Kvällens Hälsotips!

the Tea hole.
Rooibos innehåller antioxidanter av flera typer och en del mineralämnen. Antioxidanter tros kunna förebygga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer.
Eftersom rooibos inte innehåller koffein är det ett utmärkt alternativ på kvällen till kaffe och te. Rooibos är heller inte vätskedrivande och riskerar därför inte att medverka till att torka ut kroppen.
Rena hälsan Te.
Drack detta härliga teét nyss under plugget, och vanligtvis när jag dricker tee på kvällarna (då oftast grönt té) brukar jag alltid vakna upp as piss nödig, eftersom sådant te är vätskedrivande.
Det röda teét, Roobios sägs ju att ej vara  Vätskedrivande.
Så vi får se om det är som det säger, om jag kmr vakna upp mitt i nattet av att kuta till toan eller vakna upp pissnödig. haha
visste ni detta om ROOIOS (rött te)
Av rooibos lagas ett härligt uppfriskande örtte med en rik blandning av antioxidanter och en naturlig källa till flera mineraler.


  • Rooibos innehåller antioxidanter av flera typer och en del mineralämnen. Antioxidanter tros kunna förebygga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer.
  • Eftersom rooibos inte innehåller koffein är det ett utmärkt alternativ på kvällen till kaffe och te. Rooibos är heller inte vätskedrivande och riskerar därför inte att medverka till att torka ut kroppen.

Roobios:
Mineralämnen Mängd
Järn 0,01 mg
Kalium 7 mg
Kalcium 1,1 mg
Koppar 0,01 mg
Zink 0,5 mg
Magnesium 1,6 mg
Fluor 0,2 mg
Mangan 0,04 mg
vilket te är bäst/godast? need some tips!
Slänger in en kommentar imorn, så ni vet säkert. hehe
Peaa<<cE

Comment
Postat av: Sanna

Gott med te!



Sv: Tack så jättemycket!

2010-03-16 @ 23:12:17
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: Claudia ♥

snygg blogg (:

2010-03-16 @ 23:19:36
URL: http://cclaudiaddebicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0