Bläckis


Var till samhället och handla nyss, och snart sitter man vid matbordet och ska käka fisk- och skaldjurssoppa med varma baguetter till. I soppan finns även Bläckfisk! hehe, undrar hur det kommer att smaka!

Konditionsprovet är på Torsdag så ska börja plugga på det efter maten.

Chao!

PEaCE

Magic Nails


Målade mina naglar i en ny fräsch nyans - magic, som jag köpte i sommras, bara använt  någon gång. Det var dags att den åkte på, nu till våren är det fint med lite ljusare vårfärger på naglarna.
Men jag kommer fortfarande att köra på mina favvos -  mörka lack, som mörkrött, mörklila svart o.s.v
 Dessa är några utav de jag ska variera mellan.
Men jag ska köpa mig fler färgnyanser till sommaren.  B e r o e n d e f r a m k a l l a n d e.

            Magic - aprikos färg
                         Olbia -  silverrosa  (båda från mavala)
            Körsbärsrödfärgat lack (loréal)




         

Klockan är framflyttad ( igår gjordes det), och mindre får man sova. Men längre ljusare dagar blir det^^ 
Sängen väntar på mig. GNight!


PEaCE

Mobil såld!

Min fina hårboll<3


Tusse tycker om att checka på tv han med.



På fotbollsträningen kom det bara 4 pers från vårt lag, snacka om många!  men vi stannade kvar och latjade lite grann, sen mot slutet gick vi ihop med 94:orna som spelade på andra sidan plan, dem var säkert mer än 15 st. Tuna Ekebys 94:or hade slagit samman med sura, så inte undra på.  Vi körde match över hela 11: manna planen. Det var fan as länge sedan man gjorde det! fan vad kul, längar tills vi kommer ut på Ekliden, och att vi är tillräckligt många för att spela på hela plan.
Det var kul att vi blev flera, men åndå så var det lite drögt. Man visste inte riktigt deras spel och så, men det var iallafall roligare än att det inte blev någon träning alls!
Jag sadeatt jag hoppades på att det kommer att komma fler nästa Söndag på våran träning, men kom på att det är Påsklov då, och vi åker bort den dagen, vilket säkert de flesta gör. ahaha*

Så, jag ska gå på alla fotbollsträningar den här veckan, både i morgon och på torsdag, för det är bara två.
Det är ju så jävla kul! :D

Javiistja! igår åkte jag till bäckby för att  möta upp mobilköparen där. När hon fick se mobilen sade hon att den var riktigt fin, väldigt välbehållen. Så det var bra att hon tyckte det.
Hon skulle ta hem den och kolla hur den fungerade och så över ett dygn .( jag fick såklart pengar av henne på plats) Sen medela mig idag om hon ville behålla den eller inte.
När jag kom ut ur duschen berättade mamma att hon hade ringt, och hon ville ha kvar den! fan vad härligt, äntligen någon som har nappat. Har höllt på och lagt in annons om den där jäkla mobilen i evigheter känns det som!
Nu slipper jag ligga och grubbla på det, yeh.  more money till resan^^


PEaCE






Sunday


Så nu har jag käkat, blev pappas Rostbiff med klyftpotatis. Inte så jätte ofta man äter det precis.
Tidigare idag cyklade jag till Coop för att sitta med Cicci och på Bingolottförsäjningen ( Skriver inte ut syrrans namn, blir kanske lite tjatigt. för hon är ju med mig nästan dygnet runt. om jag cyklar någonstans, så är hon förmodligen med hon med) man vill ju inte sitta där själv heller. Vi lyckades sälja rätt många faktiskt.
Efter en timme sådär, kom Tommy dit - ansvarig för bingolotterna, och undrade hur det gick, sen frågade han oss om vi hade lust att hjäpa till i kiosken i Ishallen på Lördag, det är nämligen kattutställning. Och det tackar man inte nej till. Ska bli skoj, kommer naturligtvis gå runt och kika på fin fina katter! ^^  Ska försöka hinna med och packa under dagen, annars får jag göra det på Fredag.- Norway, Here we Come! :D

Måste jag gå och packa ned träningskläder inför fotbollsträningen, om det nu blir någon. Vi är så himla få och de flesta är sjuka eller borta. Tråkigt! när det äntligen är upphållsväder och allt, så blir det kanske ingen. Kan hända at vi stannar kvar och latjar lite iallafall :)
Men först ska vi checka på fotbollsmatchen som spelas där innan vi kör igång.

SYLater

Tips - Gliss




Kom nyss ut ur duschen, och nu sitter jag här. tänkte slänga ni ett inlägg eller två innan frida och jag ska fixa avokado-Dipp som vi ska ha på mackorna och mumsa på. Ska försöka hinna det här föra klockan slår 8.00.
Måste först bara tipsa om ett Shampo och Balsam som vi köpte idag, Gliss - för färgat hår.
Det luktar otroligt gott! en blandning mellan honung och pecannöt eller nått liknande. Kommer gå och sniffa på mitt hår hela kvällen^^
Måste skynda mig till Teven nu, Robinson har ju börjat:)


PEaCE

 

When it happens


 Jag har börjat städat i mitt rum, men har visst inte hunnit så långt, bara plockat upp och röjt undan saker. Ska fortsätta med städningen efter att jag och syrran gått en promenad i det fina slask vädret som vi har ute idag. Skönt att det inte snöar i varjefall.
Jag har lagt ut min gamla mobil i en annons i tidningen, och igår så var det en dam som ringde och ville köpa den. Eller hon skulle köpa den till någon hon kände, och själv har hon en precis lika dan.
Vi har snackat om hur vi ska göra, hon har nämligen ingen egen bil och hon bor i Västerås. Men hon skulle ringa upp mig, när det nu blir och berätta vad dem/hon har kommit fram till.
Extra cash  i plånboken , 400 spänn, härligt! det kan behövas till Stkholms resan^^

Hör någon ropa därute i hallen nu, Better h u r r y !

PEaCe

PeaCes Off Me



 Ca 45 min Innan Let's Dance, tog jag fram kameran och började knäppa lite smått. När jag väl hade börjat gick det inte att sluta. hehe. Syrran tog de flesta bilderna och jag fick bli posarn för en stund.
Fick bara lust att sätta på mig en outfit och mina nya skor och fota hej vilt..
"Here comes some Bloody Pic"

Ego bilder på Mig*
Disturbia !?









PEaCE


Final av Let's Dance, vem som vann


Hell yeh! Fan vad bra! Dem är så jäkla grymma tillsammans. Han har knappt dansat förrut, och sen så tar han hem alltihop.
 Laila var också jävligt duktig, te.x det sista nummret dem dansade var ju bara för snyggt. Men dem som har gjort mest framsteg är väl ändå Magnus! Laila har ju vart dansare i sitt tidigare liv, hon förtjänade att komma på en andra plats i final. Jag röstade tyvärr bara en gång på Magnus, ville rösta fler, men jag kände det på mig att han skulle ta hem segern.
Det är väl klart att svenska folket röstade på honom som vinnare av Let's Dance 2009. Dem båda är grymt sköna.
 Annika var så söt när hon stod där och bara grät av lycka  ^^
Deras mowgly-monkey nummer på slutet var, ahah... Roligt!


Magnus och Annika i Let's Dance







 
PEaCE


Taco Twice (?)


När vi kom hem från skolan, började Syrran och jag att laga Taco.  Jag gjorde salladen och frida köttfärsen.
Mamma hade köpt tortilla chilli chips som vi bad om i morse :)
Taco två ggr idag. Det kan väl då aldrig vara fel.  Fast i skolan var det Tacogryta, om det äns var det ? såg fan ut som en vanlig kebab gryta. Det ändå som gjorde lite skillnad var att dem hade petat ned majs och paprika. Men det var rätt gott ändå. Är ju allätare ffs ;D

Vill nyssna på musik. Men alla låtar/musik som vi har laddat ned är ju borta. Eftersom det finns en drös med Springesteen låtar så tänkte jag leta efter den dära sorliga- braiga låten. Orkade inte ladda ned nya låtar.  Den jag letade efter fanns inte, så jag gick in på You Tube för att se vad den hette. Dream Baby dream var låtens namn. Skitbra faktiskt! ahah  Hade bara lust att sätta på Bruce Springesteen. Bra är han. Nej nu byter jag till Dead and gone.

Sommarkänslor
Trodde det skulle bli soligt och 5 + grader idag, iaf vad jag har hört av någon. Men Snön vill aldrig ge sig. När vi cyklade hem från skolan var det fan nästan snöstorm. Blåser som bara den!
Om det bara kunde bli Sommar med 30+ så man kan ligga nere vid åsenstrand igen och njuta av värmen där uppe, som i somras. Då det var den bästa sommaren hittills. Har aldrig vart så varmt som det var där då, iaf inte vad jag varit med om. Man bara var tvungen att svalka av sig varje dag. Den här sommaren måste vi ta med oss cyklarna så Frida och jag kan cykla ned till stranden^^  och till affären någon dag kanske. 12 km ;D


Längtar!


Tried to find my way back home..



PEaCE


Det som har hänt de senaste dgr.



Det är flera dagar sedan jag skrev ett inlägg, det är överhuvudtaget länge sen jag var inne på datorn här hemma.
Jag har varit upptagen de senaste dagarna med att plugga till historia provet som vi hade i går - torsdag, och annat skit.

Kan säga att provet var rätt komplicerat och svårt. När det kom till dem där alla kungarnas dödsdag, när och vart dem hade dött, stod allt stilla. Man hade läst in så många årtal att allt blev huller om buller, man blandade ihop Gustav och alla Karl kungarna xD  De sista minutrerna satt jag bara där och tänkte och tänkte, tror att jag tänkte för mycket så att jag inte kom på deras årtal, men jag fick fram till några som jag skrev ned, men dem var fel.
Jag hoppas att jag får G, eller åtminstonne ett VG! ^^

I onsdag var det Våffeldagen. Och det käkade vi . Med upptinade trädgårdsbär, skivade bananskivor och vaniljgalss, mums!
Ovanligt. Det brukar för det mesta bli att vi anntingen käkar våfflor eller pannkakor en gång i veckan. Älskar Våfflor!
Men vill verkligen ha et nytt järn. Av vårt steks dem så platta. Nej, mormors järn ska det vara :D

Igår torsdag, den sista timmen då vi hade Idrott drog hela klassen till Sporthallen för att simma.
Och jag var inte så värst förfäntansfull.. Dels för att jag inte har vant mig vid att visa upp min kropp (tycker fortfarande att jag kan vara lite tjock ibland när jag kollar mig i spegeln, har inte vant mig än. hade t ex. snyggare mage förrut och mindre rumpa) Nu har jag lagt på mig säkert över 5-6 cm runt rumpan(!)
Och en ny bikini måste jag verkligen inskaffa mig till sommaren. Kanske en snygg mönstrad Bandåe-behå med lågt skuren taitrosa :)
I sommras kunde jag knappt ha dem badtrosorna som jag hade på mig igår. Alldeles för stora (Strl 34), har till och med sytt in dem, men även då efteråt så satt dem löst, var tvungen att vira runt kanterna två ggr för att dem skulle sitta lite bättre. Nu sitter dem bra, men det är bara det att den är så smal bak, lite bredare ska det vara, så att den täcker rumpan.. hehe
 
Badet
*Det var mycket roligare att bada än vad jag hade tänkt mig. Men jobbigt var det! Det var två stycken tjejer från andra ring som hade hand om lektionen. (idrott B)
Först skulle vi simma fyra längder bröstsimm, sen fyra längder ryggsimm-krål. Jag som bara typ har lärt mig att simma på rygg på det andra viset. Men jag inprovicerade så gott jag kunde och det gick bra, fick bara "lite" vatten i ögonen. Annars var det lungt xD
Sen efter det skulle man simma 4 längder med något mellan benen så att man bara använde armarna och med en liten dyna som man höll framför sig med händerna- använda benen.
Jaa, en massa stafett tävlingar körde vi efter det. Och det var riktigt jobbigt och krångligt. En gång skulle man sitta på en sån där dyna och försöka ta sig frammåt.  Haha, måste ha sätt väldigt roligt ut!
När timmen var slut gick Frida och jag och bastade en stund. Härligt^^  ( sandra och cicci var inte med på simmningen)



PEaCE


Run- Challenge


Bästa reklamen just nu.
Älskar den, vet inte riktigt varför, kanske bara för att
jag är en run-nörd xD  nej, men den är jävligt bra!


 Nike plus 2009 reklam - Men vs women challenge






Jag har bestämt mig.
Nästa år eller året efter, ska/måsta jag bara vara med och delta i anntingen vårruset eller tjejmilen. Det skulle vara jäkligt kul! har tänkt skit mycket på det, och snart ska det bli av!
Vill ju göra ngt vettigt innan man blir 19 år. Haha, nerrå, men det kommer bli en liten rolig upplevelse bara^^


Nu känner jag för att ta en titt i Sofis Mode och aftonbladet, sen är väl fisken klar  i ugnen :)
Hitoria boken väntar också, har nämligen prov på torsdag. Suck*


PEaCE

Earth Hour



                                              Remember, If you want to                                                                               

                                   Btw, mittt lack matchar fint fint med den svarta. hihi



När syrran och jag hade kommit hem från skolan hade mamma såklart precis åkt och handlat. Vi hade ärenden dit, så vi tog våra cyklar och trampade iväg.
Väl inne på affären mötte vi upp mamma. Efter ett tag när vi var framme vid mjölken lade vi märke till den grymt snygga mjölkförpackningen. En svart förpackning!  Fan vad coolt, inte så ofta man ser en sån i en matbutik. Och då måste man ju bara köpa en, iallafall vad vi tyckte ;D
Den timmen kommer kanske Frida och jag (de som vill hänga på) gå ut. Kolla runt lite och se hur Kolsvart det är i lilla Hallsta.


Vaför den är svart, är nog självklart för dem som redan vet vad som gäller, men vissa kanske inte vet.
- Den 28 Mars är det den dagen mellan 20.30-21.30 då man släcker ned all belysning och elektrisitet i huset.
Miljontals människor förenas i den enkla handlingen att släcka ljuset som en signal till världens beslutsfattare om att ta klimatförändringarna på allvar. Redan nu är omkring 60 länder anmälda.


Jag, min familj ska lätt delta^^



PEaCE

Söndag


Den här dagen är snart slut, och måndagen väntar. En hel skolvecka. Men på Fredag är det  bara en vecka kvar, sen är det ju Påsklov! :D :D 

Söndagen har gått åt till att plugga matte, var ett kapitel efter, så det behövdes. Gått en liten promenad i det snöiga vädret.
Alltså tänkt, varför ska snön komma tillbaka nu när det precis höll på att bli Vår. När man äntligen hade fått vårkänslor!
Fan vad seegt.
Har också  vart på fotbollsträning. Och det snöade då med. Jag halkade flera ggr, och det var bara inte jag som ramlade, säkert hälften av oss halkade xD  Men det var en kul träning iaf.  ^^

Nej nu måste jag gå och lägga mig.  Känner att jag är trött . Frida gick i sängs för 20 min sen.
SYLater!



PEaCE


Fira Sandra


På Lördags morgonen efter att vi käkat frukost satte Frida och jag igång med färgningen. Det gick väldigt bra, mycket smidigare och snabbare med de nya aplikatorsborsten som följer med. Resultatet blev väl bra det med. Mörkt och rött.
Som jag sade, så ska jag färga ljusare nästa gång, kanske Kastanj med lite röda-brons nyanser i. Det blir fint till sommaren det^^

Senare ut på dagen, eller mot kvällen rättaresagt så drog vi till Bowlinghallen där vi (Frida, Cicci och jag) mötte upp med Sandra. Vi firade hennes 17 årsdag. Shiet 17 år! inte långt kvar till studenten! går så jävla snabbt, dagarna bara rinner förbi..
Bowlingen gick inte så värst bra för mig, jag kom sist. Det brukar gå så mycket bättre xD
Frida och Cicci låg nära varandra, men tillslut så vann Cicci över Frida med 2 Poäng tror jag. ahah, surt!
Sandra kom på en tredje plats :)
Efter bowlingen drog vi och handla lite mat, Taco. Den maten som typ alla tycker om. Vi Köpte även Två stycken Ben & Jerry's och hyrde filmen Step Brothers. Den var faktiskt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! AsKul :D Hyr den!
Spelade även Guitar  Hero.
Kvällen var riktigt rolig. Tack för en trevlig kväll<3  Länge sen man hade en tjejkväll.


Slänger in en bild på  Söta Sandra också!


17 åriga Sandra<3





Guitar Hero^^






PEaCE




Lördag


Nej, nu hade jag tänkt att ta och pallra mig ut i den friska luften ett tag. Har vart inne än så länge och väntat på att mitt hår ska torka. Vill inte avslöja mig nu för  Cicci och Sandra, (det har jag väl redan gjort xD)  dem vet säkert vad jag har gjort om de har läst min blogg ;D
Fast jag kanske inte hinner gå ut nu, fan då. Tonfisk salladen är väl klar. As länge sen man åt det förresten, iaf hemma gjord. Ska bli Gott!

Ha det bra!
PS, ikväll kommer ju Robinson vafan! men det kommer jag att missa.. hehe, får se repriset någon annan dag ^^




PEaCE


Tävling på MTV


Klickade mig in på på mtv.se, och kollade runt lite, brukar inte vara inne på den sidan så ofta. Nu fick jag bara en kick av att gå in där och lyssna på en massa låtar. kom på en sak, nu när det kommer att bli en lag på att ladda ned låtar, så kan man väl gå in på deras sida och lyssna, om man bara hade tänkt att sitta vid datan.
 Det finns allt möjligt du kan läsa om, nyheter om tex vad som har hänt i kändisvärlden, nya färska låtar du kan lspana in, kolla på program avsnitt du kanske har missat. Ja, det är bara att klicka på länken och se vad ni tycker.  Jag var med i en tävling på MTV;s hemsida nyss om den nya Gilette Venus Embrace rakhyveln,  skulle verkligen vara bra att ha en sådan.
Eftersom den jag har är lite trasig, tänkte jag att man kanske kan ha en chans att vinna en ny rakapparat.(?) :)


                                                     Var med och tävla på MTV.se !
  

Ny rakapparat kanske?




PEaCE


Fredag-kväll


Ska bara kolla igenom lite bloggar och sidor först innnan jag drar in till köket för att fixa kvällsmat till Let's Dance.
Min bror, robin och hans tjej Ina kom just hem från deras tripp till Norge. Bra hade dem haft det. Det finns ju två skotrar där uppe, men jag vet inte om dem funkar, isåf, var det synd att dem inte gjorde det, för att åka skoter i fjällen är det bästa^^

Ha en trevlig kväll!

PEaCE


Red IT Is


Var till affären nyss, handlade  på tre olika . Dels för att vi skulle lämna våra CV;n (äntligen!) och för att allt fanns inte det man ville ha på den ena affären.

Färgning!
Köpte hårfärg också. Var jätte svårt att välja för det fanns så många färger som man ville ha. Jag skulle igentligen köpa toning, men det fanns inte den färgen jag tänkte ha och plus att den var dyr och skulle inte ha haft några pengar över tills imorgon då vi ska Fira Sandra.(Grattis :D!<3) så det fck bli Mahogny en sista gång. Börjar bli lite trött på att ha rött hår hela tiden, och nu när våren och sommaren närmar sig vill jag gå mot lite ljusare hårfärg. Nästa gång ska jag tona det, för det är så mycket skonsammare för håret. Tänk på det^^
Hinner inte färga det idag, eller jag orkar inte, så drygt att färga sent på kvällen. Det blir nog imorgon istället:D



                                    Mina nya vårskor
( ett par till blir det!)       Lösnaglar som jag fick idag.



Invigde skorna igår, och dem är skit sköna att gå i och ca 3-4 cm längre blir man! Good for Me♦
Har tänkt mig att köpa ett par till vårskor-sommar,  ljus-färgade, anntingen converse, tygskor eller sneakers sen när vi åker till Stockholm med klassen.
Varsit kit med lösnaglar och make-up tillbehör fick Frida och jag idag  när vi kom hem från skolan,
brorsan var här och med några som han kände och skulle fixa en grej.
Presentera var från hans tjej, vet inte varför vi fick dem, men det var ju otroligt snällt av henne:D
Hennes mamma jobbar på en cosmetik butik, det var nog där hon fått dem ifrån, Maybe.
Hoppas dem kommer till användning (vilket dem säkert gör såsmåningom), jag tycker mest om att ha färg på nailsen och lagom korta naglar.



PEaCE


Freaky Freday

Sista dagen i skolan!
♦Härlisch♦

Dagen i skolan var rätt så segt, iallafall de sista lektionerna - matte & engelska.
Vår engelska lärare var ju helt knäpp idag, helt virrig! xD vi ska altid få så krångliga övng, sen kan hon knappt berätta vad dem går ut på så att man fattar. Mot slutet till fick vi värsta testet, och ingen hade nästan tränat på glosorna som vi skulle ha, för ingen visste ju vad det var man skulle träna på.. Men det var nogarlunda okej.

När vi skulle dra hem från skolan , och vi stod nere vid cyklararna, märkte jag att mina nycklar var borta, och jag var alldeles säker på att jag hade dem i handen när vi gick från engelskan och till skåpen, men jag hade dem inte på mig till cyklarna, så jag var tvungen att gå tbk dit, och plus att jag var skit piss nödig och hungrig.. Skitbra.
Men jag letade i skåpen och såg inga nycklar, så jag gick tbk till cyklarna igen och berättade för Frida. Hon följde sedan med mig tbk upp igen xD ahah, shiet.. När vi stod där vid skåpen igen, så lade jag märke till att dem låg uppe på skåpen mittemot våra. Men jag kollade ju där med, men inte såg jag några. måste vara lite blind helt enkelt, eller så hade väl ngn tagit dem sen kanske lämnat tbk dem  till samma plats. Vi kom hem iallafall^^

PEaCE


44KG!


Löpningen var riktigt härlig igår. rundan gick på ungefär 25 min sen körde jag nedvarvningen på ca 10 min (+ stretchning 10 min), från början så gick jag, men kände att det gjorde lite ont i vristerna, då började jag jogga ist. och kände knappt av värken längre..

Ja, träffen med den nya doktorn i tisdags (för mig är hon ny, men hon har jobbat länge inom ätstörningsområdet) gick mycket bra.
Först när jag kom dit fick jag mäta och väga mig. Vågen stannade på exakt 44 KG! Har alltså gått upp 2 kg sen sist, förra gången hade jag bara lagt på mig 1 kg, men huvudsaken är ju den att jag går uppåt och inte neråt somsagt. Och inge längre hade jag ju blivit precis.

Sen var det dags för att prata med doktorn. När jag klev in i rummet såg jag även en kille sitta där inne, hon presenterade honom för mig och sade att han var hennes kollega som skulle vara med henne idag. Förrutom att han var för det mesta ganska tyst så ställde han några frågor till mig. Snäll verkade han vara iaf.
Eftersom hon inte visste allt om mig fick jag berätta hur allt började etc. Hon, Agneta var riktigt bra.. Kanske till och med bättre en Åsa, som jag vanligtvis brukar träffa.
Ibland kom vi in på saker som kunde bli känslosamt att prata om...

Hon sade att mitt BMI 18,5 var perfekt, ja perfekt och perfekt, men att det var ett bra BMI för mig, men att jag skulle fortsätta att lägga på mig något kilo till. Vilket jag inte har så mycket emot. Det jag behöver träna på mitt förhållande till mat, att kunna äta ordentligt, så jag ska bara ta närningsdryckerna 3 ggr i veckan, och resten av dagarna ska jag ta mellanmål såsom äpple, nötter, eller macka etc.
Hon sade även att jag kanske skulle behöva ha någon att prata med, åka på sådanna här "terapi" träffar, eller att dem på ätstörningskliniken kunde komma till sjukhuset den dagen jag ska dit på häslokontroll.
Träna som jag gör nu tyckte hon var lagom, bara att jag tränar för att måbra och inte för att jag vill förbränna kalorier och allt det jag stoppat i mig.  träning är ju otroligt viktigt för en bra hälsa och måbra både fysiskt och psykiskt!
Lite svårt att komma ihåg precis allt vad hon sade, och + att kunna skriva ned allt.

Senare ut på dagen var vi in till stan. Jag köpte et par skit snygga snörskor med kilklack- svarta. Kan säga att det tog en väldans tid för mig att bestämma vilka skor jag ville ha, snacka om beslutsångest. Det stod mellan två snyggingar, men enligt mig var dem jag köpte lite mer min stil. En bild på dem kommer att läggas in senare.

 Torsdag - Nu har jag inte så mkt tid kvar, måste börja plugga någongång också. Har ju fotbollsträning ikväll :D

SYLater^^


PEaCE

Löpa:D


Har äntligen gjort klart alla instuderingsfrågorna till Historien, 27 st frågor. Och just klätt om till löpar kläder.
Ska nämligen ut på en löprunda med Cicci och Frida. Längtar jävligt mkt till att jag ska köpa mig ett par löpartights. Och nya shorts som man kan ha under varma perioder, som sommaren då :D
Var skit länge sen jag var ute och jogga känns det som. Och nu, en sån här fin dag ska jag tamefan ut! Love It^^


Efter löprundan ska jag nog  kolla på några Desperate Housewives program, som vi laddat ned. Och kommer att berätta om hur det gick igår när jag var på sjukhuset..
Hörs sen!


PEaCE


Städning och Dance


Skönt att ha ett fräscht och städat rum. Jag både dammtorka och dammsög överallt. Så himla skönt att komma in i ett rum som är städat och rent, med nya påslakan och några tända doftljus.
Som alltid när jag städar kan jag inte hålla mig hela tiden åt städningen, när musiken är på blir det mycket dans också. Det är typ så jag får in min dans i veckan. nej, men i stort sätt så dansar jag nästan varje dag, ibland lite i taget och ibland kan det bli mer.

Efter att jag hade städat klart han jag med en bit promenad, kände att det dugg regnade lite, före det så regnade det ännu mer, hoppas att det fortsätter i natt, så är en del av snön borta i morgon! :D
Nybakta bröd stod på ett galler i köket när jag hade duschat och fixat mig, perfekt, älskar nybakat bröd.. Till det blev det en kopp frukt Teé, vanligtvis föredrar jag Grönt teé, men någon hade köpt frukt teét så vad gör man om det inte finns något annat teé, man tar det som finns.
Tänkte göra ett fotbad snart, men får se om jag hinner. Det är inte lång tid kvar tills Project Runway och Ballar av stål börjar ( och visst går programmen exakt samma tid), Något av dem går väl i repris, hoppas jag!
Chaio!


PEaCE

Vägning imorgon


Idag blir det en pluggfridag, även imorgon tror jag, och då är vi lediga, härligt härligt! :D
Skulle igenligen lämna in CV, men hann inte skriva klart den innan vi drog ut. Ska nog fortsätta på den sen, så att jag kan lämna in den i morn, Before it's To Late.
Frida och jag lagade dagens mat, Spagghetti med köttfärssås, - Gott blev det^^  Riktiga höjdare på att fixa käk ;D
Skulle nyss sätta på musik som Frida laddade ned för sisådär en vecka sen, och märker att alla låtar är borta! Som vanligt.
Att man aldrig kan få ha sina grejer ifred, fast man säger åt en att låta bli att radera mappen. Jag som hade tänkt att lägga in dem i Mp3n, men måste nu ladda ned på nytt. Så drygt.

jävla problem fötter!
Hm, jag vet inte om jag ska på träningen idag. Jag har ju alltid skippat att träna fotboll på måndagar, men jag kanske ska testa på att köra. Kom på en sak, är nog bäst om jag inte tränar, ska nog vila upp min vänstra fot lite. Alltså, mina fötter får alltid något problem, om det inte är en ond tå, så är det något annat. Men nu är det fan tre grejer som stör mig. Min onda bula, en knöl som jag fått ovanför hälen, ( tror det var sen jag körde med mina utomhus-fotbollskor för ngr månader sedan) och mina små lilltår som är lila xD 

Sjukhuset imorgon
Nu har det väl gått 3-4 månader sen sist jag var in dit på hälsokontroll, kanske ska kalla det "rehabilitering för ätstörning" eller nått. Då vägde jag ca 42 kg, och i morgon får vi se vad jag väger, vet på ett ungefär nu, men jag väntar med att säga det, kanske hinner gå upp några hekto xD
Jag tänker iallafall inte gå upp 6 kilo till, det vill jag verligen inte, kommer känna mig som ett fetto!
Glad för att jag lyckats klara mig ända hit, något kilo till blir det säkert. Bara mensen kan komma någon gång, så jag slipper det här jävla skiten.
Efter att ha vart på sjukhuset skjussar mamma mig in till stan där jag möter upp med syrran, Cicci och stoffe.
Hoppas jag hittar ett par snygga vår-skor, då jag inte kan köpa mig ett par jeans.


En lite gammal Pic.






Hörs säkert sen, See ya.



PEaCE

Helt vanlig söndag


 igår, Söndag


Dagen igår spenderades mest till att vara ute, så fint väder som det var. Det kändes verkligen som att våren nästan var här, men ändå inte helt. Det är bara snön som måste försvinna någongång. Ändå längtar jag till vi ska upp till Norge i Påsk, där den riktiga snön och kylan finns. Det bästa med att vara där på påsken är den härliga snön och värmen   när solen är framme, då passar man på att sitta ute på sjön och pimpla samtidigt som man solar eller åker ut på en skoter-runda!
Man känner sig så långt bort från allting, alla problem och saker man oroar sig över, så jävla skönt! Friare känner man sig där på den stora gården^^
Nu kom jag visst in på något annat. hehe, men ja somsagt så gick vi på en härlig promenad och solade ett tag när solen väl hade tittat fram. Och sol blev det hela dagen till och med.
Kommer nästan inte ihåg vad jag gjorde igår, det är nog mest för att jag kanske inte gjorde så mkt xD

Men iallafall, vi hade fotbollsträning mot kvällen till på konstgräset. Eftersom jag har gjort illa min vänstra fot så kändes det som att jag inte kunde köra mitt bästa, hatar verkligen nör det något som hindrar en från att köra sitt allt.
 Tror det var p.g.a av benskyddet som jag spelade med i torsdags. Det liksom skavde in och gjorde så att jag fick en liten bula som gör as ont när man trycker hårt på den. Annars var träningen rätt okej, inte den roligaste, men det var ganska soft. Men jag gillar mer när det är hårdträning :)

Olycksdag!
Shiet, precis när vi hade kört igång träningen så kom Linnea för att hänga på och spela, och när vi hade satt igång och värma upp lite med passningsspel inom två lag, så ramlade hon plötsligt, utan att någon var i närheten av henne. Hon måste ha vrikat foten och sen när hon föll, slagit i knäet eller nått. Stackarn! Hon skrek som bara den. Efter träningen fick vi veta att hon skulle åka in till akuten och att benet bara hängde på henne, fyfan! hoppas att det inte var så jätte illa som det lät som.

Tv-nörd
Efter träningen, duschade man och blev lagom klar till det nya tv- programmet  Wipeout, såg bara en kvart av det första gången, skitkul var det iaf. Efter det, satt man första timmen och sippade mellan en massa bra program/film( Fun with Dick and Jane, American Idol och Sanningens ögonblick ), att alla ska gå samtidigt! 
Trodde jag hade sätt den där filmen med Jim Carrey förrut, men det hade jag visst inte. I såfall bara några snuttar av den. Men Skit rolig var den, asgarva åt en hel del!

Det blir nästan jämt såhär, att jag inte skriver några innläg på söndagar, och sen måste skriva dem på måndagar.
Men det är lite skönt att ha en bloggfri dag ibland.


PEaCE

Fotardag


Här kommer lite fler bilder från när vi var ute med Camilla och fotade..
     (bilderna är klickbara!)
                                                                           



   
 
 
 





PEaCE

Min tusselago<3



Fotade Tusse när han låg och sov eller han halv sov nog. Han börjar bli riktigt bra på att vara still när jag fotar honom, He Likes It!
Tog några närbilder på min lilla tjockis<3





Min Söting!



PEaCE

Recept - AvokadoDipp


Då har man kollat på melodifestivalen. Ringde och röstade på Sarah Down Finer två ggr och H.E.A.T en, men ingen av dem kom bland top 3. Jag trodde verkligen att någon av dem hade en stor chans att vinna, deras låtar var så himla mäktiga.
Och i sista minuten trodde jag att Coroline of Uggles skulle vinna! men som tur var så gjorde hon inte det. vilken lättnad.
Istället tog Opera sångerskan hem hela segern! Hon hade faktiskt en grym låt hon.  Hon som trodde att hon inte äns skulle gå vidare till final, och sen vinner hon allt! ahah, fan vad bra ^^

Till tv tittandet bunkrade vi upp oss med skålar fulla av morot- och gurk stavar och lite tortilla chips som hade blivit över, och sen Fridas och min goda Avokado-Dipp, som vi faktiskt hittade i en tidning på sjukhuset som vi kollade i medan vi väntade, och receptet skrev vi upp i mobilen för att inte glömma bort det, för riktigt gott lät det. men igentligen så är ingridienserna inte alls svårt att glömma bort.
Inte sista gången jag kommer att köra med den här dippen!


Favorit tv-snacks




Recept

Detta behövs till dippen:
1 eller 2 avokado
2 små tomater ( en halv vanlig tomat går lika bra)
1 tsk pressad lime
1 pressad vitlökslyfta
Ungefär ½ dl -1 dl fil
(1 tsk krossad linfrön om man vill)
kryddor: Salt, peppar och sweet chilli krydda
Bara att mixa i en mixer, låt stå i kylen ett tag - klart!
Skit gott!^^



PEaCE

Ingen Kick&Box


Jah, Elisabeth åkte ut! precis som jag tippade. Men det hade man nästan kunnat ana.

Syrran kom nyss hem från att ha tränat Kick&Box med Camilla och ett gäng andra sugna. Fan va kul!
Ja, dem sa att det var bäst om jag inte hängde med, för min egen skull. Så jag stannade hemma.
Såklart att jag ville följa med. Det är ju inte så ofta man sticker ut på en lördagsmorgon och tränar ett pass som man vanligtvis inte brukar göra.
Det är svårt att lyssna när andra pratar om deras träning, hur mkt dem har tränat och hur dem te.x ska äta nyttigare.  Det gör att jag också vill träna, motionera mer.  Jag blir så sugen. Vill liksom kunna följa med och träna som vanligt som alla andra gör, äta normalt och umgås. Men när man tänker mkt på träning, vikt och mat har man mest det i tankarna..
Jag hade tänkt att skriva en sak, men jag tror att det blir för mkt, ska nog inte skriva 'för' personligt i bloggen.

syrran sade iaf, att träningspasset var skitkul och att det gjorde henne slutkörd, får se om hon orkar ta en promenad med mig senare idag och basta ^^
När hon har käkat klart drar vi till samhället och handlar.
Ska gå och städa lite grann innan hon blir klar.
Hoppas ni haft en bra dag än så länge!

Ciao!


PEaCE








Fredag


Finally Fredag! helg, lov, och inget plugg.  Härligt!
Timmar åt att bara softa och kanske göra saker som man inte brukar göra så ofta, det man inte har tid åt i veckorna. Bara att passa på innan tiden rinner iväg ( like it always does)
Själv ska jag umgås med Camilla och Frida ikväll och checka på Let's Dance. Anntingen här oss oss eller hos henne, inte riktigt bestämt än tror jag.
Attbropå Let's Dance, så ska den där bävern åka ut, kanske lät lite taskigt att kalla henne så, Elisabeth heter hon väl, hon med det stora håret, ni vet. Hon skulle igenligen ha åkt ut förra veckan, men så blev det visst inte.. Wallgren var så mycket bättre än hon. Så nu, ikväll är det nog hennes sista stund i programmet tippar jag på.
Och de som är bäst är såklart Morgan och Laila. Ibland kan man nästan tro att dem är en utav proffsen som dansar.
Även Magnus är grymt bra för att vara så muskulös som han är.^^

Håller på och lägger in lite mer bilder från Camillas kamera, som hon ska få tbk ikväll. ( Btw,Tack så mycket för lånet!:D)
går inte att lägga in dem , förra gången gick det bra  tillslut, men jag vill bara ha in de senaste bilderna och när jag klickar på kameran så försvinner det som igentligen ska komma upp, Knäppt, ska testa en gång till xD


Min väska
som jag använder för att lägga i skolböcker etc till skolan, börjar gå sönder. Själva den här guldringen som handtaget/axelremen sitter i har töjts ut av alla tunga skolgrejer, snart är det en remsbit kvar. xD
Dags att köpa ny väska, både till skolan( då skulle Adidas senaste väska passa bra) och en väska som man kan utöver det andra. Te.x frans väskan av mocka från Topshop skulle vara toppen, eller den lilla från Lindex.
Till det, ett par snygga vår/sommar skor i glatiatorstuk. Snyggt!  "Vår kom nu!"


 Dagens Vill Ha



 


Väskor från lindex och topshop, skor från forever21, la redoute och Nelly



PEaCE

Torsdag


Torsdag är en soft dag, om man jämför mot förra torsdagen så så var den inte det. - Plugg hela dagen/kvällen.
Slutade kring 15.00 tiden efter att ha haft racketspel/ fotboll på idrotten. sen var det bara att dra hem och käka, plugga lite grann på matten och spanskan. Käka igen och snart ska man dra på en 2 timmars lång fotbollsträning! :D

Det kändes som att huvudvärken skulle slå till nyss, för säkerhets skull tog jag en alvedon. Man vill ju inte ha ont i huvudet när man ska lira fotboll heller. Då går det knappt att koncentrera sig.
 Btw. Nu är det inte alls långt kvar till det är Helg, bara en dag kvar, shiet vad veckan går snabbt!

Aja, better go now. Den här gången ska jag byta om i god tid och inte stressa som jag nästan alltid brukar göra innan träningarna efter att jag har settat  vid datan. xD



PEaCE

Fotboll i all ära


Igår kväll

Drog hem till cicci i går kväll, efter att vi hade käkat kvällsmat. checkade på fotbollsmatch Roma-Arsenal med cicci, stoffe och Frida, kul kul ;)
Den mesta tiden gick åt till att kolla på den, men det gick så många bra matcher just på samma tid, så vi sippade mellan några stycken.
Arsenal spelade inte så väldans bra igår, trist att dem inte kunde sätta in bollen i mål utav alla de chanser som dem hade. Fan vad irriterande det var! xD
När det blev förlängning, den sista kvarten orkade syrran och jag inte stanna kvar, för dem skulle säkert inte lyckas sätta dit den iaf. Så vi cyklade hem. Men fick höra idag att Arsenal vann med straffar mot Roma! ahah, Congrats! ^^

Samtidigt som den här matchen spelade, körde Manchester-Inter också,  läste att Ronaldo nickade in 2-0, det hade jag velat sätt! hela matchen hade jag velat sätt, ^^

Gick även en promenad med Agne(Frida) igår, sen körde jag lite styrketräning blandat med Yogalates övningar.

PEaCE

Pictuers comes...


Fotodag med Camilla och Frida

Som jag sagt, har jag lagt in bilderna på datorn från när vi var ute i skogen och tog många, många pictuers på oss- Camilla, Frida och mig.

Här kommer en bild på mig, och sen en på oss tre, men mer bilder läggs in under veckan.


ME

                                   
Jag, Tvillingen och Camilla <3


Ahaha, jag höll kameran upp och ned för att det skulle bli enklare att ta, sen blev det såhär^^ hihi



PEaCE


vattenskoter i sommar!


Har precis slutat skolan, med ämnet datakunskap. Körde min lilla presentation idag om  "tips på Tv-program", som visade sig inte bli en kort redovisning, utan säkert uppåt ca 15 min! xD  Och det var inte mitt fel, det var lärarens.

När jag kom in på Prison Break började han snacka efterår som vanligt, sen kom jag in på "scrubs och vänner", då frågade jag en enkel fråga till alla andra -" Någon som kollar på det?" och så svarade typ alla ja,
och Micke, vår lärare som aldrig hade sätt något avsnitt alls, började fråga några frågor om programmet, sedan fortsatte han att babbla om något annat. Det är typiskt honom, om man te.x ska fråga honom om en grej hur man gör, då förklarar han det och sedan kan han sitta där brevid en och snacka på i flera min, om något annat, vissa grejer är helt ointressant och andra inte.. " snälla, kan inte du gå någon gång, så jag kan fortsätta med det jag höll på med så jag inte kommer efter (?!)"  vill man nästan bara säga till honom. Hhehe  * Men utöver det övriga är han en riktigt bra lärare! 

Yheey, Vattenskoter i sommar då^^
Fick veta för en halvtimme sen att Morgan, min brorsa är på väg till Stockholm och ska Hämta sin Vattenskoter som han har köpt/betällt. Och den är inte så värst billig kan jag konstatera..
Väldigt glad för honom! flera utav hans kompisar har också vattenskoter, som dem brukar köra på sommaren på någon sjö. Han sade att vi få  prova attköra den i sommar. Fan vad Kul! längtar som bara den. Har aldrig åkt på en sån förrut, bara vanlig snöskoter, och snart så får man köra en liknande fast på vatten :D


                                                                          
Yeh, vattenskoter i sommar^^

                                                                       (bild tagen från google.se)
 


PEaCE

Fräska jordgubbar och halvt frysta


Tisdag

Vanligtvis brukar tisdagar vara långa, ända fram till 17.00, men vi fick flytta upp matten och Idrotten, vilket var soft. Då slutade vi tidigare.
På idrotten körde vi bollturneringar, både Basket och någon annan form utav Fotboll var inblandat, även några andra boll lekar körde vi, som ett spel då man var tre mot tre ( vilket vi var hela tiden) och satt ned på golvet med en ögonbindel för ögonen, sen hade man en stor tung boll, likt en basket boll fast med nått bjällrande i den, så att den hördes vart den var på väg.
Mitt lag satt mittemot de andra som satt på andra sidan, utspridda på en linje, så att man kunde försöka att fånga bollen från att nudda väggen, om man nu lyckades att nudda väggen med bollen fick man 1 Poäng. Det var kul!
men det var lite läskigt eftersom man inte såg någonting. en gång visste jag inte vart de andra var, man liksom hörde dem från ett annat håll, och jag märkte sen att jag satt åt fel håll xD ahah.
Efter idrotten stannade Frida och jag kvar och duschade där, cyklade sen hem i det allt för snöiga vädret, fick hålla handsken för ögonen som vanligt för att undvika att få snöflingor i dem.
Efter en lång eftermiddag i skolan, är man hungrig, och då smakar det gott med vilken mat som helst nästan.
Hade en aning om vilken sorts mat det skulle bli, anntingen pannkakor eller våfflor, som vi nästan alltid har en gång i veckan, börjar bli tjatigt. Det räcker med varannan vecka.
Tror jag jag hörde mamma snackade om pannkakor igår. Men på Bordet stod det framdukat med Plättar, jordgubbar, lite halvt djupfrysta, men det gick att äta iaf, vaniljglass (men jag brukar inte käka glass till) och pappas hemagjorda goda Köttsoppa, Gött! ^^

Färska Jordgubbar nu på vintern
Häromdagen när vi var på Ica och handlade, såg jag färska jordgubbar ligga i en disk bland några andra frukter,( jag vet, det brukar finnas det) och jag var bara tvungen att lyfta upp locket och lukta på dem.. Seriöst! Vilken sommarkänsla jag fick.  man ville bara ha sommar med detsamma :D
Färska Jordgubbar är Himelskt! 

Mamma kom just hem från affären och på bordet låg aftonbladet med  ett färskt nummer av Sofis Mode( finns många tips på vårjackor såg jag, bara att välja och vraka), precis som jag bad om.  snart ska jag gå på en prommenad en sväng, sen läsa tidningen.
Frida kom och nyss hem från en promenad, och hon har tagit med sig Camillas Kamera där alla bilder från den dagen vi var ute i skogen och tog en massa foton. Jippi, äntligen kan jag lägga in dem. några bilder kommer även läggas in på bloggen såklart.

Aja, nu måste jag dra. Hörs senare!


PEaCE

Så jävla bra låt! Ett måste att lyssna på^^


För ett tag sedan ( kanske 2 veckor sen), visade Frida mig ett klipp när Justin Timberlake och Ti höll på och spela in den här Videon, och när jag hade lyssnat en bit på låten, så var jag helt såld (eller vad man nu ska säga.)
Så jävla Fucking bra! :D  Måste bara lägga in videon.^^

- Akta så ni inte spelar sönder den bara.



T.I feat Justin Timberlake - Dead and Gone





PEaCE


Borttappad mobil

 
*Glömde berätta en grej..
Frida hade tappat bort sin mobil för någon vecka sedan när vi var i sporthallen på fotsbollsträning, idag ringde hon ned dit och dem sa att det fanns en röd Sony nere på gymmet.  säger bara fan vilken jävla tur man få ha! 
Vi åkte dit och, visst var det den! Han som jobbade där sade att han hade hittat den utomhus, Frida hade säkert tappat den samtidigt som hon drog upp nått ur fickan eller något liknande. ahah, smörto! xD  Han sa också att det fanns en massa fotbollsbilder på Tuna ekeby etc. Öhh.. Han hade visst kollat på bilderna. ahah
När vi såg senare hur den såg ut, herregud! den var är ju helt repad och lockat där bak satt åt som satan, säkert någon bil som har kört över den.. Ja, Ska fråga Frida vad hon tänker göra åt saken^^


PEaCE

Tv-kvällstittande- by myself


Plugg med Sandra^^

Igår kväll  efter träningen drog jag hem till Sandra för att vi plugga engelska redovisningen. Medan hon var borta i Thailand så fortsatte jag på våran Power Point, men jag kom inte så värst långt eftersom vi bara hade en lektion på oss den veckan.
 Power Point redovinsningen hade vi ju i skolans egen hemsida, och tyvärr så hade Sandra inte den. Då var det bara att göra om allt ihop. Vi fixade en massa bilder på Kate Moss, Vouge, Topshop etc. Skrev ned text och fakta. Och allt gick great! Hann inte längre för då var mamma där utanför och väntade med bilen.
När jag kom hem skummade jag igenom texten ett par ggr, fixade mig och gick och lade mig..




Monday

Och idag hade vi Redovisningen(alla redovisade) - Fashion In London, som vi igentligen skulle ha redovisat för ett par veckor sen. xD
Sandra hade skickat över allt matrial till sin hotmail, som vi öppnade, eller försökte öppna på skolans urgamla datorer, men det gick inte. Vi berättade allt för läraren, att vi kanske kunde ta den en annan dag, för det hade ju varit en mycket bättre redovisningen med bilder än utan, då skulle det kännas tråkigt att bara stå där inför klassen och bara prata med ett manus framför sig. Men hon sade att Vi inte fick det, att vi måste redovisa idag, "det är DEADLINE!"
- Jaha, tänkte vi, då är det väl bara att köra på och göra vårt bästa utan några bilder..
När vi skulle testa en sista gång att öppna documentet på bärbara datorn som stod i klassrummet, så gick det. Fan vad bra!  ^^ själva redovisningen gick rätt så Okej, med tanken på att vi knappt hade tränat så mycket.

Fick också reda på Engelska provet som vi hade i Fredags. Och jag fick VG, några poäng ifrån MVG, Helvete! jag som ville ha MVG på det här provet. Det kändes bra när jag gjorde det, men man vet ju aldrig hur det kan gå, och den här gången gick det sådär, enligt mig. Och jag har ju rätt höga krav på mig själv... xD

Well, annars idag..
Vart och handlat, var in på Apotekeet köpte Medicin, Duac Gel, ett skitbra Acne medel, utan den är mitt face Not Good.
Var också in på Arbetsförmedlingen och lämnade in våra ansöknings-blanketter om sommarjobb här runtomkring.
Har även pluggat lite Matte, låg skit mycket efter, men nu så, nu är jag ikapp. Skulle ha hängt upp nya gardiner i helgen när jag städade men glömde bort det, då hängde jag upp dem idag istället. ett Par Vita, virkade gardiner med blommönster på.
Härligt med nya gardiner till våren efter att ha haft julgardiner hängande framme allt för länge, och dem var mörka, nu blir det en lite större skillnad i mitt rum, eftersom det redan är mörka tapeter.
                          
                                                                                
Lite mörk bild, men ah så här blev det.





Tv kväll today

Har just kollat på 90210, och snart ska jag sätta på Desperate Housewives som jag har laddat ned, anntingen säsong 3 eller 4. Får se vem om jag redan har sätt dem. Har ju missat hur många som helst av dem..
visstja, senare ikväll går Project Runway, den nya säsongen :D Älskat^^
Ha en bra kväll!



PEaCE




Lördag-night + Söndag


Lite från igår


Var på UKM  (Ung Kultur Möts) i sagabiografen och kollade med Cicci, Frida, Sandra och Rebecka. Det var verkligen fullsmockat där, helt full satt! 
Olika band som spelade sina nummer, teater Sketch, och Foto/bild utställning som man fick gå och kolla på under 30 minuters  lång paus. Dem gav ut gratis Cider och popcorn till alla,  men vi satt kvar där vi satt, orkade liksom inte trängas bland de männsikor som skulle gå upp och kolla på bilderna.. Iallafall, efter pausen kom the moment vi hade väntat på! Elias och Natalie var på tur att spela upp sin teater Sketch - Par o Di. Och den var ju GRYMT Bra, den var BÄST! Fan vad jag garvade, ni är verkligen så jäkla bra :D

Vi+Ben&Jerrys<3

                                               Frida                                     Cicci                                Jag
Det där ser ju riktigt gott ut xD
(ahah, jag ser nästan ut som en kines på den där bilden)



Efter UKM gick vi hem, Frida och jag skulle käka, Cicci med. Cykklade hem til Cicci lite senare på kvällen.
Som ni ser Köpte vi, eller Frida o Cicci Ben & Jerrys Icecream, som de moffa i sig ;)
Spela, kolla på roliga bilder, Ah.. umgicks och hade kul!
Igentligen skulle vi kolla på något program på tv som skulle gå vid kl 1 på natten, men det var visst fotboll på den kanalen istället. Det hade stått i tidningen och i tven att det höll på, men det gjorde det ju inte, konstigt.  ahah xD



Söndag: idag var Frida och jag och kolla på hanbollsmatch, där Sandra var med och spela. Duktig du är!^^
Senare drog vi hem till Brorsan och hälsa på. Kul kul! :D det var as länge sen jag träffa dem.

Nu måste jag skynda mig, kommer bli lite stressigt nu, ska på fotbollsträningen, och Camilla är väl här om ca 6 min! ah..

PEacE





This Is The Shiet!

                                                                                    BALMAIN SPRING 09


Här kommer some Inspiration från Balmains visning - 09
Älskar verkligen deras Kläd Kollektion,
Jeansen och jackorna är ju grymt coola! ^^






  PEaCE

Lördag


Vaknade och körde på en härlig lång frukost med dagens tidning. Kan vara skönt ibland. Fixade i ordning mig, drog sen till samhället för att handla lite med syrran och mamma.

Började städa lite smått när jag kom hem, men tiden gick nog mest åt till att dansa till den braiga musiken^^
 Låtarna som jag lyssnade på, eller det var typ bara en låt som jag kördes på repeat hela tiden - Kat Deluna - Enjoy saying Goodbye. så jäkla härlig låt!
Hann inte så lång med städningen, bara plocka undan kläder och saker som hade hamnat på fel plats. Frida skulle dra ut ocj jogga, det var så nära att jag också hade satt på mig mina tights och joggat med henne, men jag gick en promenad ist. motsatt håll , så jag mötte henne efter halva. Fan, jag som hade tänkt att jag skulle ha fått tbk min mens till våren, (fast än är det inte vår^^) så jag kunde börja träna som vanligt igen fram till sommaren, o.sv.  Ibland orkar jag bara inte vänta, vill bara sätta igång med att träna som jag gjorde förr..

Nej, rummet väntar. Dags att städa vidare, så jag hinner fixa naglarna innan vi drar och checkar UKM!
Man vill ju inte precis att naglarna ska bli förstörda av städningen. Det får nog anntingen bli en mörklila färg, eller det körsbärsröda färgen :)

Chao!


PEaCE

Sol, värme, badvatten....


Har varit lite dåligt med uppdateringen de senaste dagarna som ni kanske har märkt.
Plugg,plugg och träning har stått på schemat.
Men nu är allt överstökat! Tack och lov! Uppsatsen lämnade jag in idag, och den blev några sidor längre än vad man skulle göra, men vad gör det, det var ju ändå vår första "utredande uppsats", huvudsaken att det var bra innehåll. xD
Och Engelska Prov hade vi också idag.Det gick rätt bra, det var inte så svårt som jag trodde det skulle vara..
 Det var så jävla stressigt i går. Renskrivde en massa sidor, vilket tog rätt lång tid, sen skulle man även plugga på provet och spanska läxan. Men allt gick i hop, och en trött Linda gick tillslut och lade sig, ahah^^
Men nu, nu är den häktiska skoldagen äntligen över, och en hel helg att se fram emot. Frida och jag var kvar i skolan ända till kl 15.45, var tvungen att skriva ut allt skit från datan och lämna uppsatsen till våra lärare.
Efter det skulle vi cykla till arbetsförmedlingen direkt efter skolan, och dem stängde kl 16.00, och vi hann tid precis när dem hade stängt, prick kl 16.00 var vi där,Så lyckat!
Det blir att ta det på måndag igen då.

Shiet vad hungrig jag var när vi kom hem, hade inte ätit på fem timmar.
Jag trodde verkligen att maten var klar när vi väl var hemma, men icke var den det.Dem går runt här hela dagarna, men ingen mat klar ändå när vi kommit hem efter en lång fredag i skolan. Dåligt, dåligt.
Dem var visst borta när vi kom hem, orkade inte vänta en sekund till på dem, tog fram alla grönsaker och började med att fixa salladen, så att något var klart. Börjar bli riktigt proffs på det här med att göra sallad. xD  men käk blev det lite senare på eftermiddagen,  ca halv 6 . Vanligtvis brukar vi äta vid 4 tiden. 

Klockan är snart 24.00.  Syrran och jag har nyss bastat och duschat. Niiice.. Men ändå.. De sista 10 minuterna kändes som evigheter på något sätt..
Ska nog gå och lägga mig nu, Gnatt^^

Well, well... just nu vill jag att våren ska komma, sen Sommaren efter det, vill ha värme! SOMMAR Fan vad jag längtar!  Den här sommaren ska bli den bästa. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt då.;D



Sommar, med värme och badvatten  eller vinter med kyla och massvis med snö(?)  Hm..

               
Jag tror jag väljer Sommar, efter en lång kall vinter skulle det inte sitt helt fel!   :D                                  
( Båda bilderna är tagna i Norge)



PEaCE

I need a Job!


Första skoldagen har passerat!   men den var inte så långvarig.
Efter skolan cyklade vi till Arbetsfömedlingen för att ta reda på om det fanns några sommarjobb att söka till i hallstakummun.
När vi kom dit, var det några som redan var där. Det var lunchstängt, men skulle strax öppna portarna.
Måste säga att det kändes skit konstigt, att jag som är 16 år går in där för att söka jobb bland massa arbetslösa. Men vad gör man inte för att få ett sommarjobb. Jag måste bara ha ett, hur ska jag annars överleva sommaren utan pengar när man inte äns får sitt studiebidrag.(?)
Jag försökte med jobbsökandet förra sommaren, men det gick inget vidare, eftersom på de flesta ställen var man tvungen att vara 16 år och uppåt.
  När vi släpptes in, satte vi oss datorerna och började kolla runt lite på arbetsförmedlingens hemsida. Men vi kom ingen vart. Det stod bara jobbsökande för dem med utbildning etc. och jag är ju inte klar med min än xD Så vi frågade om hjälp, och han berättade för oss hur vi skulle göra, och visade sommarjobbs ankäterna som man kunde använda sig utav för att söka jobb till sommaren.
Så nu är det bara att skriva under och skicka om en ansökan till affärerna som finns här i lilla Hallsta. Ska även söka inom kommunen, där man får klippa gräs, städa (o.s.v. ) runtom i samhället.

Drog sen vidare till Sportringen för att kolla om skorna hade kommit, med det hade dem inte.
Vi hade även fler ärenden på samhället, dels till biblioteket och handla lite mat. 
Vi fortsatte in till Bibblan och lånade några böcker var för att få mer fakta om de ämnena vi skriver om i uppsatsen. Jag lånade böcker som heter
" Matkampen, om ätstörning i familjen" och "Ätstörningarnas hemliga språk". Ska bli intressant att läsa dem.

Måndag är en rätt soft dag för mig, eller "slappardag" kanske man ska kalla det. Ingen fotbollsträning för min del, och jag har bestämt att jag inte äns ska ut och gå, som jag i vanliga fall brukar göra.
 Förrut var det så att jag bara var tvungen att göra någon sorts aktivitet varje dag. Antingen löpa, cykla, styrketräna eller ta en rask promenad. Men nu har jag börjat inse att det bara är onödigt för mig som ska gå upp i vikt. Men ändå är det svårt att motså alla frestelser. Tex.  Frida ska börja träna mer nu, och hon om sticker ut och löper en dag, det är väl klart att jag också vill hänga med! Jag älskar ju att löpa. Förrut hade jag så höga krav, ville ha bäst kondition, ha så bra betyg som möjligt, och jag hatade/ hatar ( det gör jag fortfarande) verkligen att ligga sist när man löper i grupp. Det bara är så, jag måste vara en av dem som är först.. Ah, det är svårt att förklara precis vad man menar... men så är det iaf.

Det finns så många i dagens samhälle som lider utav en ätsörning. Man ska ta all hjälp man kan få, och i god tid, innan den biter sig fast ordentligt!
Alla motgångar man möter så är det bara att kämpa på! ge aldrig upp.   och när det gäller mat.  Ingen kan säga att det är ju bara att äta, det är väl inge svårt! -Jo, det är det visst! Allt tänkande kring mat (och vikt) sitter i huvudet. Ju djupare sjukdomen sitter desto svårare är det att komma ur den.



                                                                                   Så himla hemskt bild!





Nej, nu är det dags att käka lite kvällsmat och tv. Vi hörs! :D   





PEaCE



My Sunday


Jaha då var man hemma från träningen, har precis fyllt på med mat. Det var kul på fotbollen, men det kommer säkert bli ännu roligare nästa söndag, för då ska vi spela ute på konstgräs! Fan vad härligt. Äntligen börjar vår säsongen komma igång, och någon dag den här veckan ska vi dra till Sportringen för att kolla om dem har fått in våra fotbollskor som vi beställde för några veckor sedan.
 Dem hade kostat 1,200 kr, och vi fick köpa dem för ynka 600 spänn! Bra va?!
Jag hoppas verkligen att han har köpt hem Umbros minsta strl, han sa att det skulle finnas en strl mindre.
Dem som jag testade sist satt väldigt bra, men dem var bara lite, lite för stora vid tårna, så den i mindre storleken är nog den som sitter perfekt isåf :D I must have them*

stackars gubbe
Jag satt ju och sålde Bingo Lotter i morse. Och jag kan säga att det var väldigt segt att sitta där för sig själv i 1 och en halv timme. Och det var inte så värst många som var och handla heller, säkert p.g.a av Vasa loppet som höll på precis då. ahah
Men lite trevligt folk kom iaf in och köpte av mig.
Åh, jag såg en gubbe som hade svårt för att gå. Efter att han hade handlat klart gick han och satte sig på en stol för att vila, han hade väldigt svårt för att sättta sig och ta sig upp från stolen igen. Efter ett tag tog han fram en liten släpkärra som han fällde upp, där lade han sin kasse med mat som han sedan spände fast med hjälp utav några band. . Stackarn!  hoppas han inte skulle gå så långt.
Och där satt jag och nästan tyckte synd om mig själv för att jag satt  själv och som var tvungen att gå upp rätt tidigt på en söndag, och för att det var väldigt få som kom och köpte.. herregud, vad tänker man på(?!)   usch!


Annars har jag inte gjort så mkt idag förrutom BingoL försäljning, träning och pluggat. Ska Forstsätta på uppsatsen alldeles strax. Först ska jag bara spela en omgång på Bingo Lotto ist för mamma som ska skjussa iväg Frida till Cicci, där dem ska plugga på deras redosvisning. Hehe, bra att ta allt i sista minuten ;D

Ah, man ser ju inte så värst mkt fram till imorgon, bara att träffa alla vänner och annat folk. skönt att vi endast har två lektioner!
Hoppas ni haft en bra helg! ^^



PEaCE

RSS 2.0