Join the piece of art

Pics/FashionToast



Coolaste stenväggen eller vad? diggar den som fan!



PeaaaCE

I Know I'm Not There To Hold You, Look Up See The Sky That I Do

Jahapp. Snart kommer man bli av med datan då. Netbooken som vi har fått lånat och skrivit på ett avtal med, ska vi lämna tillbaka på onsdag. får inte ha den över sommaren. så himla dåligt!!
Så det kommer bli väldigt dålig uppdatering de här närmsta veckorna, tråkigt med sant. Blir nog som ett blogg uppehåll . Sen kommer jag blogga igång stort igen sen i Augusti! Så missa inte.
Vad spelar det för roll egentligen, om vi har den över sommaren om vi ändå ska få tillbaka samma dator sen igen när vi börjar? xD fattar inte det där...
Och sen måste jag hinna fixa ett stort jävla USB minne för att lägga över alla bilder, musik och annat tills på onsdag! hur ska jag hinna?! Damn.
För annars har jag absolut inget. Bilder är värdefulla, så dem ska inte ligga och röttna i en liten dator över 2 månader!
Ahja. nu ska jag plugga vidare med matten. prov imorn och prov på onsdag. kul jul.

Men, först innan ni klickar er vidare till nån annans blogg eller typ facebook, SÅ MÅSTE NI bara lyssna på den här vackra låten. Så sjukt underbar. älskar den.
Den får mig att sätta hjärtat i halsen varje gång jag lyssnar på den. ♥
(btw, för bästa effekt, sätt på er ett par riktigt maffiga hörlurare! eller bara ett par simpla hörlurare)
BlessTheFall - With Eyes Wide Shut

My Deepest Darkest Secret



Hey alla glada (... nu äre barnprogram, titta vad farbror Persson har tagit fram.. heh he) en liten bild på mig. hihih
fixade den lite mer i photoshop. darker hear. I like. på tal om hår, så äre tamefan dags att färga håret snart igen. weeeii. Den härligaste känslan efter nyfärgat hår är ju bara för sjukt underbar!

Och och oooch. Jag är heelt slut. Den här korta löprundan tog musten ur mig. mår typ illa. vet inte vad felet är. jag blev bara så himla trött. fick lust att däcka i sängen direkt jag kom hem. men ändå. var ju liksom runt 4 km. om tiden inte var så begränsad och om jag hade nån som ville dra ut på en löprunda med mig, någon som håller samma tempo och tycker om att jogga lite längre sträcker skulle jag lätt görat(!), DET är bara att hojta  till!
Det är lite ensamt och tråktigt att löpa ex 1 Mil helt ensam. roligare om man är 2 eller ett gäng :)
Well well. nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen råplugga till filosofi provet. Woohoo.

Cya!





A Swarm Of Sharks


Shark shark shark - Adept


Shieeet. Det var verkligen HEEELT jävla craaazy på Yeah, när Adept körde. publikmassan gick helt "bananaz", som adept sångaren så att dem skulle göra!
Och när låten "Shark Shark Shark" kom på slutet, då jävlar. Massa emos och annat folk samlades i mitten and went fuckin crazy, slagsmål. Typ som a Swarm of Sharks. haaha . Men så var det i stort sätt hela tiden, när dem lirade sina bästa låtar.
Fast ljudet var lite kasst, så var dem jävligt grymma ändå! Åååh, vill se dem IGEN!!
Det som också var kul med festivalen, var att kolla in allas stilar. vissa har så roliga outfits så det är inte sant! men det är intressant det där. Coola stilar hade de flesta.
Den här kvällen var den bästa på länge. Har inte känt en sådan lycka och glädje på år och dar typ. Freedom. Att dra ut så här på en festival med ett gäng härligt folk med egen bil och bara vara och ha svin kul!
Gillat Starkt!
Mer sånt här tack.
PEaaaCee

YEAH FESTIVAL






Snygga snygging Alice Delal! älskar henens hår. det är sådär fulsnyggt. Riktigt ballt.
Anntingen hatar man det eller så älskaar man det. Men det är inte alla som passar i det..

Idag 29 MAJ. LIKA MED = FESTIVAL!! Gratis festival till och med. vem drar inte då??
"YEAH FESTIVALEN" HERE WE COME.
Örebro Festival med mer än 80 band!  ADEPT Lirar och även HerBrightSkies. Man kalla det amatörband, som min polers cicci gör, heh he ;)
Fast Adept är kanske mer well knowned än de andra banden?
HELL YEAH IT'S GONNA BE AWESOMEEE. Har sätt fram emot YEAH i ett par veckor nu. Och snart drar den igång. Om 30 min. Vi ska dra dit runt 3-4-5 nånting. Wooho!
CYA THERE!





My head is all confused and fucked up.

MIN OHÄRLIGA FREEEDAG
Min hjärna är helt slutkörd. verkligen heeeelt död. vet ni hur jag har tillbringat den här fredagskvällen med?
Skriva en naturkunskaps uppsats! yeaas ni hörde fan rätt. Jag som brukar ÄLSKA fredagar. tror jag har ändrat min uppfattning om den här dagen. Det här måste ha varit den värsta och längsta fredagen hittills på länge.
Och den mest skrattretande timmar jag varit med om.
Det har varit ett fuckin hell.
Jag hade börjat skriva rent min uppsats på vår typ stenålder till data där ute, och jag hörde en massa smällar ute medan jag skrev. men tänkte inte så mycket mer på det. Och sen, så blev det svart framför mina ögon.
Åskans FEL. kände lika gärna för att få lite ström i mig där..
Datan DOG. Och jag, vad gjorde jag? jag höll på att bryta ihop. typ. Allt som jag hade skrivit, ungefär 1 och en halv sida hade gått förlorat. Jag hann ju inte ens spara skiten. Så dum som jag är. Ska härdan efter alltid trycka ctrl S. ALLTID. No matter what.
5 timmar(! om inte mer)  har jag lagt ned på det här. och kommer bli förbannat jävla arg om jag bara får ett G på uppsatsen!
Jag har varit så sur att jag har skrattat åt allt och alla. Allt blev renarama skrattfesten. hahahh
Det som nyss har varit ett knivdrama på samhället och allt. så kom johan på en helt (O)normal(?) ide att vi skulle dra ut med knivar och ställa oss på en parkering. och bara kötta ner nån eller typ bara stå där och se coola ut . näeerrå. men hade fan nästan lust att mörda nån. . okey. jag är ingen assassin om ni tror det!!? men ibland känner man bara så. heh he
Även fast jag är helt jävla utpumpad på hjärnceller så har jag världens energi för att dra ut och löpa  mils mils. Vill bara UUUT. har bara setat inne hela kvällen. och typ tjockat. inte okey för min del.
Men näeee, tänker fan somna nu, somna tills det är dags att vakna upp eller aldrig. vill gå i ide för några dagar och vakna upp till torsdag, juni. slippa allt skit som kommer nästa vecka. Fint väder vill vi ha  imorn. Inlines vill JAG ha.
Gnaaatth.

hemsk kväll(för nån timme), eller vad man nu säger.

Tror det får bli en Kaffe mocha så man pallar slutspurten för den här dagen. nämligen skriva klart uppsatsen som ska vara inlämnad i natt nångång. På en Fredag. Vem fan Sitter en Fredag kväll och pluggar?! Inte äre många iaf xO  'Ångrar   mig som fan att jag inte skrev mer på den igår! uhuhu. Men aja shit the same , nu får jag göra det bästa av det.
Mocha mocha, den tilltalar mig... muumms!
Efter en timma eller två drar jag ut med inlinesen en runda. Sen blire bara chill ALL NIGHT LONG!
CYA.

Bite To Break Skin. Don't give the secret. My stoic face, beating with Passion.

pics/modefeber. Zippora for Russh Australia.  Fransar, fjädrar, mocha,  Denim = Inspiration




Är så sjukt trött. Och då menar jag på allt pluggande. Har knappt kommit nåh långt med Natur uppstatsen -energi & Miljö. Blev visst svårt att ta tag i skiten. Men det kommer, det kommer..
Tror jag ska dra ut på en Inlinesrunda istället and chill some off. that's what I need. Och återgår med plugget efter det. Eller ska jag ta en joggingrunda istället? fan, beslutsångest. Om jag tar det lite lungnare idag, och kör på löpning imorn efter skolan då? det bli fint det!
Ahja, Ha det gööy so long, så hörs vi.

I N S P I R E

snyggaste kassen just nu eller vad säger ni?
INSPIRE.
Det är precis vad man gör med den här tygkassen.
Den här lilla gobiten kommer från Forever21
PEaaaCee

Cause We have been waiting for you

pic/vogue/Bazaar?


Älskar bilden. Så sjukt fin. aldelles perfekt ju. Kan inte bli snyggare än så!
Mja, inte det jag skulle säga precis .
Jag och sandra hade Engelska np muntligt nyss, och det gick helt okey.Fick Vg-
Läraren tyckte det flöt på bra, och att jag hade ett ganska bra ordförråd, men inte riktigt så att det nådde upp till de högre graderna, tyvärr. Men men, skönt att ha det gjort. Var fan lite nervös innan, just de minutrena innan, då man är som ett nervvrak. hahah. Det låg liksom en bandspelare på bordet och mikrofon mitt emellan mig och sandra.. mmhm. Inte så kul. Men man tänkte inte ens på det. Så det var fint.
Nu sitter  jag i bibblan, tänkte fortsätta på naturen , eller försöka BLI klar med den iaf.  För idag ska den bli klar, tänker fan heller sitta med den in i det sista. pallar inte sånt längre.. Inte nu. Eller så blire så att jag sitter klockan 22.30 imorn på en fredags  kväll och skriver ut i helvete. men det ska och får inte hända xO
Cya lateer!



crash and burn

Tänkte bara skriva ett kort litet inlägg before night time.
Matchen gick jävligt bra! vår bästa match hittills den här säsongen, äntligen börjar vi komma i gång känns det som. Och äntligeen fick vi in ett mål. 2 mål till och med!
Forsby ledde först med 2-0, men vi kom ifatt! och det var sjukt jämnt ett ganska bra tag. I stort sätt var hela matchen jämn. Men den sista kvarten orkade vi inte riktigt. Dem fick in två cp mål till! 4-2 slutade det.
Så fuckin surt. Vi har alltid sån otur. Snyggaste målet var Lisas, helt klart! Frispark - Rätt in under ribban!
Så det var det. inte orkat, eller hunnit pluggat nått nu efter matchen. får bli jävlaranamma imorn istället, säger vi. heheh he
gonatth påer!

This Is War

Kill & play in Style?


Match match. detta fotbollskrigande.
En match på en vardag, är precis vad jag behöver just nu! (en aning ironisk)
det är så mycket med plugget, att man funderar över om man ska hänga med och spela eller gräva ned sig i läxor istället och satsa på betygen. Men som tur är så är provet imorn frivilligt. jävla filosofi helvete. det tar jag på måndag, vilket blir en svin jobbig helg, nog den mest jobbigaste på hela året. 3 prov nästa vecka. yeeey. är helt över lycklig :C
One Week to go. Sen är ALLT ÖVER!!! wooohoo
Aha, matchen vare. den hänger jag på idag. Jag vill vara närvarande och stötta laget in i det sista, inte för att jag vet om det har en sån stor betydelse om jag är där, men jag vill. Och den här gången ska jag fan bevisa. Om det går.
Spelar man i ett lag, ska man inte svika det. Fast någon gång kanske man måste?
War, War, War. Killl!

the ocean Is the freedom of life

-pics/HM collection Summer 2010

Tagga Tagga Tagga!


2 prov idag, nu först på morgonen ett glosförhör, som man har pluggat på ca 100 glosor, varav 15 av dem kommer ( xO) och sen Svenska prov på eftermiddagen. Och slutligen Fotbollsmatch på kvällen! Yeeaah.
så ser min fullspäckade dag ut. So Cya later bitches. And wish me the best of Luck ^^

Do Exactly What You Want To

Pic & redigering: jag



I Need your help. Just help me. But I'm strong enough now, I can Do It on My own.. I don't really need your help.
FFS. What am I doing. I have done this all wrong. I'm gonna make a change.





This Time No Light Will Shine Through When Skies Are Falling

The Band name: The Sorrow
Song: Knights Of Doom

Så jävla mäktig låt! grymt Guitar solo btw!
Dem påminner mig lite, lite om Bullet For My Valentine på något sätt. Själva trummorna & soundet och så.
Om ni inte har hört dem, så borde ni lyssna på den här låten, så sjukt bra!
"MusicForLife"




Rum Is For Drinking Not Burning

Pics/WeHeartIt
Vaserna eller flaskorna eller vad det nu är, är SÅ SJUKT Snygga! DEM vill jag ha i min hylla gärna taaack!
Och det där armbandet... Vad kan man säga.. Coolt som faan!  Give It to me (baby, aahaha) xD
Det var dagens inspiration. Heys.

Do not break down, keep It up

Pic/Madamejulietta


Det är mycket just nu. mycket av allt. därför jag varit ganska off, och kommer att vara.. maybe.
Ungefär 3 prov den här veckan och 2 viktiga prov nästa vecka. Så det gäller att hålla i nu i det sista. Aldrig sluta ge upp. Fast jag nästan håller på att ge upp, eftersom det börjar närma sig sommarlov. . Det är inte lätt när det blir svårt guys. Men det är bara att fortsätta kämpa, jag ska försöka ge mitt allt nu de sista veckorna, och det hoppas jag ni också gör,ni som vill satsa och kanske behöver få upp betygen en aning.
Don't Let Yourself Down.

Tänkte bara säga nu lite i slutet sådär, att matchen vi körde nyss mot  Skiljebo , losa vi med 2-0. Säger bara vilken jävla orättvis match! that's It!
Nu: PLUGG åt a helsike






HM Fall 2010

Pic/modefeber

Så här ser en del av plaggen ut från HM för Hösten 2010.
väldigt oversize, stickat/tweed/mönstrat och varma plagg. för den som inte vill frysa.

10 saker du bör veta om sömn

Det finns många som har svårt att sova om nätterna. Jag är nog inte ensam om att sova dåligt och för lite om dagarna(ibland). Så när jag var inne och kolla runt på aftonbladet.se hittade jag denna intressanta artikel om sömn.
So Read and learn.

Sömnen är en förutsättning för att vi ska kunna vara vakna, det är då våra viktigaste system byggs upp. Utan en ordentlig sömn, skulle vi bli sjuka oftare. Det är då vi lagrar energi för resten av dagen. Sömn är på ett sätt mer naturlig, när vi är vakna bränner vi mycke onödig energi, säger Torbjörn Åkerstedt.








So, Don't Stay up too Late


PEaaaCe

Escape from the daylight

Varit ute på en härlig löprunda. Så sjukt skönt väder ute nu att träna i, så var svårt att motstå..
tog först trean på tid. blev 12 min, sen tog jag ettan. Blev allt som allt ca 5 km ändå, räknat med promenaderna till motioncentrum och hem. helt okej .
Ville inte ta i allt för hårt heller, för vi har ju match imorn. Och då jävlar!
Nu äre käk som gäller för min del. Blir Ett knäckebröd med makrill, tonfisk och västkuststuvning. En skål med fil/yoghurt, allbran, vetekli och kanel. muuumms.
Ser inte så värst mycket fram emot att ta fram svenska plugget sen. Men det vore ju vettigt. heh he
Cya!

Approach The Bench

Pics/Somewhere?
har inte så mycket att säga. Förutom det jag har gjort hittills den här mulna söndagen.
Sov till halv 12(!) ställde klockfan på runt 10, men snozza och vakna efter 11. Fuck it. men det var ändå underbart att sova så länge, så ska inte säga nått.
Tagit en kort promenad, legat i sängen och chillat, käkat, cicci kom förbi en snabbis - skrev under papprena som ska skickas till Norge inför sommarjobbet. Skönt! då har vi det avklarat.
Och nu, sitter jag här igen med musiken på i bakgrunden, ovanligt hihih,. Äppel dags nu vettni. mitt mellanmål.
Sen drar jag iväg på cykeln och postar dessa brev. Och kanske en löptur på spåret senare ikväll med? :)
Lateeer!

Blue Morning, Blue Night

Då har man knopat ihop ett kollage. Var ett tag sedan, så kände att det var dags för ett.
Visst är det sjukt snygga plagg! Dock en outfit som är är lite för de större plånböckerna.
Räknade ut på ett ungefär vad den här hela outfiten skulle kostat. Gissa?
Cirkus 2700 spänn. Egentligen, man får ju en hel del grymt snygga plagg till garderoben för en ganska bra summa ändå. Det är skorna, väskan och kavajen som drar iväg i pris lite. Men säkert värt det.
Blev ett par riktiga godingar till Outfit. Den perfekta outfiten för sommarnatten eller vad?!



Plagg; nitväska Modekungen, linne med djuprygguringning Monki, kilklackar Scorett, kavaj Modekungen, blått lack Urban Outfitters, Panamahatt Accent, nitring och nit/taggarmband Modekungen.




bloglovin

There's something in the wind Like a whisper longing to be heard

Dagen Kändis pics. heh he


Pics/LJP - 1000D med vidvinkelobjektiv



Ser ni den brusiga himmeln`? FAN. hatar mig själv för att jag inte hade ett ISO på runt 100-200 på de första 2 bilderna! hahha. Inte undra på att det blev så brusigt, hade ett ISO på 1600, elller om det inte var 800.
Det kan vara snyggt med brusiga bilder ibland, beror på vad man vill få ut av bilden, men jag ville ju ha klar och skarp himmel den här gången. Synd att jag inte tänkte på't och kollade ISO:t. det är kind of Illa.  Men BRA att man lär sig av sina misstag. ska aldrig mer begå det igen. heheh

Katten på bilden är min lilla Tjockis tiger. Tusse.



PEaaaCE






Utlottning av Hemlig GoodieBag...


Somsagt blev inge fest för min del. men hände med som sällskap i bilen iaf. heh he
Efter en stunds letande hittade vi stället och mamma körde in på fel väg så att vi mötte bilar, så det hade typ kunnat bli en frontalkrock om det hade kommit en bil i fullfart mot oss. hhah.. lite kul var det. Hon kör som en nybörjare, så söt hihih som tur var, så var det en dubbel väg på båda sidorna.
Ajha, nu sitter jag och chillar framför tven med netbooken i knäet. Kollade sista kvarten mellan Bayern- Inter
Och INTER blev champions League mästarna. Dem vann med 2-0 finalen. Weeei ;D
Any how. Jag kikade in i Lindas fina sminkblogg, där hon tipsar om de bästa hår/make produkterna och visar grymma make-up läggningar!! ååh vill också kunna sminka så snyggt. lite avis är man faktiskt(!)
Hon har en tävling på bloggen just nu. Och jag är nu med i den, där man har chansen att vinna en hemlig goodiebag! hur underbart??!
Säger bara; I'm In ;D



Hmm, undrar vad som finns i goodiebagen.. Faktum är att jag har Aldrig någonsin rört/sätt en goodiebag i verkligheten ens... Man kan alltid hoppas..

Sail with me into the setting sun, The battle has been won but war has just begun




Things.
Beslut..(sångest) - Fest(a) or not(?)
Style - Snyggingen på bilden. MK. schysst ride. men skulle föredra en sportaktigare bil utan tak ;)
Låt - Phenomenon ( Thousand Foot Krutch)
Dagens  härligaste - Löprunda på ca 5 km + mage/rygg & biceps övn.
Vill göra/dream - Sväva uppe i luften! typ fallskärmshoppning. sjukt coolt!





Så. nu har jag bestämt mig. efter typ hundra år.....Ska inte följa med emil och frida på den där festen. Tråkigt, men så äre. En polare till emil som fyller 18 år som ska ha lokalfest, och man ska vara utklädd.
Det ska vara " Jag kom just från...." och då kan man ju typ välja - begravningen/Metalkonserten/stranden/solariumet eller nått. Jag skulle lätt ha kört på metalkonserten hahah.
Hälften kommer säkret välja " jag kom just från.. the beach"
Fast man kanske ska ta och hänga med iallafall. skulle ju vara svin kul, men en sak som inte är så kul och är andledningen till att jag inte ska med är för att Jag känner INGEN där. Eller vissa bara. Och frida kommer väl strula runt med Emil överallt hahah. Och jag då.. fick inte ta med mig någon heller , uhuhu
Så kanske inte blir så kul för mig ändå.
Ääh ahja We'll see then.



PEaaaaCEe

warmness on the soul

Pics/Madamejulietta.blogspot.com


Lite inspiration innan jag drar ut i spåret på en löparrunda. eller en gårunda. får se vad man pallar med i den här värmen.
sjukt vacker klänning. och det är sjukt  vad den här polskan slår mig med häpnad varje gång jag kollar hennes blogg. Alltid lika snygga plagg och grymma outfits. ge mig hennes garderob någon!!
kolla in henne. --> Julietta



Peaaacee Out

What To Do

Pic/weheartIt


sov faktiskt underbart bra inatt. lite ovanligt. för jag glömde öppna fönstret, men det blev inte så väldans varmt ändå som tur var.
tänkte dra ut i solen ett tag, lägga mig på studdsmattan, vara lite kreativ med pennorna och lyssna på musik.
M;en hinner inte sola så länge, måste dra ner till samhället och fixa some VIP (very inportant) stuff.
Ni får ha det så bra so long! hahha tänkte säga so long suckers. men det vore ju inte så schysst heh he
Ni är ju absolut inga suckers. Ni är så snälla och söta ni läsare!
Cya.

LEGION. En Grym Film

Har Just kollat den här filmen. "Legion" heter den.
'Till det blev det lite lösgodis liggandes framför min netbook i min ensamhet. i mörkret.
Tipsar då helst om att se den på en riktigt maffig TV med jäklit med suroandljud och bas effekter. då snackar vi. fan va fint det skulle sitta. Känner att jag kommer gå som en gam imorn, hahhah
Den har legat i min hårdisk ett rätt så bra tag nu, men har inte haft tid att se den. Så nu tog jag mig den tiden.
Och det var en jäklar bra tid jag lagt ned på en film. Den var verkligen grym!
Kolla bara bilden, ser liksom så mäktigt... och vackert ut!
Den här filmen är för er som gillar Fantasy/action/thriller. Men kan självklart ses ändå!
Nu hoppas jag bara på en 2:a!! för det måste ju bara komma en...

Säger bara; SEE IT!





Nu tänkte jag stänga ner datan, gå och tvätta bort all smink och sen nattha.
So Gnatth med er :)







Tänkte tipsa er om den här snygga jackan som inkommer snart...

Lindex Shop Online - Jeansjacka
Snart finns  denna heting på Lindex! Jeansjackan blir din för cirkus 499 spänn.
Och sjukt snygg är den! snyggast är den nog om man har den uppknäppt. men det är somsagt en smaksak de.
Ett stort WANT.

Dagens underbaraste låt (!) - Lose It

Den här låten... den är bara för sjukt grym! Atreyu, är grymma helt klaaart.
början är ju lite coool. typ vikingamusik från början hahha.
musiic<<33

This is it I’m shaking My bodie's aching I lose my hold I will let go

In the Pic/ Erin Wasson




Efter en snabbis ner på stan med Cicci och hennes syrra, Frida och Emil så är man hemma.
dem skulle kolla efter en present till sin mormor, så var inne på kicks i nån timma hehhe gick runt och spruta tusen parfymer sprut hit och dit. så nu lucktar man gött. nerrå men tog på mig ett sprut, och då inget litet sprut vare heller, kom skit mycket på en gång. Så nu lär man dofta gott i evigheter, meheh... CHANEL IN MY HEART!



en sak. Jag ska skicka ett par jeans som någon vill köpa av mig. (trashade jeans från Gina som jag lagt ut som en annons på bubbleroom) .
Och jag har aldrig gjort det förr. Och jah.. jag gav ut mitt kontonummer, för hon ville inte riskera att skicka pengar i brev, och det skulle kosta för mkt då sa hon. Jag vill ju liksom bara bli av med dem.
Så hon har antagligen (måste ha gjort) överfört pengarna nu till mitt konto. Om hon inte har gjort det. då är man kind of "blåst". Så snart ska jag ner på ica och köpa ett stort jävla kuvert och samtidigt kolla så att pengarna har kommit in.
Och smart som jag är, så ska jag byta bank sen ;D så jag behöver inte oroa mig egentligen. öhöhöh




Help! är det här säkert? någon som gjort såhär?!
Skulle ni våga ge ut erat kontonummer ifall ni inte riskerade att göra på något annat sätt?










I created the sound of madness

Pic/LJP
Varmt varmt . det är vaaarmt. visst äre sjukt varmt? men det är ju bara skönt egentligen.
fast jag tål inte den här äckliga fuktigheten i luften, säger vi. man dööör ju.
Men ändå inte lika varmt som igår, för nu fläktar det iallafall. tack för DET!
Har just cyklat hem från idrotten, i t-shirt och shorts. underbart. och nu tänkte jag ta en sväng in i duschen, fixa mig lite och sen dra in till stan med cicci och sis. gå runt där en timma eller så.
Vssjha! jag måste kolla upp en sak. hur mycket ett sånt där stort brev kostar, som man  typ kan skicka  plagg i. kan ju inte kosta mer än 100 spänn eller ?
Ni får veta mer sen om det , hihih.
SeeY Lateeer!

T-shirts under 400

Yes. eftersom jag är ett big fan av detta snygga tryck (med döskalle på,) så tänkte jag tipsa er om några snyggingar, som alla är ifrån modekungen.se.
Och alla går under 400 lappen per styck. Diggar alla till tusen! WANT.
Älskar den kedjan! dem har verkligen miljoners plagg som jag skulle vilja ha. kanske bäst att ta och beställa därifrån snart då... okey får bli när man har mer cash i plånboken. men skulle inte vara helt fel att ha någon t-sha av dessa till sommaren!
Vad tycker ni om trycket? Me loove it.

Full spectrum

Avslutar onsdagen med ett par coolavackra pics. vogue Italia.
Lite annorlunda huvudbonad, inte nått man skulle kunna ta på sig och gå runt i precis. hahha.
Men fina färger, make och så .
Goonatth påer!


Avenged Sevenfold new song - Nightmare

Yeaaah. Avenged Sevenfold har gjort en ny låt. Eller ett nytt album rättaresagt!
Låten  Nightmare. GRYM!
Deras nya singel som kommer att släppas (digitalt) den 18 maj! härliga grabbar. älskar bandet!
ENJOY.

The Long black Dress

Pics/ Fashion Canvas



Looove that dress. And the shoes.
snyggt snyggt snyggt.
Långklänningen har kommit för att stanna, iaf över sommaren.
Har själv en svart lång klänning, med ett svart flätat band som knytes ovanför midjan och med ryggen bar. den är riktigt nice.
Synd bara att man är så jäklans kort. Om man ändå vore lite längre, skulle det se bättre ut.
men, bara för att man är kort så ska man inte sluta använda ett plagg som man gillar.
Jag kommer nog klart använda min klänning i sommar när det passar sig. Och då till ett par high heels. typ kilklackar! eller gladiatorsandaler.



PeaaaCEe



Dead Man Walkin All Day

Tjaa.
Badass upptadering här. har varit som en "Dead Man Walkin" All day.
Var svin nära i morse att skita i att dra till skolan, mådde för jäklit illa. Hade verkligen beslutsångest.
Ska jag eller ska jag inte gå?
Om jag inte går, ligger jag  hemma i sängen och sover och slappar, kommer jag missa de 3 viktigaste lektionerna på den här veckan. 2 viktiga genomgångar. vilket inte alls skulle vara bra!
om jag går, får jag pina mig igenom dagen och vara halft död.
Det var liksom så att jag var as trött också, så då blev det ännu svårare att bestämma sig, men i sista minuten så tog jag cykel och drog med syrran iaf.
Har mått både psykiskt och fysiskt dåligt sen i lördagsnatt. Måste vara Frida som smittat mig med den där helvetes magsjukan. TACK TACK. Har gått miste om 3 träningsdagar och inte kunnat gjort eller haft någon lust till att göra någonting bara för den här illamående känslan.
Tänker avstå från allt skit från här och nu. no more shit.

"dude.. Watch me"

Yeaah. thats sooo right. Älskar bilden. Eller/& älskar det som står skrivet. Det är bara för bra.
Har inte kunnat tränat idag. Degar hemma medan de andra är ute på ekiliden och lirar fotboll. det är piss surt. Och sen missar man den dära grejen som vi ska göra med laget. Spela in en låt i en studio tillsammans. hehhe. låter kanske lite fjolligt, men jäklit kul ändå! kul att man missar det då :C
Men men.. nog om det. CICCI. TOG KÖRKORT TODAY. A BIG DAY. med ett stort B! Grattis igen och igen.
typ grattat henne hundra ggr den här veckan typ haha x)
Drog in en sväng till stan, chilla och firade. fint det! hon är suuuper på att köra.
Let's see what to do now. Ta en promenaders, sen plugga till ännu ett roligt prov.. fruktar för't.
Pusssaar!!

I just wanna know the (fuckin) truth

Pics/LJP. Canon 1000D 10-20 mm Vidvinkel obj.


Fick lust att gräva lite på landet (igen) bakom vårt hus som ni ser. väldigt jobbigt arbete. Det har liksom blivit min livsstil nu, efter varje skoldag går jag dit och dränker mig med mina sorger av allt plugg i att hugga ned den där treudden i jorden.. That's how I do It. för att få bort min frustration. hahhah
Nääerå! Så  äre verkligen inte fick bara "lust" att fota lite, så hitta pappas lilla blåa grävudd i lillåkern, och visst. Posarn med den sen.



PeaacEE






Assymetriskt

Dagens.
Assymetrisk T-shirt .
. Lite transparant och lufitgt skön, precis som man vill ha det nu under försommarn!
399 kr från modekungen.se

Trapped in a world of endless days

Pic/wehearit
Fan vad VARMT DET ÄR UTE! Helt sjukt!! OCH Jag klagar inte jag bara säger som det är, heh he
var typ genom svettig efter att ha setat 2,5 timma med matte nationella i ett äckligt varmt klassrum som man knappt kunde andas i, och sedan efter det en cykel/gå tur till samhället och hem med en trööja och skinnjacka på. dösvettigt xO
Kan säga att matten.. (NP matte B) eller jag ska egentligen inte säga ett piss om det. för det får gå som det går. gjorde iallfall mitt bästa. Jäklit svårt var det. ÄR svin glad om jag klarar ett G.
Just nu chillar jag i en as skön stol på terassen med katten liggandes helt utslagen på golvet och musik på högsta volym. Det är underbart det! men tycker dock lite synt om min lilla töss.. höhöh
En aning svårt att se vad man gör på datorn, men det går väl an for the moment .
Cya guys lateeer.

All Of This Pain Has To End

Pic/LJP, canon 1000D


Min mage har krånglat hela dagen. Den är riktigt wierd. And I hate it. Man känner sig inte kapabel till något, man vill bara ligga däckad i sängen, eller bara röttna framför tvn typ.
Men ska försöka ta tag i saker.. Hänger med syrran på en löptur, blir dock inte så långt, vilket jag inte heller tror jag klarar av i dessa onda tider. Efter det blire nog att plugga och framför allt tagga inför Matte nationella imorn.
Ligger egentligen "BARA" 20 sidor efter i matten, men det kommer gå kanoners. eller hur?  hahha. Fan VAD ILLA!
Verkligen inte likt mig. fast okeey. M;atte har aldrig varit min specialitet så.. mjaa xO
NI få ha det så gööy. puusss på er. soo Cya lateeer

And So You're Stuck Inside My Memories



Love like the stars



PIC/Stylebykling

Kände mig bara tvungen att sno denna snygga bild från Klings blogg, hehe
tatueringen är bara för sjukt snygg! Jessica visade sin nya/första gaddning igår, och den var så nice! blev grymt sugen. eller jag har varit sugen i flera år nu, men snart blire av. Wieee
Sitter ute vid den gamla datan right now,  håller nämligen på att tanka hem "The Hangover" som sen ska brännas. lika bra har inget annat för mig.
Ååhh en myra. och en till. Dem där små krypen är all over the place här ute. Börjar kännas, börjar typ klias bara för att . KILL KILL
Okeey, den här filen är fett seg! Shieet. TANKA NY.

CYA!





Smashing Pics

Pics/WEHEARTIT
The best of the best.
Ingen mat på vad är det.. 6 timmar nånting?
Feel no hunger. Anyway, man kanske ska vara snäll mot magen ändå och ge den lite näring?
Även fast jag inte känner hunger, så är den nog hungrig. För det brukar oftast gå 3 timmar emellan åt då jag käkar något. nu det dubbla(!)
Mår faktiskt nästan lite illa bara jag kollar på bilden med kladdkakan och glass. Även fast det ser sjukt gott ut.
Näee, ska nog gå och kolla om man hittar nåh i skafferiet/kylskåpet. baaay :)

Last night. At Isacs Place

Mjaa, jag kan väl bjuda på en bild från igår. Jag som var fotarn hehe. Nån måste ju spara minnena så.
Grym kväll , med sköna människor!  synd bara att kvällen inte sluta så väldans bra..
Den dära vattenpipan.. Säger bara, en gång och aldrig mer hahah. Vi märkte att smakernas "bäst-Före-Datum"som dem köpte igår, var Maj 2008. dem var alltså 2 år för gamla! vem säljer sånt gammalt skit? Sick.
Säkert därför jag mådde som jag mådde hela  jävla natten xO

Ahja, shiet things always happens.
Fler snygga bilder kmr upp later. Och DÅ MENAR JAG Jäklit Snygga pics! hah
Peaaa<zcee

fucked up

pic/weHeartIt


Kvällen igår var awsomee!
Fram tills man mådde illa..
Fattar inte vad felet var. Säkert för den där blandningen med godis och annat skit.
Har inte fått någon sömn alls inatt. Vände och vred på mig stup ikvarten. magen var katastrof, jag var katastrof.
vad har hänt med min kropp. den mår inte bra.. känns som att jag fortfarande har nått i mig.. disgusting!


Peeaaa<<ce



today I will go somewhere, but where?

Pic/Facehunter


SNYGGA SNYGGINGAR. OUTFITS.


Rubriken gäller i nu läget. vart, när hur. vad?
IStället för att sitta inne på gymmet och svettas, så blire nog en löprunda i kväll när det har blivit lite svalare ute, så det går att andas..
Eller det kanske blir fest istället, somewhere? who knows!
Tiden får visa.
snart käk, och det blir Taco. det är fint det, fast det skulle setat finare med grillat nu faktiskt! :C
Cya!

Before the sun goes down

Pic/LPJ, Mogge på sin MC


Tja!
Det är verkligen StekarHett ute nu. kom och tänka på att man kanske ska ta och smörja  in sig en aning, med typ solskyddsfaktor 70 eller nått, så man inte bränner ihjäl sig det första man gör. Undrar vad jag och syrran kommer behöva i cypern då, 100? hahah
Men det är underbart härligt väder, äntligen har värmen kommit, iaf för en dag(!) och det tackar och bocka vi för.
Brorsan och hans polare kom förbi en sväng, han på sin motorcykel, och mogge skulle hämta sin. Inte alls olagligt så dem åker då.. hehhe
Vore ju så jävla niice att åka mc nu, fläktar så skönt! Hmm. ska försöka sno åt mig ett åk, before it's too Late ;D



Nu: UT I STEKHETA SOLEN och steka lite till. innan den år i moln. Men först kladda in sig med kräm.

Sola safe hörrni.



These boots are absolute made for walkin

Pic/Fashiontoast



ooh, I loving these boots. grymt grymma!



/Jensvollen

If I could put my happiness on paper, I would

pic/bandofsnakes


Ååhh Jävlaaar vad lycklig man känner sig just nu!
Tror knappt det är sant!! att vi 4 brudar, ska snart ge oss iväg på vårt livsäventyr tsm till Cypern. Aya Napa - Partyplacet!
Jag, Cicci och sandra drog in på en resebyrå och kolla läget lite. Och vi hitta nog det bästa stället, det som vi blev mest sugna på..
Kan knappt beskriva med ord hur glad jag är. Ska bli så jävulskt spännande. Min, och tvillings första utomlandsresa (Norge, finland borträknat) någonsin.
Fast okey. Vi har faktiskt inte beställt resan än, men vi har preliminärbokat den, så den är stort sätt våran i 10 dagar framöver. hihih. Så snart så..
Då menas det med att man har en viss tid att fundera över resan, om man ska ha den eller ej.
Visst, man får slänga upp en del cash på bordet, men det är nog värt det. Efter en lång sommar med jobb och knappt några soltimmar alls, så vad vore inte bättre än att dra ett gäng till ett jäklit varmt ställe och bara chilla, vila upp sig, sola och såklart Festa som tusan(!)?
-Det finns nog inget bättre!
Någon av er läsare som varit till det vackra Cypern? isåfall skulle det vara awsomee om ni ville berätta lite om det underbara stället! :)
Peaaacee

The hole it's getting bigger

Pic/by me
Godmorgon på er!
Blev härligt uppväckt av Cicci today, eller nja kanske inte uppväckt för jag var redan vaken så, men iaf hon ringdfe och berätta den goda nyheten att hon klara Teori provet för uppkörningen! Och 2 hela Jävla fel!
It's Sick. Fan va duktigt man får vara då, grattiiis! <3

Och snart kommer Sandra förbi och hämtar upp mig, drar en sväng in till stan för att möta upp Cicci. Gratta henne, och sen måste jag kolla efter lite presenter. Vet på ett ungefär vad jag ska köpa.
En sak som jag lade märke till i morse, var att mitt svarta linne som det varit små hål i, den hade blivit helt uppslukad av tvättmaskinen. Det lilla hålet bak på linnet har förvandlats till en halvmeter stort hål, hela baksidan är ett ändå stort svart hål(!) xO Ni ska få se sen. hahha, blir väl att köpa ett basic linne också då. suck.
Hörs senare. Heeys!

Den lilla svarta x3

Som lovat. Här kmr "den Lilla svarta x3". Alla super fina dresses, från Nelly.com
Svin snygg volang klänning, i den perfekta längden! Finns i både svart och puderrosa .. Nelly.com
Svart fodral klänning med spets bak på ryggen och fram.
Jäklit cool klänning(!) med ena axeln bar( +spets) i svart leopardmönstrat, lack /skinnimitation
Är helt förälskad i dessa små svarta klänningarna från Nelly.com!
Verkligen super heta. Blev svinigt sugen på att klicka hem någon av dem..
hjärta på dem

I'm not afraid thats easy to tell

Pic/blogs

I wanna run and escape from your prison
But when I leave I feel something is missing
im not afraid thats easy to tell
This cant be heaven it feels like im in hell
-Bittersweet memories




No limits and no regrets It's time to sell my soul

FEVER


Torsdag. Så här ser det ut hittills.
Käkat frukost - Check
Lyssnat på musik - Check. And It's Keep on playing(!)
...
Städat - Halvt check
fota - --?
Bakat ---?
fixat ny musik till mp3n ---?
Målat naglarna ---?
Tränat ---?
Skrivit i papper som ska skickas till Norge, inför jobbet ---?
Ungefär så här kommer den här dagen se ut, fast av"checkat" då.
Sen får vi se vad som händer.


Pössss på er!




living on the coast, cocktails and telling lies

Oj vad det öser ner regn just nu. Svin tur att vi hann hem innan helvetet bröt loss!
Filmen Dear John var bra! No more words. Jo okej, den var lite seg, men annars så var den helt okej.
Efter filmen kollade vi efter RESOR till utlandet somewhere. Nu är vi nästan helt inställda på att det ska bli en resa precis innan skolan börjar igen. KAn inte längta mer!! Åhhhh.. Cypern ;D
Känner att tröttheten börjar slå till, kanske dags att nattha eller vad säger ni. Imorn blir det förmodligen att fota en del, får hoppas på kanon väder och .. jah inget mer.
Det var allt från mig, tack och hey.

In some Way You need to face the truth

Pic/canon 1000D med vidvinkel objektiv
Blev träning idag med. Med laget. Bara 4 pers! vart fan har alla tagit vägen? så dålig stil att inte höra av sig till tränarna (!)
först körde vi uppvärmning på 3 km, sedan blev det slalombacken med slalompinnar. Riktigt kul faktiskt. Mycket roligare än att bara springa rätt på uppåt.
Precis innan träningen kom jag på att min mp3 var död, så skynda mig att ladda den typ en minut innan jag drog, och tänk , den höll hela träningen! fan vad bra batteri. Tur som fan att det räckte, annars hade jag dött utan musik! xO
Och ungefär en halvtimma innan löpningen så firade vi brorsan med tårta. trodde jag skulle spy efter backträningen, men det gjorde jag inte. DEt var helt lugnt. Så kan rekommendera att käka tårta innan, inga problem! hahah, neejdå. Absolut inget man kan rekommendera egentligen.. Men jag fick skylla mig själv helt enkelt^^
Snart blire att dra till Sandra med Cicci och sis. Film It Is. Och det är inte vilken film som helst! Dear John, den nya filmen med Channing Tatuum och Amanda Seyfried. Då får man se henne igen då, inte så värst länge sen, haha. Ska bli nice.
Ni får ha det gööy. så hörs vi!
PEaaaCEe

Den lilla vita x3

Ute efter någon klänning i vitt till de underbara sommar/festkvällarna?



Snygg vit spetsklänning med guldiga sömmar, från Nelly
Spets klänning med läcker bar rygg! Nelly
Super snygg vit klänning i skir material. Fin till skolavslutningen/studenten! Nelly.com
Riktigt snygga klänningar från nelly! skulle vilja ha allihop i min garderob inför sommaren. Den 1:a och den sista gillar jag mest.
Imorn kommer "den Lilla svarta x3" så håll utikik för fler snygga trend tips/klänningar inför sommarens heta fester!

I can feel your fever taking over

Pic/
Hahah, men seriöst frida. Chilla för fan!
Alltid hon som ska stressa iväg, inte undra på att man mår dåligt varje gång man ska nånstans med dig xO
Ajaha, nu drar vi ned till samhället för att hitta nått kul till brosan som fyller 28 år idag. Congraatz till dig!<3
Underbar dag! Långledigheten börjar... NU!!

Trying to make it, starting over

Pic/ Marianne.carousel.no

Shieet! älskar tjejens JAcka!! så sicken snygg!

Skulle typ döda  för att få tag på en sådan jacka(!) hah, Fick precis lust att köpa hem massvis med nitar och sätta fast på min mc-jacka. Vilket jag ska göra också.. nångång.. .
Norskans stil kan sammanfattas med ett ord: GRYM!





She Is Evil.. And Not Just High School Evil..


Kollage av mig/Jennifers Body
Sötingen Collin längst ner till vänster spelar lite av en emokid (kyle Gallner)
Och sen har vi såklart snygga Megan Fox med också!



Igår Stod det mellan två skräckfilmer. Nyaste "Halloween" filmen och "Jennifers Body".
Efter ett litet beslutsångest, så bestämde jag mig för att kolla den sistnämnda. Halloween kan jag kolla på nån annan gång, då jag inte sitter själv i mörkt kall rum(!) hehh

Så Jennifers Body blev det. Har tidigare hört talas om den och läst handlingen, och den verkade bra. Och sen har vi  Megan Fox och Amanda SeyFried ( från bl.a mamma mia) i huvudrollen. Även snygga Adam Brody är med.
Läste ett antal kommentar om den här filmen, många tyckte att den var kass och att den vore  helt värdelös om inte Megan Fox hade varit med.
Jag tyckte att den var helt okey. Eller den var faktiskt mer än "ett Okey". Väldigt bra.  Det är ju helt och hållet en smaksak, bara för att en massa andra tycker den var dålig behöver inte "alla" tycka samma sak.
En sevärd film (!), men ingen film att gå på bio på precis..




Handling :
Den omåttligt populära cheerleadern Jennifer (megan fox) blir besatt av en demon och får plötsligt upp ögonen för skolans killar, som hon tidigare ansett vara under hennes värdighet. Problemet är bara att hon vill åt deras blod, inte deras hjärtan. Och hennes bästa vän Needy (Amanda) gör allt för att försöka stoppa henne.



Någon som har sätt filmen? Isåf, tell me, vad tycker ni om den?



Betyg 3 av 5 hjärtan


Kolla in Trailern här i bloggen!



PeaaaCzee


When you Feel hunger you eat

Just kommit hem från skolan, var verkligen en chill dag. Hade lång sovmorgon till 1(!) - UNDERBARASTE!
Sen hade man 2 lektioner till, sen vare slut för dan. Drog ner till samhället och köpte KESO (som mamma glömde köpa) och sen såklart Kvarg. Det får man absolut inte glömma, det har liksom blivit en daglig "måste ha" grej, precis som KESO var förut.
Kvargen kan man ju ha till nästan allt, (eller jag kan det iaf, vissa som inte tål det här hemma, och näee syftar verkligen inte på dig FRida. hahah) likaså keso. Bara att blanda i lite strawberry saft i Kvargen så har du fått den nyttigaste Yoghurten, som innehåller mkt protein, knappt nå socker alls & minimalt med fett!
Dagens "käk" Våfflor - kvarg, hallonsylt, bananskivor & Keso på, och tomat soppa till. Gött!



PeaaaCEe




I'm so sick


vackra Dorothea Baeth Jorgensen by Camilla. Älskar den lösa slarviga flätan.-


Dagens låt . Flyleaf - I'm So sick


Tänkte biffa lite, eller mja köra några set med hantlarna sen käka some. Och efter det blire en titt på Top Model, plugga några glosor och sen kolla film som man tankat. Awesomee.

Nu biffar jag vidare, vi hörs!




Denim/Harems Inspiration


HM s/s 2010, fashion against AIDS .
Riktigt snygga denimjackor, perfekt slitna och i mc -modell till och med, perfect!
Diggar stylistens Harems brallor i Paisley/batik mönstrat. jäklit coola!



Do you wanna play some baseball?



Den Omtalade Baseball Jackan blev visst ganska hajpad av storbloggare som små bloggare, till icke bloggare och andra fashionistas som man trott.
Den ser faktiskt väldigt skön ut, chill att bära till ett par basic tights, converse och nån t-sha/linne!
Bara man matchar den till rätt plagg så blir det en awesomee outfit.. Men är lite trött på att se den på var och varannan brud just nu bara.. x)

Denna Baseball inspirerande jacka a La Alexander Wang kmr från Gina T.


PEaaa<<zce



When I Wake up I will Be Alive

Att bro på att sova till mp3:n så gick det prima, inget trassel eller nära döden upplevelse här inte(!) men grejen var att jag ställde in "sleep timern" på en kvart, och jag hade ju inte hunnit somna när den stängdes av haaha, så jag låg väl vaken så där en halvtimme efter att den stängts av säkert. Men faktum med ar att jag sov en aning oroligt inatt, halv sov i stort sätt genom natten. Inte kul!
Jag som trodde att jag skulle sova  like a Princess eller nått xD
men men, jag får sova i kapp (om det nu går)  i natt istället då och ge mp3:n en andra chans, men då ska jag fan ställa in timern på mer än en halvtimma.
Just nu: chillar i min sköna stol/fåtölj till musik medan jag väntar på käket ska bli färdigt.
PEaaa<<zCE

Just need some clarity, can't seem to open up these eyes

pic/ Tvillingen jag. by me,
Jag har verkligen fallit hårt för  Bullet For My Valentines nya skiva "FEVER". Så jävla grym! trodde inte att den skulle bli så bra, men alla låtar är verkligen guld.
Bl.a låtarna "Your Betrayal" , "Pretty on the outside", "Last Fight", " Breaking Out, Breaking Down"... mf.
Jah som ni ser är det en hellrans massa goodies.
Synd bara att  man missar dem i sommar då dem kommer till Metaltown, GBG(!!!) Vet att jag tjatar om det, men jag får väl gå miste om något underbart.. men ändå så äre ju underbart att dra upp till Norge med Cicci och sis  och jobba för den delen med!
NU: Get Dressed. Ta cykeln och trampa till skolan för en lång dag i plugget. "Sad face"
CYA
pic/ Tvillingen Jensvoll L. by me,
Jag har verkligen fallit hårt för  Bullet For My valentines nya skiva  "FEVER". Så jävla grym! trodde inte att den skulle bli så bra, men alla låtar är verkligen guld.
Bl.a låtarna "Your Betrayal" , "Pretty on the outside", "Last Fight", " Breaking Out, Breaking Down"... mf.
Jah som ni ser är det en hellrans massa goodies.
Synd bara att  man missar dem i sommar då dem kommer till Metaltown, GBG(!!!) Vet att jag tjatar om det, men jag får väl gå miste om något underbart.. men ändå så äre ju underbart att dra upp till Norge med Cicci och sis  och jobba för den delen med!
NU: Get Dressed. Ta cykeln och trampa till skolan för en lång dag i plugget. "Sad face"pic/ Tvillingen Jensvoll L. by me,
Jag har verkligen fallit hårt för  Bullet For My valentines nya skiva  "FEVER". Så jävla grym! trodde inte att den skulle bli så bra, men alla låtar är verkligen guld.
Bl.a låtarna "Your Betrayal" , "Pretty on the outside", "Last Fight", " Breaking Out, Breaking Down"... mf.
Jah som ni ser är det en hellrans massa goodies.
Synd bara att  man missar dem i sommar då dem kommer till Metaltown, GBG(!!!) Vet att jag tjatar om det, men jag får väl gå miste om något underbart.. men ändå så äre ju underbart att dra upp till Norge med Cicci och sis  och jobba för den delen med!
NU: Get Dressed. Ta cykeln och trampa till skolan för en lång dag i plugget. "Sad face"
CYA

Just bittersweet memories

Hmm..
funderar på att slagga nu, ta min mp3 och somna till underbara låtar..
För en gång skull lägga mig tidigt, whoho ska bli as skönt de. Eller Tidigt och tidigt, skulle egentligen lagt mig vid 10 men så blev det visst inte, öhöhh
Men tänkt om  jag typ trasslar in mig i  sladdarna till hörlurarna under natten, och jag märker ingenting och stryps... Det skulle ju vara  lagom kul xD näee skämt o sido, det kan väl omöjligt hända eller? någon som har provat på att somna till musik med mp3:n i sängen?
Har för mig att jag har gjort det en gång, och det gick ju svin fint..
Så det ska nog inte vara några problemo. So Music It Is!
GNatth med er! :)

Remember every little lie and every last Goodbye

Pic/WeHeartIt


Zippa Lemon tea + music + chill/blogga =  True (Y)


But. Snart äre över, snart måste jag nog koncentrera mig på nått annat, om vi nu har spanska helvetes prov imorn. vi har en väldigt liten aning om  det. Vår lärare och en klass har liksom varit i Tyskland i en vecka så hon har förmodligen glömt bort det. Så, vad gör man. Ska man plugga på 100 glosor iallafall eller ska man skita it?
Hmm.. Kan kanske åtminstonne kolle igenom dem en snabbis.
Lateero!

Hit the floor

Kate Moss For Vogue, may 2010.

Snygga Kate, väldigt kvinnligt/feminin styling. kind of like it!
Perfekt ljus i bilderna!
På tal om ljus, tror jag skulle behöva lite ljus så mina ögon och min hjärna piggnar till inför matchen.

so, out for a walk. Cya!




Nice Hoodie från Foxdeluxe (!)

Hittat den här snygga Hood Tröjan! Har länge letat efter den lite "perfekta" hoodien, som ser & och är skön, en oversize tröja i just den här färgen. Den här får bli den! pris, 949 :-
Bara lite för dyr för min plånbok den här månaden..
Men det bästa, är att man kan vara med och tävla om att vinna ett valfritt plagg från ---> Foxdeluxe.se där tröjan är ifrån. Det finns såklart en mängd snygga plagg, och riktigt fina bikinis!
Så gå in och tävla med er om ni vill ta chansen som jag gjort! :)
(Btw, ni måste ha facebook för att delta i tävlingen)
Peaa<<zcE

Ninja Assassin*

old pic/ by me


Mörn mörn på er!
Igår kväll var en riktigt sån där chill kväll, hos cicci. Blev visst en härlig omväg -cykeltur dit, just bara för att Emil var med. öhöh
Vi fixade käk, kött & kroketter, lite Ceasar aktig sallad till det. Sen Film. Tankade ner "Ninja Assassin", ninja folk som växer upp under en jäkligt tuff barndom för att bli upplärda till att bli ninjas, lönnmördare.
Faktiskt en helt okej film, ganska spännande var den. Med ganska så mycket blood. Lite halvt overkligt med allt blod som far kors och tvärs överallt hela tin, men den var bra ändå så helt klart se värd!
Bara för att jag sa att jag testa att smaka blod en gång när jag skar mig så höll dem på med vampyr grejen all the time. kallar mig vampyr, hahah Uhuhu så schyssta xO nog för att jag har blivit lite besatt av vpd, men inte sååå besatt att jag omvandlats till en x)



PeaaaaCEe





8/5 Just giving you A small taste

pics/modefeber


Beige green & Brown. YSL, Döskallar, virkad klänning, nitar, metallic, trashade jeans.



Nu kom emil på besök, snart drar jag syrran och han till camilla för att hämta våra cyklar och lämna tbk SATC-boxen, sen drar vi vidare till cicci som är ensam hemma, där blire käk och chill framför någon nice film-. .Aweesomeee.


Hoppas ni får en awesomee night ni med. Cyaaa!





Inspiration for s/s 2010

Flannel, s/s 2010
Pics/modefeber.se


Little Joe, s/s 2010


Snygga grejer! Little Joe's Kollektion föll mer mig i smaken om jag ska välja. Nice Shoes(!)





Stop(!) Right there, Think I'm moving but I don't know where

Pic/ WeHeartIt

Från och med nu hatar jag jag den gamla vägen in till stan! Den är bara för seg, korsning var tredje meter typ, så man måste stanna säkert 10 ggr innan man är framme. Tar ju bara onödigt mkt tid! Fick seriöst damp på alla jävla stopp skyltar överallt och folk som inte kan köra bil. och en morsa som sitter och gnäller på att man kör för fort och säger att hon håller på att sätta hjärtat i halsstrupen varje gång man gasar lite..  klart man blir lite stressad. öhöh
Det var jag som övningskörde in till Hälla, och visst, klart man ska få motorstopp precis vid en korsning. Twice till och med! hahaha, den bjuder jag på. Hade för lite gas antagligen, men hey, sånt händer väl alla nångång(?)
Äntligen har man ett par riktiga hantlar, köpte 3 kgs, alltså 6 kg tsm för bara 99 spänn. Perfect!
Och nu är man  mätt och belåten då. Jag som lagade dagens käk. Blev Kyckling sallad (+ pasta) med FETA ost och vindruver blandat i salladen. Svin gött!
PEaaa<zcCe

Pretty On the Outside

Bullet For My Valentine - Pretty on the outside
Pics/ Daria Werbowy for Harper's Bazaar Spain 2010

Riktigt Snygg styling! kängorna är jäklit nice, och plaggen med för den delen. Mycket Kakhi grönt, grönt i alla nyanser är fint fint!



Hubert babe, det är bara att Gratulera på 18 årsdan! <<3

hahah, älskar bilden!
Denna snygging fyller 18 år idag! och det ska firas som fän. Shiet, det är sjukt vad tiden går. Snart tar vi studenten! yeaaah
N'em/Hubert/ my babe/sexy as bitch,  Congraatzz !!

Sen blire att dra hem till cicci och fira henne lite mer. Laga hemmagjord Pizza, käka tårta och moffa andra goheter. Smaka på vinet hon fått, muums då. Or not(?) får hoppas på att den är lika god som du säger.. hehhe
Efter det, drar cicci, Sandra och Camilla förmodligen ut på krogen. Så orättvist :C
Klart som fan att man ska dra ut på krogen när man fyller 18. No Doubt about It. Så ofc du ska dra och ha världens kul!


PeaaaaCEEee

There are blackandwhite ballons everywere

pic/magxone.com
Uhhuu shiet vad mina fingrar luktar äckel päckel gummi/plast.
tänker inte avslöja mer om vad vi har gjort.. men ni kan nog ana lite iaf, I think.. heh heh
direkt efter idrotten drog vi och mötte upp Camilla på ica för att köpa lite grejer.
Vår Babe Cicci fyller ju fuckin 18 idag!! congratzz congratzz <<33



Och nu tänkte jag börja städa litt grann, eller åtminstonne försöka börja städa. Var typ åratal sedan sist.
Jag kommer ihåg förrut, då kunde jag städa mitt rum, och då menar jag dammsuga och hela skiten, 2 ggr i veckan(!) nu händer det knappt en gång i månaden, hahah. Man kan säga att jag var lite av perfektionist, och var ett tag väldigt rädd för bakterier och smuts. Kanske  därför jag nästan aldrig blev sjuk för att jag var så noga med hygienen, vilket jag är nu med men kanske inte exakt lika mycket (?)
Jag det kom ju på den tiden då man var besatt av vissa grejer..



Peaaa<<zzccE

A Place where you Belong

Pic/ SRC783



ööuuuhhww
man kan inget mer än att ÄLSKA dessa snyggingar till boots!
FAN va snygga! Tänk er dem till en härlig sommar klänning i lite beige/puderrosa aktig färg, kort volang klänning. Till det - gyllenbrun hy, bara ben, ett par Ray Ban Wayfarers, en massa vintage ringar och ett fint långt hängande halsband med någon fin berlock. Skulle vara coolt med en liten döskalle(!), a la Alexa chung.
Smashing ! mehehe
PeaaaCEEe

Must have been out of my mind

Pic/WeHeartit
Nu drar jag på träning. Hoppas det inte börjar regna bara. plzzz
Skulle inte förvåna mig om mina händer blir blodiga igen. fotboll... jah.. det är blod svett och tårar som gäller.
ahahh,, nejdå.
Men ajha, Cya  lateer!

Hahahah, kan inte sluta garva åt denna människa!

Efter att syrran visa mig deet här klippet har jag sätt den flera ggr nu, även andra videoklipp som hon gjort.
svin nice alltså!
Den här tjejen är så jäkla störtskön!  hahah, om ni inte redan har sätt hon och hennes videoklipp, så lär ni ju kolla in denna människa! x)
" Jag har kollat på ett blogg.. Han pussar på pojkar.. näeej inte tillåtet.. inte tillåttet!!  HARAM. HARAAAAM!"



PeaaaCEout

the world around you

NK provet gick helt okey, trodde nästan det skulle vara svårare. Men egentligen det är ju ganska logiskt allt det där med miljön så ^^
Och när jag kom hem, gissa vad som väntade på mig?
- en fräschig glamour tidning. Weeei. ska nog bläddra lite i den snart, eller jag har ju i stort sätt hela dagen på mig att kolla i den, för nu har man absolut inga mer prov eller läxor på ett tag förän nästa vecka. ghuuu så underbart!
Chilla och fotbollsträning står på schemat today. Och typ förbereda mig mentalt och psykiskt inför NP imorn...
Peaaaazz<ce

Blackandwhitedeathskullstripes

Min nya snygging i garderoben! ibland känns det som att jag är en "prisoner" när jag har tröjan på mig haaha.
Men den är dösnygg ändå. Alltså, 2 döskalletröjor rikare i min döskallesamling (säger vi)
Borde nog samla åt mig alla mina skallar och fota dem nångång för att se hur mng det är hittills , heh
Pea<<zzcceeeE

Drop Dead Gorgeous

'
Coola plagg som satan!
wolf/space linnet ser frestande ut, jäklit snygg!
Drop Dead Gorgeous med andra ord. heheh
kolla in DropDeadClothing HÄR!
PeaaaCE

set apart this dream

mixed pics/ by me/ andra källor*


Feel no hunger. after blood (?)...
inte idag inte.
Igår under fotbollsträningen satt jag och pilla på min torra hand, såg en liten flagande bit hud som jag pilla bort, och  bara av det så började det komma upp en blodprick, som blev större och större.
Senare under själva matchen på slutet, hade min torra hand förvandlats till rena blodhanden. hahah
Såg ut som mina knogar verkligen varit i slagsmål, det liksom bara forsa blod, helt obehindrat, märkte det knappt. och inget kände man heller. Fan vilken wierd hy man har. På vintern brukar den vara torr, men INTE SÅ HÄR sårbar xO
Blev visst lite mycket blod igår, först när jag skar mig med kniven och sen på träningen. En helt vanlig dag alltså för mig.
Inte alls ovanligt att mina knogar/fingrar blir blodiga as u know now
Det är en aning svårt att komma ihåg att smörja in sig flera ggr per dag, jag glömmer helt och hållet att görat.
Måste nog bli en ny rutin kanske?
näee vad säger ni, man kanske ska ta och börja plugga till på provet vi har imorn^^

Cya lateeer!

There Is Something in the wind


Kommer ni ihåg denna låt som jag hade i ett inlägg?
Ni måste lyssna på den. annars missar ni en grym låt!


här kommer den igen för er som inte har hört den. Ni måste nästan höra den först för att sen se klippet på avatar filmen, för att liksom förstå kopplingen, hur bra den passar in! Så sjukt braa!!!
KLICKA HÄR (gick tyvärr inte att sno koden till klippet :/) för att se denna underbara Avatarvideo med låten " The ballad Of Planet Earth" -Adept.
Så jäklit bra gjort.
<<33

I Want That Kind Of Shoes

Pic/Lookbook.nu


Så snyggt!
& so clean, so fresh. söt kjol till ett par grova kängor gör sig prima!
Och sen såklart en svart kavaj till, för att göra outfiten komplett, even nicer.
Ge mig  sådana läckra kängor someone(!?)

Today's feeling - compassion

Ååååhh blir så jävla less, för min syrras skull! <<33 Hon har liksom vilat svin länge för sin ljumskskada,  säkert 1 månad, och nu skulle hon äntligen köra igång igen, eller åtminstonne testa om det höll en fotbollsträning.
Men efter att ha kört uppvärmingen körde det sig, igen. Jag fattar inte att det aldrig ska bli bra någon gång.
Har hört från andra att dem har varit tvungen att vila i över 3 månader, och för vissa har det inte riktigt läkt än efter ett år. Men det kan vara för att man har tränat lite smått under skadans gång, men det är väl klart att man inte orkar vänta. När man liksom har väntat i några månader klart som fan att man vill köra igång då.
Måste vara ett helvete att ha en sådan skada som är så seg att läka! Jag vet inte riktigt hur det är, för jag har inte haft någon riktigt lång skada heller så.
Men jag lider med er som har genomgått detta eller genomgår det nu!


Vad kan man göra åt det liksom. Vila Vila Och åter Vila. Finns det något ens som hjälper en streckning i t.ex ljumsken? Akupunktur kanske? who knows. Man vet ju inte förän man har testat så.
Nu: duscha efter träning på Ekliden (äntligen!). Men det var inte den bästa planen precis x) bollarna flög åt alla möjliga håll(!)
PeaaCe

You are the one who makes me.. something

*Dagens Inspiration*
Så jäkla döläckra ringar och andra accessoarer tjejen på pic. 1 har!!
Och på den andra bilden, svin snygg klänning med volanger som matchas med en lika snygg väska och denim jacka!
PEaaCEe

Take me and blow me away

pic/ coola Alice Dellal!


Tisdag = Sovmorgon. Lång sovmorgon.
Onsdag= Sovmorgon. Längre Sovmorgon(!)
Har bytt bena på håret. Brukar alltid ha min snebena åt vänster men nu är den på höger. fick lust att testa se hur det går.
Men det är en nackdel med att ha den på högern, för den hänger ju liksom lite över mitt ena öga, och då ser jag typ sämre. öhöh men äh shit the same.
Bara att jag byter nån dag igen x)
Men nu snart drar jag och syrran till skolan, slutar ganska tidigt så skönt.
Den här veckan är en sådan som man måste köpa massvis med presenter känns det som. Så jävla många som fyller i MAJ så det är inte sant. Kul(!) men jobbigt på samma gång. Att försöka hitta nått bra-passande present att ge..
CYA guys!

I can feel It through my veins

pic/WeheartIt
Först åt jag en kiwi. En väldigt smaklös sådan. Inte god. Och nu tog jag mig två morötter, ganska smaklösa dem med. vafan äre här? vad allt ska vara äckligt smaklöst ;O
Men det var nått mer konstigt med den ena. Den smakade jäklit wierd. Typ mögel (!?)
När jag skalade dem såg dem ju perfectly fine ut, men innerst inne, i den där oranga morottsstaven var den absolut inte det! uhuuuh :C
Och MP är spännande som vanligt. Synd bara att tiden går och jag som skulle kolla ett till avsnitt, det var nåt fel på den jag tanka ner, så kommer ta ett bra tag med den. Fast i för sig... Jag har ju underbaraste sovmorgon imörn !

Så Gnatth mer er då so long, säger vi :)



Revolution kills

Älskar mitt nya pantherhuve!
Den är då tyvärr lite för stor runt mina smala handleder, men den sitter helt okej ändå som tur är!
Mitt eget huvud mår bara bra nu efter att ha tagit en ipren, hade jäklit ont för en timma sen. Kändes som att det skulle sprängas.  Men nu mår det fintfint.
Har pluggat lite naturkunskap, och nu blire Top model och käk för fulla muggar.
Senare hoppas jag på MP avsnitt. (melrose Place) Svin spännande just nu. M å s t e  S E !
baaj baaj

cute ones

Nämen kolla så små och söta Olsen tvillingarna var här till vänster!
Och se så vuxna och fortfarande lika söta dem här till höger.
Fast snyggare stil och plagg har dem ju nu ofc. men det kan man ju kanske inte skylla på, det är ju bara så det är, att nu finns det snyggare kläder att köpa. Stilikonerna MK och Ashely Olsen!
MK är dock min favorit :)
Man kan säga att det är två riktigt duktiga tvillingar de där , några att se upp till kanske? både som företagare och stilikon då ;D
Lite fakta om the Olsen Twins:
-är skådespelare och entreprenörer. Systrarna har medverkat i filmer och TV-serier sedan barnsben, men fick sitt stora genombrott i TV-serien Huset fullt.
-Tvillingsystrarna har också startat företaget Dualstar Entertainment.
-Innan de fyllt 10 år var Mary-Kate och Ashley USA:s yngsta miljonärer som själva tjänat ihop sina pengar
-Dualstar säljer och lanserar alla produkter som säljs i tvillingarnas namn, som till exempel filmer, böcker, smink, skivor och kläder. Idag omsätter företaget två miljarder dollar om året.
*Idag är Olsen också omtyckta stilikoner med två egna märken, deras nyare Elizabeth and James samt The Row. Mary-Kate och Ashley har på senare tid jobbat på var sitt håll.
Fakta- Google.se/wikip
PeaacE

the bird and the worm

Älskar låten!! Så sjukt bra. Och videon, den är ju bara för nice! nästan så att den är lite läskig..
När han dras ned, genom soffan, så att han hamnar i vatten var faktiskt lite coolt^^
Musiic<<33

senig, vig och äckligt vriden arm!

Tja tja på er!
Har varit en ganska seg dag, men ändå svin kul ändå. Det var väl för att vi var så trötta, ahaha
Många as roliga grejer hände i skolan. Okej, kan väl ta en grej då.
Det var typ nyss, när vi var på väg hem. Cicci gick före mig och trodde att den dörren som hon gick mot skulle öppna sig när jag klicka på dörrknappen, men så öppna den sig åt fel håll så hon fick den mot sig istället. hahah
Så jäkla kul det såg ut!
hon Gick rätt in i dörren alltså x)
Sånna här smågrejer kan göra ens dag ibland!
Btw, kolla in den här bilden! så sjukt äckligt hur han vrider och böjer på armen. ÄR den ur led eller nått kanske? Ser riktigt sening ut också. Hur kan man ens göra så? ;O
snacka om viga leder, undrar om han ens har några ben i armarna! öhöh
PEaaaCe

Lost in time

Pic/Wehaertit
Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag drar till skolan.
Idag blir det den nya t-shan med döskallen på, sen en massa snygga armband och ringar, och conversen får vi absolut inte glömma! dem har blivit en typ av drog. De ändå skorna jag har använt i 2 veckor på raken säkert, förutom fotbollskorna då. heheh
Aja, "stay in school" mäer ( x)), så hörs vi later!
Peaace

Some new awesome shit

I've fallin for this piece of skull print.
Köpte 2 döskalletröjor igår + en döskallering I MIN STRL(!). Alla plagg som jag drog åt mig in i provrummet på Gina ville så gärna följa med mig hem. 4 dösnygga plagg. Men det gjorde ont för plånboken, så det fick bli 2 tröjor istället. Och 2 smycken. Ett sjukt coolt armband med en phanter huvud och en ring.
Den andra tröjan får ni se another sunnyday.
Cya!
PeaaCe

Breathing in a new mentality

Tattoos Inspiration!
Ååhhh, jag vill gadda mig nån jävla gång!
Längtar som fan till efter sommaren, för då är man 18 och då kommer en liten del av min kropp vara täckt av en grym tatuering!
Kanske blir fler tatueringar eftersom, who knows :M
Ellerhur, visst är det bara för bannat coolt?!
PEaaCE

Dr Martens Inspiration




Pic/ Av mig via Polyvore

 


Dessa skor är så sjukt coola! man kan matcha dem till outfits i oändlighet.
Jag vill också vara en stolt ägare till ett par Dr Martens!
Ett par svarta då såklart. men tycker att tjejen längst till vänster matchar de gula jäklit bra! Nånting som sätter pricken över i:et på den outiften är ju då de gula dr martens bootsen. Riktigt knalligt neon gula x)

 

PeaaCE





GoodMorningEveryone

Pic/WeHeartIt

Är man taggad? nope not yet. Har samling snart och känner att jag inte alls är taggad för någon match just nu.
Och den är borta också, i Arboga. Vår SeriePremiär match! Wish us Luck! :)
ah man kanske ska ta och palla sig upp då och fixa i ordning sig lite.
GoodMorning på er!


PeaaCE


Short of Daybreak


Grym kväll igår, och grym kväll idag. Hela dagen har varit bra.
Först stan med Cicci och sen Chill hos Sonny, med Isac Och sara. Blev två filmer och some godis. Mys :)
Riktigt Chill var det att gå runt i stan ett tag! Käkade på saffet's och tog det lugnt, blev såklart deras goa -kyckling sallad. Svårt att motstå den liksom x)
Hittade, eller JAG KÖPTE ett par riktigt snygga grejor, som ni får se nån dag här framöver, imorn säkert. Promise.
Snacka om värsta lättnaden det var efteråt efter att ha inhandlat nya plagg. Känns som åratal sedan, så det var på tiden!
Sen när vi typ var klara, stanna vi kvar en stund . Drog in på ica för att dryga ut tiden och gick runt lite där och fick för oss att vi skulle kolla lite på olika innehållsförteckningar, and So we did. hahha
Köpte mellanmål också, fick bli en drickyoghurt och en kellogs fruit bar. nått nytt som jag aldrig smackat, men den var go den. nyttiga vi! öhöh
Därefter vart det en aning kallt så vi bestämde oss för  att "hänga" i gallerian ett tag. Fan va coola vi är. Hänger i en galleria liksom. hahah. Näee, låter så FULT! därför jag säger det.
Nu: Tvätta bort allt lager smink och krypa ned i en kall säng(!) och kolla VPD, NYTT avsnitt . yeaah

RSS 2.0