more interested in talking to her on the record. I want the chitchat behind the story."

Kate: I met this man the other night, this distinguished-looking older gentleman, and he came up and told me that I looked familiar. "Hello, I think I must know you," he said. "You look familiar." Then he said, "Oh, God, I've been researching you for the last week." It was Norman Rosenthal.
 

Glenn: Oh, he was the head of exhibitions at the Royal Academy of Arts in London for many years.

Kate: I think he's written something about me. I hope it's good.

Glenn: Well, so have I, for the catalog. It's called "The Meaning of Kate Moss."

Glenn: I wrote about how your eyes are looking in two different directions. It has an interesting scientific name.

Kate: Is there? Oh, I have a syndrome? How marvelous!

Glenn: Yes, strabismus. Supposedly Marilyn Monroe had it. And Brigitte Bardot. It has interesting implications.

Kate: What kind of implications?

Glenn: Well, you have a different field of vision. Almost like a grasshopper can see what's going on behind it. You have a different angle. A unique field with a wandering eye...


Eheh, now You know that :)

PeaCe


Sjukt snyggt!! Balmain Is For Fashion!


BALMAIN Spring 2010. Fashion Week in Paris.
Man kan inget mer än att beundra och älska Balmains kollektioner! Dem är alltid lika sjukt grymt snygga.
Kolla bara in Jackan/kavajen längst ned till höger, det är ÄKTA krokodil skinn!
Läste någonstans att krokodil jackan gick loss på ungefär..(Håll i er!) nästan 400 000 kr!
Detaljerna, strukturerna, kavajerna, skorna, skinn, materialet, märket(!), stylingen, metallicfärgerna, allt av det jag ser kan man ju bara drömma om att ha i sin garderob! :C
 

BALMAIN SPRING 2010 


Christian Dior Spring 2010
Kan det bli mer romantiskt? nej, tror inte det. Färgerna är underbara, väcker verkligen glamour anda! (eller vad man nu ska säga..) Härlit, precis det vi vill ha. ^^


PEacEOUt

Okej, inte alls Awesome..


Sådär då har man vaknat då. Sitter åh chillar framför datan, halvstädar och skumbläddrar/läser i Glamour.
Och på det, snorar lite här och där . Har blivit ganska så snuvig under natten. Gick skit att sova, den enda dagen man har studiedag på länge, så ska det självklart inte gå att sova som folk . Var aptäppt på ena sidan, jäklit jobbit.
Har faktiskt inte varit riktigt sjuk på typ 2 år nu. Helt Awesome! Fast det var en gång som jag var hemma från skolan ett par dgr för att jag hade en förbannad hosta .
Jag kände det redan på mig i lördags när vi gick i stan, påväg mot växhuset/festen att det skulle bli nått dagen efter.
Och, är man bäst på att gissa eller vad. Okey, så sjuk är jag inte än, är bara snuvig och lite matt.
Kanske blir att ta det lite lugn idag då. Men vill inte. Vil inte missa löpningen igen ju. Har redan missat den 2 grr för det jävla piss vädret :C
Får hoppas som fan på att det går över!
Det värsta som finns är ju att vara sick! usch. Hate it!

Hoppas ni haft en mysig och trevlig Alla <3 dag!
Kan säga att jag, för första gången inte firade den igår. Vet inte varför. Men var inte på humör för att göra det.
Sen så kändes det inte så himla specciellt heller på någotvis.
Varken någon specc middag, frukost, fika eller så vart det inte.
Men idag kanske man ska ta oh käka nått gött. Blev riktigt sugen på Vaniljglass med fruktsallad!! underbart gott äre!
Glass är ganska bra att käka när man känner sig lite dåsig och matt, så det blir kanoners då ;)

CYA!

Alla <3 dag Inspiration photos.










Can't find no words.
Frida Gustavsson, så otroligt vacker!

Pöusarn för tidgningen "numero". Älskar fotona, grymt fina.
Får bli dagens Inspiration photos :)


PeaaceOut

Hahaha. I gotta Feeling..




Ingen kan ju ha missat den här antar jag!?
Så sjukt bra! xD


"Last night was fun, i studdy hard...
I gotta feeling, that last night was a freaki'n great night."

PeaCe




mhaaa


Bara att sätta igång meed plugget då.
Känner mg lite seg i huvet sen igår. öhöh. Igentligen pallar jag inte fotbollen, men måste nästan dra dit iallafall, för det är ju ändå sista inomhusträningen före  kuppen!

Tänkt att  bli klar med Bokrecensionen och Engelska argumentationen. Sen fåre vara.
Kanske läsa lite mer Religion. får se vad man har tid till och orkar, somsagt. Yeaah!
Cya,

Madness Caught Another Victim


Låten som är grym!



Yeahh . Listeen.
Alltid grym musik i min blogg sörrni :)



The Shadows of The Day


Uppe på Svarthammarn . Sommar 2009. Norge ♥ Längtaaaan! 

Igår var en mysig kväll med tjejerna. Var hos Sandra och hade Old-Vhs-kväll.
Kollade på "den otroliga vandringen 2" och "Skönheten och Odjuret." Var helsikes länge sen! Men den otroliga vanringen 2 hade jag inte sätt förr, men 1 har man ju sätt. Så himla sorlig den var när man kollade på den när man var liten.
Ahaha, alltid så härliga vi är. Gamla Disney filmer liksom . Hur många är det som rotar fram Gamla vhs Disney filmer och tar sig några timmar och kollar på? inte många inte. Det kändes bara för mer än rätt att göra det.
Älskar fan DiSney . ahaha
Man blir liksom aldrig för gammal för attt se dem. Man har en viss längtan och otroligt med fina minnen dyker upp med dem filmerna. 


PeeaacE

Transperant & converse får man aldrig nog av!





Grymmaste outfiten i vår eller?!

 Matchat med anntingen ex; 

 1. ett par korta ljusa, riktigt slitna jeansshorts med ett par tunna svarta, lite traschade strumpbyxor under.
eller
 2. Svarta stuprörsjeans
eller
 3. Svarta tights med skinndetaljer + pälsväst/mc-jacka
eller
 4. ett par svart/vit (mönstrade) leggings/tights/ eller leopardtightsen och pälsvästen..

SEN får man inte glömma smyckade axlar i form av nitar, kejdor som hänger, krimskrams eller vad det nu är! ;)

plagg

Nitade All Star converse - What goes around comes around
Skinnväska med kedjor - Magali Pascal bag
Ring/ar(järnknogarringen) - Alexander Mcqueen
Transperant top - jades24.com


PeaaCeOuT

Slooow Down




Kör på en oldy pic.
Här sitter man i sitt rum med högsta volym på, & sjönger för full hals med i texterna!
:M

"I'm here for you" she said
and we can stay for a while,
my boyfriend's gone,
we can just pretend.
Lips that need no introduction
Now who's the greater sin,
Your drab eyes seem to invite
Tell me darling, Where do we begin.

Was this over before
Before it ever began
Your kiss
Your calls
Your crutch
Like the devils got your hand
This was over before
Before it ever began..

<3


Hey Ho Lets Go



The"Givenchy" Code. Typ.
Älskar halsbanden!! lite överdrivet men, galet grymt snyggt!


Då har denna torsdag simmat(?) förbi. Och ganska lite mycket har man fått gjort. Alltså både mycket men ändå lite. xD
jag är iallfall glad över att jag lyckats börjat på Bokrecensionen i svenskan och Argumentationen i engelskan om Abort.
Blir väl att fortsätta med i helgen.
Fan vad jag ser fram emot måndag, för då är vi lediga! :D för första gången typ på hundra år .
Men mest av allt ser jag fram emot lördagen ^^

I'm sleeeepy. Har inte fått så mycket sömn de senaste nätterna känner jag. Har gått och lagt mig sent (enligt och tillskillnad från när jag brukar lägga mig).  
Det börjar liksom kännas i kroppen på nått sätt. Borde sova mer!
Så hey på er. Nu ska jag ta ett par timmars sovpause.
Gonatthh!

Modevärldens Mest hajpande höjder lever ändå vidare.


Yees, Alla verkar veta modevärldens mest tråkigaste och sorligaste nyhet!
En riktigt mode intresserad kan inte ha gått miste om detta..
Jag fick reda på det genom att jag skulle kolla efter lite inspirations bilder, och sen ser jag att det står "day of sorrow" med en döskalle flagga som visningsbild. HÄR kan ni läsa mer .
Det var förr idag, sedan nu när jag tänkte/ska lägga upp ett litet kollage om hans mest hajpande design, så var jag bara tvungen att kolla på blogg.se om det redan hade publicerats ett inlägg om hans död, och det visste jag nästan att det hade gjort. För han dog ju den 11 Feb. Alltså idag!

Han var en grym Designer. Som slog modevärlden med häppnadsväckande höjder!

Beundra hans mästervärk nedan ^^






Peaac<<ee


F e s t i v a l Längtan!








Dem här har något gemensamt. Hm. Vad kan det vara x)
Det är något med dessa människor, festival och Stövlar att göra..
gummistövlarna..
Man såg Te.x Geldof systrarna, Kate Moss, Mischa Barton, Kelly Osbourne ständigt på festivaler i sommras.
Alla bar de sina gummidäck om fötterna. Men visst håller med om att det är jäklit praktiskt om man går på en jäklig lerig festival, och bra att ta med sig ifall det skulle regna, vilket det oftast brukar göra ändå..

Ah, men det var inte det jag ville komma till precis.
Det är så att JAG längtar så in i helvete till sommaren.  F e s t i v a l  är ordet!, METALTOWN - som jag redan har bestämt mig för att gå på, no matter what! tro mig, har fan börjat sparat. Lika bra liksom, för det kostar ju en hel del, resan dit till GBG, boende, käk, biljetten till själva festivalen, och såklart man inte vill gå där utan fickpengar! Blir nog några tusen allt..

Skulle också vilja dra på Peace And Love, & West Coast Riot (som är dagarna före Metaltown F.) mf.

En sommar att se fram emot som fan!! ;D 

Peaaz<<CeOut







 ,

TheWayIAm




Funderar på att färga håret snart . Igen.
Känns som att det inte alls var länge sedan jag gjorde det, fast det måste nog ha gått en månad allt iaf.
Det börjar bli en icke så fin utväxt kan jag säga, usch hatar utväxt. På mig så syns det också ganska mycket.
I grund och botten så är jag typ grå-brun hårig, eller ah lite åt det råttfärgade hållet! ahhah
Nehj, det vill jag knappast ha tillbaka. Så det blir ju att färga i jämna mellan rum, så man håller det niice.
Är trött på att färga håret/bli färgad i stup i kvarten. Och jag som har en aning långt hår måste ju ha 2 förp. och det tar dubbelt så lång tid också.

Tänk, fan tänk om det var så att man färgade håret till brunt t.ex, sen liksom växte det ut samma mörka färg igen, så man slapp få den där förbannade utväxten, att när håret växer så kommer det upp det nya, fast lika mörka hårstrån som din nya hårfärg. Att man aldrig mer skulle behöva färga, bara när man ville byta hårfärg då.
Hur Sjukt coolt skulle inte det vara(?)!
Men såklart, för de skulle ju inte affärerna och alla hårfärgsföretag tjäna nått på då, men ändå.
Skulle vara grymt skönt!


Tror det får bli samma hårfärg som förra gången, Kastanj, som har skiftningar i rött. Eller annars kanske jag kör på Mahogny, eller jah en hårfärg med mer rött/koppar färg :)
We'll se..

Nuu, ska jag försöka plugga lite faktiskt. Vore kanske bra, med tanke på vad som väntar nästa vecka och imörn .. ehehe



En dagens. Svart fawoo!



Dagens svarta favorit!
Candance Bag - Bianco.
blir din/eller min för 500 laxar.
Riktigt niice!. skulle inte vara helt fel att ha den hängandes över axeln i vår!!

Peaaz<<e


10/2-10


Fan vad irriterande. Vad äre med blogg.se?
för mig har det krånglat i flera dar nu, skit kul.
Nu när jag skulle kommentera ett inlägg som en tjej gjort, så gick det inte att skicka kommentarern.
Wtf. Äh hoppas det ordnar sig snart med allt. Så man slipper logga ut och in hundra tusen ggr på en minut för att kunna göra ett inlägg..
Säkert många som klagar om det, så.

Yees, just nu har det slutat att snöa, eller det ser ut som det iaf. Neehj, nu snöar det igen. Men va fan då!
Att det alltid ska snöa varje onsdag, det har det gjort i flera veckor nu, varje gång vi ska ha fotbolll ute på konstgräs skare alltid vara nåh snöstorm eller piss kallt.
Ut i det snöiga vädret då, Byeee!



"Chilla" Is The Word







Vem har tagit dessa cooola/vackra bilder om inte Craig McDean? (& Karl Templer)

Just nu skulle jag bara vilja softa, inte göra något, inte göra ett skit.
Eller, jo en sak vill jag göra. En enda. Träna som fan. Biffa lite till.
Sen kör jag på det jag sade först. Chilla! Softa!
 Chilla is the Word. 
The magic Word. haha, det äre för mig nu. Chilla måste jag för att palla gå vidare.

Nu blire ett grymt träningspass med
Adept, Bullet, Blessthefall, Rise Against, Dead By April, Escape the Fate och Silverstein på HÖG VOLYM!! 
Efter det blire att chilla som fän.

Hejspåer!



Mitt Nya Beroende. Vad är erat?




Har på sistonne blivit helt KESO beroende! Det är vansinne, vad det är beroendeframkallande.
Den har samma "måste ha" effekt som banan/tomat/tonfisk/makrill.
Det är verkligen något som måste finnas hemma. Annars så tar jag cykeln, eller bilnyckeln och köper mig en Keso burk själv..
Okey, det var lite väl hårt. Visst klarar jag mig ett par dagar utan Keso. Det är Nice att man brukar få det i skolan då, om det inte finns hemma.


Andra få ätbara beroenden; (men livsnödvändiga enligt mig)
 
Det är 4 saker (igentligen 5 med  KESON)  som jag typ inte klarar mig en dag utan.
Det är sånna här små saker som "gör" det, gör typ maträtten. Gör frukost till frukost.. Ah ni fattar..
Små saker i vardagen som behövs för att vi ska må bra? 

1. Tomater - Det käkar jag till allt. Föredrar hellre dessa små röda, runda & saftiga saker framför paprika.   Sammanlagt blire säkert 1-3 tomater per dag. x)

2. Banan - DET är så himla "måste ha" varje dag faktor som det kan bli. Det blir till frukost, nån gång under dagen kanske, beroende på vad man ska göra. En bit på kvällen också.

3. Tonfisk/makrill - Bästa pålägget! Utan det, vad ska man då ha på mackan/knäckebrödet förutom tomater, ägg och KESO då? passar jäkliit fint till ägg på mackan eller bara blanda med KESO i en skål.. Mummms!

4 (?) Ägg! - Det är något som jag käkar varje dag, varje morgon. Ska finnas i kylskåpet alltid.
 Och det ska vara mellankokt ( så där Smetigt gott.. Heheh) och det ska gå att skala lätt, annars äre så irriterande om skalet vägrar att lossna, och det fastnar på ägget, och till och med drar med halva ägget så det knappt blir nått kvar.


Vill gärna veta erat beroende (ifall ni har nåh), vad ni inte kan leva/klara er utan i matväg.  Är ni sån som jag, som har svårt för att klara 1 dag utan ex. tomater/banan ? 
Det är något som man har blivit så van vid att få, ha tillgång att käka hemma varje dag, att man tillslut när man märker att den goda saken fattas där i kylskåpet  gör att man blir vansinnig/sur. Man bara måste ha den.
Det är nog väldigt många som är beroende av något ätbart, jag kan väl ändå inte vara ensam om den saken iallfall ;)
Tell ME!


 


Some things to say


Skönt att komma hem, efter ganska så sega timmar i skolan. Fast man började runt 10 och slutade 3, så känns det som att det var mycket segare idag än vad det var igår , men då började man 9-16.30!  Konstigt nog.

Det drygaste när man kommer hem, efter en seg och lång dag i skolan, är att inte maten är färdig. Man är liksom hungrig när man kommer hem, grining och oftast blir man argare då man inte får nått att äta inom 10 min.
Jag skulle lätt kunna skippa käket, och ta ett större mellanmål ist, och käka "själva" middagsmaten senare fram mot kvällen till. Men då äre så att föräldrarna här hemma goes mad. hahh. Nerrå, men inte rikigt så äre inte.
Men jag har mina tider att passa, mitt liv, det kanske likom inte passar mig att käka en timme efter att man kommit hem, för då kanske jag har något annat att passa? som tex träning eller plugg ..
Det skapaar oftast komplikationer i en familj när det gäller käk/tider, för man ska laga käk så det passar alla, man ska hålla tider, man ska passa tiderna efter allt och alla.
Ganska trött på det..

Längtar som fään tills man flyttar hemifrån. Då få man åtminnstonne bestämma efter sina egna förutsättningar, tider och vad man gillar. Man behöver inte se efter någon annan, vad som passar den bäst. och bla bla bla.
Och inte behöver man käka korv och kött flera gånger i veckan, samma maträtt vecka efter vecka.
Jag tror seriöst att vi käkar ungefär liknande, typ samma maträtter varje veecka, alltid liknar det det vi käka veeckan före.
Ni kan ge er fan på att, fan vad jag kommer att käka alla världens mat när jag bor i ett eget liten bostad.
Och om det så blir att jag bara har råd att käka korv, så ska jag iaf variera mellan alla olika slags korvar, som te.x Kyckling korv, vegetarisk korv, jah, you name It. Men det ska jag se till att det inte kommer att hända!
I miitt hem ska jag leva och andas fullkornsprodukter, typ.. Frukt. Fisk. Kyckling. ahhah. 
Okeey. Nu skriver jag nog det här mest för att jag bara är sur, över att jag är hungrig och att inte maten är färdig. Och att jag igentligen borde gå och ta mig nått att käka istället för att vänta på maten.
Men det var skönt att skriva av sig lite. . 

Pea<<cce



 

Näbbskor? Alienshoes? FashionistaStövlar?





(För Den som vågar rejält!)
Nämen shiet! Fan vad coolt, eller inte alls! ni vet nog vad jag syftar på .. Hahaha. Helts sjuka.. - för det första, jah vad ska man kalla dem ?
Vettefan.. Stövlar? näbbklackar? Alienshoes? skor? för den äkta fashionistan kanske? Man kan nog inte kalla dem för skor ens, finns nog inte heller något passande namn för dem heller x)
Ser nästan ut som någon slags del från en Dinosaurie eller nått.

Som ni ser har jag fixat en ny Header på bloggen. MEN. Det är inte riktigt klart än som ni också kanske har märkt.
Den ska liksom sitta mer åt vänster, och inte mitt på, blir helt fel så.
Blir att fixa den när jag har lite mer tid. Men blev ganska nöjd med "header" resulatat ändå, snyggare än förr iallafall.
Anyway, nu ska ta och dra till skolan, har matte två timmar i träck. Yeah. Älskar Matte, mitt favorit ämne sååå! 
"SUCK"
 Ligger efter i det ämnet, så vad gör man? går på dubbla mattetimmar såklart xD öhöh

Lateeer So Long


Veckans Favorit - Motown Ankle Boot




Dagens Snyggaste!

Motown Ankle Boot 1200 spänn från Bianco.

Den har liksom allt som passar våren till.
Hello Mars, April, Maj..
Kilklack, spännen, dragkedja både på sidan och bak,
& snyggaste färgen. Svart!
Helt klart grymma. & Helt klart hamnar den i kategorin "Veckans favorit"

<<This boots are definitely made for walki'n>>



Guys Like You Make Us Look Bad




Grym låt, Grym video, grymt band!
BlessThefall, måste komma till Metaltown i sommar!!



Isbjörnar som svälter tvingas käka upp sina egna ungar!



Varning för känsliga djurvänner!







>>Isbjörnarnas öde är en viktig väckarklocka för världens ledare att agera nu, och inte sedan.
Normalt fryser havsisen till i början av november i Hudson Bay men nu in i december ligger havet öppet.
Isbjörnarna behöver komma ut på isen så fort som möjligt. De har levt strandade på land de senaste fem månaderna och bara livnärt sig på bär, alger och torrt gräs. Nu behöver de fet mat för att överleva, i form av vikarsälar som de fångar på isen. Tyvärr verkar de allra hungrigaste och mest utsvultna blivit helt desperata och tvingats börja äta sina egna ungar. Minst åtta fall har nu rapporterats från Hudson Bay, främst är det ungar som dödats av vuxna hannar för att få mat...
<<

Det är ju bara för hemskt!
Att vissa djur/björnar blir illa tvungna till att käka upp sina EGNA ungar! kan det bli värre..
Stackar isbjörnar, stackars alla djur som lever i detta kalla men snart allt för varma "Isklimat."
Undrar vad som händer om medeltemperaturen höjs med över 2-4 grader?
Vad händer då med alla djur på Arktis och alla dessa kalla klimat kontenenter?..

If You want, Make a Diffrent.
Var med och gö skillnad för dessa gosiga isbjörnar.
Bli Isbjörnsfadder här, och du kan rädda världens största landlevande rovdjur från att dö ut.


Källa --> Isbjörnar svälter

Ett ♥ till alla Levande djur och varelser där ute.


*Bloggens Tidigaste Inlägg


Det här måste vara det tidigaste inlägget på dan jag gjort.

Har precis fixt mig, och nu äre musik som gäller ungefär 10 minuter till, sen drar jag till skolan för första 1 ½ passet FBL.
Hoppas jag hinner eller får chansen att skriva ut det gamla fotot på pappa och farmor som jag lagat i photoshop.
Har inte sagt något om det till dem, vill att de ska bli en suprise. Ska bli kul att se deras reaktioner sen när jag ger det till dem.

Det blir en jäklit lång och seg dag idag, slutar inte förän vid 5 tiden, och efter det har vi löpning med laget, så man lär ju inte hinna käka nått hemma efter skolan. Därför har jag gjort i ordning ett mellanmåål ( for the first time), annars brukar jag nästan alltid köpa en macka och en frukt när jag kmr ihåg att ta med mig pengar.
Men den här gången räcker det att bara köpa en banan eller LOKA till :)

Ahja, better goo. Vi hörs väl!
LATERO alla morgonpigga människor! 

IHeartDropDead.com


 Sjukaste tees och prylar, men så jäkla coola!
Blev verkligen sugen på att Klicka hem en t-sha eller två.. Eller fler ;)
Maybe sometime..

 


Ooj, tog nog fel texttyp-snitt på beskrivningen av t-shirt namnen xD
Men ni kanske ser vad det står ändå, I hope.
Grymt coola men sjuka tryck, som bärs av killen Oliver Sykes från bandet "Bring Me The Horizon"













GILLAS!!


Skönaaste låten just nu!


Den här låten är ju bara för grym!
Så himla chill.. Kommer nog spela sönder den snart. Om jag inte har det redan.
Den väckar mig faktiskt varje morgon nu, och kan säga att den är jäklit behaglig att vakna upp till!
Love, love love ♥

Ni måste ju bara lyssna på den!

I'm Sorry - Evergrey


Everybody Is Someone Else's Secret.








Älskar dessa pics. Helt Lovely!!

Peaa<<cee



BlackBackLace

 


Dagens Svarta #1
Cool top/t-sha med spets bak på ryggen.
Chicy.se



**The Battle Of The ReadHeads**




Så, då var det Söndag igen då. Fy tusan vad dagarna & veckorna bara fyger förbi.
Snart är det väl Mars, och 30 Seconds To Mars spelar... Och jag/vi har inte beställt några biljetter än(!)
Det känns lite tråkigt.  och ångest. Fan, vill ju jäklit gärna gå på den. Nu när dem kommer till Sverige och allt igen liksom.
Får hoppas på att det blir av snart att sno åt sig några, och att vi inte är för sent ute!!
MEn Festivalen Metaltown (mer om den later), vilar i våra händer även den..


Då var det bestämt.
Jag & Syrran har gjort en DEAL. Vem som kan spara längst hår, den som har längst hår den 29 JULI, på vår 18 års dag vinner något, vad vet jag inte, tror inte det är bestämt än. Men någon av oss ska bjuda på något iallfall!. SKa bli niice. Och jag ska fan vinna! shiiet, jag som tycker mitt hår är långt och lite slitet nu, undrar hur det kommer se ut i sommar. Säkert ända ned till svanken  som tjejen på pic här ovan(!)  men en aning risigt och slitet x) ahaha

It 'll Begin now.
The Battle of the RedHeads.

Fast. Jag lär nog ta och beställa en klipp tid snart, den sista innan sommarn, så man har det gjort. Då får det såklart bara bli att toppa nån centimeter, men bara inte mer än vad  Tvillingen tar! Det får inte hända.
Ska man tävla, så ska man vinna. Och jag ska försöka göra så att hon på nått sätt råkar klippa ett par cetnimetar mer än jag ;D öhöh


Ut i den soliga och efterlängtade härliga vädret.
Lateroo!


**SaturdayNight**




Sitter och väntar på att mina naglar ska torka,väldigt seegt. Tog ett körsbärs färgat lack, som det visst knappt var nått i, men vilket jag trodde att det var. Tog typ en kvart att måla på, och nu ännu segare för det att torka xO
Ahja, får ta på turbo, blåsa det torrt.
Syrran och jag drar snart vidare till Cicci, umgås med tjejerna, kolla på fotboll och käka ganska nyttigt till.
Morötter och gurk stavar med Ztsatziki dipp! Det blir mums de. Och att vi ska umgås, var ett bra taaag sedan sist känns det som, så ska bli riktigt niice! ;D

Men först ska jag ta något att käka, lär bli pappas goda Räk/kräft röror i Baguette. Så jäkla gött det är.
Måste bara tipsa om något apgott som jag moffa igår påtan; Godaste PaniniTallriken (kyckling och FETA) finns på Gränden i v-ås! Helt klart en favorit!


Pöössar. HaDetniice!!


Dorothea Barth Jorgensen & Imogen






Born Like This
Photographer - Craig McDean
Models - Dorothea Jorgensen & Imogen Morris-Clarke
McDean Är grym fotograf säger jag bara^^


Kind Of Addict



Mjaah, som de flesta vet så är/har jag (blivit) Kind Of besatt av döskallar  nuförtiden och allt där till..
Döskalle koftan/cardigan som tjejen bär är grym! finns i gråmelange också.
Finns att klicka hem på Chicy.se
Den sidan leverar ju  bara för grymma plagg, väldigt specciella och detaljerade! Vilket jag mer än gillar!




 ---->>> KLCK HERETOWATCH/BUY



Stel som en Kärring!



Då har man testat det nya foundationet och coverstick. Väldigt bra resultat blev det!
När jag öppna coversticket så märkte jag direkt att det inte alls var samma som syrran har x)
Tyckte hennes var grymt niice, men det här var inte så tokigt de heller..

Blir att snart att dra till Apoteket, sen kanske 2 Hand och kolla. Och efter det hem, dra på sig andra kläder för promenad, duscha, ta ett fotbad, och köra lite hemmaspa typ. Skulle vara as skönt med sådan avkoppling idag.
Och så får det bli. Läsa Glamour, fixa alla naglar etc :D

Btw, En promenad sitter hur fint som helst idag, eller kanske bara en lugn jogging runda.
För så träningsvärk som jag har just nu, har jag inte haft på ett bra tag tag tror jag! fiifan vad det gör ont i lår, arsle, höfter och axlar ;O hade svårt för att vända på mig i sängen i natt, och att ta mig upp var ju värre än värst. haha. Känner mig som en Stel j'vla kärring xD

Ahja, ni får ha det så greaat So Long!

SeeYuLateroAlegatero!

Call this a Favorite




Dem Tightsen längst till höger köpte jag.
'Dem till vänster, de svart/vit- mönstrade var det jag också tänkte köpa, vilket jag lite ångrar att jag inte gjorde.
Grymt coola var dem!
Undrar om jag gjorde fel eller rätt. Om jag skulle satsat på dem eller inte.
Det gäller ju att mactha dem rätt, och klart jag kan de liksom! ;D
No Problemo.
Jag tror att jag ska haffa åt mig dem nästa gång jag är på MQ.
Men just nu prioriterar jag ett par Högtalare och hantlar före dem.. Eller? fan så svårt det är.
Jah, så måste jag göra. Så får det bli! ahaha.

PEaa<<ce

OoooverSizeHoodie





Mjaa, Eftersom jag inte hitta någon OverSize Hoodie så blire nog kanske att beställa den här mysiga saken från Chicky.se!
700 spänn... Njaa, inte så frestande pris, men tröjan är däremot frestande. Vore snyggt till ett par tights och pälsväst/mc-jacka or nothing, vilket som!
Eller så får jag leta vidare efter något liknande, Men "OVERSIZE" ska jag ha ^^

I stan finns det knappt nå liknande, väldigt svårt att hitta i butiker nu förtiden. Tur att det finns massvis på nätet då!



Me & My NetBook




Sitter i min sköna IKEA stol och chillar med netbooken, Nya GLAMOUR tidningen, och some candy.
Godiset som låg "gömt" under mitt skrivbord sen förra helgen xO
Råka faktiskt smyg äta en liten choklad bit i onsdags tror jag att det var, not like me!
Blev bara en aning sugen just då.
Nu passare bättre med godis, när man bara softar med musik ensam i sitt mörka, mysiga rum.
BTW. Fifan vad gott det var med mjölk ! Var aptörstig nyss, och gick och hämta ett fett stort mjölkglas, snacka om
att släcka törsten. Want Mooore, ska nog gå och ta mer att dricka, vatten eller mjölk.
Och några morötter också maybe. Det är mums det.

Mysig kväll på er alla!



New Stuff






Stan idag med Cicci & Sandra.
Drog intelite senare, tog bussen in, eftersom det skulle blivit lite väl stressigt om jag tog tåget direkt efter skoan, då vi hade haft idrott - Fyspass. Var ju tvungen att cykla hem och duscha och fixa i mig innan så.
Klart det blev 16.00 bussen då.
Några timmar i stan blev det allt. Men inte så värst många, men lagom för att vara redag, och för att vara slutkörd efter idrotten..
Hittade Dessa cool tight på MQ på Rea till och med. 99 spänn, klart dem hänger med då!
Sen blev jag illa tvungen att inhandla nytt smink. Blev Mineral Foundationet som Syrran har och samma täckstift också som hon har xD hahah .

Men ångrar mig lite att jag inte köpte de andra tightsen på MQ också! skit grymma var dem. Ganska udda, men coolt vit/svart mönster hade dem. Påminner mig om Acnes.
Ska slänga upp en bild på dem senare, så får ni se vilka jag menar
Sooo, håll koll!! .-

PeaccEE




SWE FASHION WEEK10







I veckan var det ju "SWE Fashion Week10!"

Kollade inte lite foton, plagg från Catwalken. Och raffa åt mig dessa Designers. CHEAP MONDAY & CARIN WESTER.

Riktigt coola plagg! Om jag får välja Vem som hade snyggast på catwalken av CM & CW, Så är det faktikst ganska jämt där för mig. Men jag måste nog säga Cheap Monday ändå.  Skulle nog tänka mig att kunna bära alla de där plaggen, men mixat med andra uika plagg, om man ser ur den synvinkeln, men även såklart dussins av plagg från CW också! ;)
Visstja, måste bara säga att CM:s modeller hårstyling ser ganska kul ut! eheh
,
Men det är en grej som jag reagerade starkt på.
Modellern hos Carin Wester!
På dem bilderna jag valde ut, så är det tjejen längst ned, de två bilderna längst ned till höger. Nu kanske det inte är så här som jag säger, hon kanske är så smal naturligt, men hon ser inte frisk ut. Usch stackarn. Man ser liksom benknoterna sticka ut på armlederna & och handleder. Och hennes lår har ju fan nästan lika storlek som den andres modellens (hon till vänster) benstommar ! ;O
Det här är ju inte riktigt så sunt. Desginers borde inrikta sig in mer på ett ideal som ser hälsosamt och naturligt ut, med former och  jah, nu säger jag inte att alla modeller ska ha former, för det tycker jag inte, så tråkigt. Men att dem ska se lite mer friska och levande ut där på catwalken. Så man blir glad när man ser dem vandra där uppe, och inte sitter/kollar och tänker om modellens kropp eller om hon/han lider av ngn sjukdom eller nått...
Männsikorna som bär Designerns plagg på ex. Catwalk visar liksom inte bara hur plagget ser ut. Dem flesta står också för samhällets ideal, enligt vissa. Det finns många som går efter detta sjuka ideal.
Vilket Deisgners borde tänka mer på. 

Utöver mitt snack så gillar jag plaggen! och CW modellers långa hår! öhöh
Denna Fashion Week är inför Fall/Winter 2010-2011! kanske något att redan spekulera om?
Eller inte. Jag ser först och främst fram emot vårens och sommarens underbara plagg och outfits! ^^) 






Fit For Fight 2



I'm fit For Fight... fattas bara ett par boxnings handskar och pads!

Blev ganska sen träning idag, men vad gör väl det när man inte har nått annat som händer.
Körde spiningspass + styrka.
Igentligen hade jag tänkt bara köra 15-20 min på cykeln, som jag brukar göra.
Slå milen etc. Vilket jag kanske inte gjorde, men jag körde iaf. 1 mil under 20 min :)
Hade kraft kvar, så varför inte köra på en stund till tänkte jag.
 Jag liksom tävlar mot mig själv, alltid.
Alltid ska jag anntingen slå tiden - distansen, eller att hur mycket kcal jag gör av med jämfört med distancen, sen kollar jag alltid vad min puls ligger på. Varje pass så ska den ligga på minst över 185 en gång. Vilket den gör väldigt ofta nu. Nästan varje gång har den mätt upp till 217 i puls. (!)
Det kanske låter lite konstigt, men enligt pulsmätaren på cykeln så är det visst så. Men den visar nog bara på ett ungefär, kanske inte det bästa att tillförlita sig på x)
Körde iallfall 15.07 KM ikväll. Vem vet, nästa gång kanske det blir att ta 2 mil? xO ahaha
Om jag pallar ^^

Ahh, ganska tävlingsinriktad är jag. I löpning kör jag också nästan alltid på tid. 5 km oftast då.
Men det är kul! älskar att tävla mot mig själv. Det får mig att köra på ännu mer, och bli mer taggad faktiskt.
Men Musiken gör ju fan nästan allt! 

Imorn blire kanske stan efter skolan. Äntligen. Känns som att det var åratal sedan sist! Ska kolla efter nytt smink, och kanske en Niice Hoody. OCh förmodligen kolla efter ett par datahögtalare(!)
 We'll see :)
  

PeaacE

Träning står först på schemat just nu.



Pic/Jag i höstas eller våras?

Då vare Torsdag då.
Och det är lika med - SLUT PÅ PROV (på hur länge? ett tag!)
Först hade vi Företagsekonomi, det gick ganska okej. Bara jag får G så är jag nöjd fan.
Men vill såklart helst ha VG på det här provet, men vi får se..
Sen, sista lektioonen, kompletteringen var det matte som gällde.
Och det gick även det ganska fint, tror jag. Man kan nog ändå bara få G på det så, G duger så att säga x)

TRÄNA TRÄNA, BIFFA BIFFA!
Nu var det faktiskt 3 dagar sedan jag tränade sist. Helt fuckin otroligt! att jag har klarat mig utan träning så länge, det är ju  lite specciellt de.
Då avslutar vi det här inlägget med att säga ; Spinnning Och styrketräning väntar just nu på mig. Cykeln har säkert saknat mig.. :D

Better Be Fit For Fight ju ! 

Lateroo




Snyggast Mc-jackan!








Ute efter en Skinnjacka i Mc-stuk till i vår/sommar?

Då får ni inte missa den här snygga mc-jackan från Chicky.se!
Blev helt förälskad i den direkt när jag såg den!
Den har liksom allt en Mc-jacka ska ha. Tror jag..
Fast den saknar dragkejdor längst ned i ärmslutet, (-vilket är grymmast med Dragkejdor). Sen borde den vara tajtare också ned till mot händerna.
Men man ska inte alltid stirra sig blind på bilderna, den är sitter säkert mycket bättre, och ser säkert dubbelt så snyggare på en!
Själv håller man på att leta efter den "perfekta" mc-jackan till våren/sommaren. Kanske den här svarta är något att lägga i varukorgen och vänta några arbetsdagar efter?!

Får se vad buktkejdorna levererar först och främst ;D

Peaace


Skateboarding is the shiet




Fan vad sugen jag blev på att börja/testa skejta! ;O
Under själva plugg pausen drog syrran och jag ut i snöstormen mot Skatehallen och checka läget lite. Emil var där så, och 4 andra.
Riktigt duktiga! Snacka om avis man blev när man såg deras sjuka tricks..
Vi ba; " fan, nästa gång kommer vi med våra inlines och äger er" heheh. Eller man kanska ska testa skejta lite ist.
Riktigt chill och hänga där, hoppas på fler gånger. Under sommarn skare fan bli ett antal gånger ;D
Jäkligt coolt att skejta! Orättvist, jag vill kunna! Ska träna upp min balans lite, sen äre bara att skejta som fän. hahah
I sommar ska jag åka inlines så mycket jag bara hinner/kan. Börja skejt-träna också ^^

Nope, nu ska jag plugga vidare. Lite till på matten sen FE.
SeeYLatero!!

Sell Your Soul


Hollywood Undead

Grymt bra!
Låtarna Undead och Sell Your soul  ♥





PeaacceeOut


This Winterland. Not Okey.




Seröst. Jag hatar det här vädret nu. Det har blivit alldeles för mycket av det hela.
Men att fota snö, är dock en helt annan grej. Älskar det, för den är ju bara för vacker att fota ju.

Visst, Älskar man snön när den väl har kommit. Men nu har den legat på marken lite för länge, och det börjar bli drygt att inte kunna ta sig nånstans med cykeln eller annat. Anntingen får man gå eller fråga om skjuss, och det är snart sällan man får skjuss.
Förrut, när snön väl hade kommit, så var på så himla glad att vi fått snö och kyla, sen när den väl försvann efter bara nån vecka sådär, så ville man inget hellre att den skulle komma tillbaka.
Men nu, så klagar man på allt som har med snön att göra känns det som. Det här vädret, som nu har hållt i sig i några månader(!). Det är sjukt länge för att vara i Sverige. Senast det var så mycket snö som nu, var nog för 20 år sedan, har jag hört. Och nu när vi väl har fått snö, som legat längre än någonsin, så är det ända man gör nu är att klaga och längta..

Många säger "nu när vi väl har fått snö, ska man väl inte klaga?"

Igentligen kanske man inte ska klaga så mycket, men det är det ända/många gör. Jag gör det fan!
Och det kommer jag att göra länge till fram över om den inte försvinner snart.
För hur kul är det att vara ute nu på en skala? man kan inte göra något alls utomhus. Snöstormen får fan ta och ge sig snart, så vi kan gå mot de varmare tiderna. Varmare månaderna!
Har nog aldrig längtat så mycket till våren som jag gjort nu de senaste veckorna. Typ det ända jag tänker på är sommaren och värmen, gå ute i skinnjacka och linne...

Och det är inte bara det här vädret som gör mig less, även skolan. Fyfan vad skönt det skulle vara att gå ned i ide under skolveckorna, och vakna upp till helgerna igen. Och då har man liksom genomfört alla prov,läxor och allt det där, men man har vart med om att plugga till dem, man har typ bara gjort det man ska göra, och fått skit bra betyg, men ändå inte medveetet.
Just nnu lever jag för Helgerna.
Imorn har man 2 prov. shoot me!



DöskallePlektrum&Kors - halsbandet**




My New Piece.
Dessa två fina saker, kors och döskalleplektrumet satt förr på ett par jeans, om jag inte har fel, den liksom hängde fast där på sidan när man köpte jeansen. Sen kom jag på att "åhå det skulle fan bli ett niice halsband av det"
Och, visste blev de det. Nu hänger snyggt runt min hals rätt så ofta! ;D

"Lägg märke till mitt snygga nedpetade lack/naglar på naglarna." ;O ahahah, inte snyggt, måste ta och måla nytt snart!
Men det får bli när man har en aning mer tid till sånt, vilket man knappt har nu förtiden, då kanske på helgerna man hinner med lackering. Efter torsdag, då passaar det nog fint. Har haft svart länge nu, dags för en annan färg maybe?


Peaa<<ze

P stands For Poland, people, punk, piercings, party


Gillar Lite Folket i Poland sätt att klä sig. De har så Udda stilar, de vågar ta ut på svängarna. Och det är vågat. Och gillat (-av mig).

Här ser ni 3 bilder, som jag tycker visar det mesta klädmässigt (Poland?). Både traschy och inte traschy. 
Vill ni se fler Inspirations pics-Poland, får ni vänta en aning, för några till ska ni nog allt få se :) 










Lager med armband, lår-hand smycken, oändligt med tights/leggings, Rock/punk, nitar, High heels, boots med nitar, skinn, denim, svart, tatueringar, piercingar etc.

Peaa<<cze

Don't kill The Music!






In the End, The music will be our life.
But for me, It already Is.



foto&Redigering: ME


Only This 2 Beauties



Jag fattar inte, jag har verkligen fastnat för döskallar nu på sistonne.
Men det är ju bara så grymt coolt!

Dem här två ringarna hitta jag på den  HÄRsidan!
Ni Får dem för mindre än 200 spänn/st*


RSS 2.0