Inlines Premiär








Åh, fan vad härligt det var att få komma ut på vägarna och åka inlines igen,  är ju åratal sen. Frida och jag stack upp på vinden och tog ned dem, sen drog vi ut på en lång tur runt om i samhället. Efter ca 40 minutos var vi hemma och låren värkte som tusan, en riktig bra träniing för hela kroppen eftersom du tar ut svängarna med ben och armar, och så fort som vi åker kommer jag säkert ha träningsvärk imorgon. Great!
Men det var inte överallt det var sopat heller, mest dem långa cykelbanorna, och vissa av dem var bara halvt sopade, så dem lär ju ta en omgång till med den där jäklas maskinen. Cykelbanan som ligger intill vårt hus är fullt med grus fortfarande, men den lilla biten dem har lagt ny asvalt på är sopad och fin, varför kunde han då inte ta resten av cykelbanan på sammagång? ja det kan man undra..

Körde även ett träningspass på 40 min på rummet med en massa olika övningar för både mage, rygg, lår etc.
Om något år kommer jag lätt skaffa mig ett gym kort, som det bara är att gå dit när som helst. Det skulle vara skönt att kunna gå dit direkt efter skolan. .
Måste ju finslipa till min mage lite och få mer magmuskler som ska synas mer. (men inte för mkt) Hade  en ganska  vältränad mage i sommras, och nu när jag har gått från att väga 36,5 kilo till snart 45 KG, (Good work!) så har det lagt på sig runt magen lite också. Jag menar inte att jag är tjock, vill bara få mer "synligare" muskler.

Lackade nyss mina naglar med ett baslack, ska låta det  torka nu. Men är inte riktigt klar än, ska lägga på ett lack i någon färg imorgon, för om jag skulle göra det nu kommer jag vakna upp med "fina"naglar med avtryck på, och det vill man ju inte ha precis.



PEaCE

Mary-Kate Style


 Skit snygga  Mary Kate














 







PEaCE

Tisdaag


Har inte haft några läxor alls idag eller igår, väldigt skönt kan jag säga, att för engångs skull slippa plugga och hinna med annat som är mer "roligare och betydelsefullare" kanske. Nu smenar jag inte att skolan inte betyder ngt, för det gör den ju. Men man ska bara inte plugga ihjäl sig och ha för höga krav p¨sig själv, skolan är faktiskt inte allt. Man har andra saker också i livet som man ska tänka på. aja, nog med det.

 Dagen har varit ganska soft ändå, hade ingen mattelektion så vi drog hem. Förresten, på håltimmen gick vi ned till samhället för att kolla om den nya frisörsalongen " kreativ" hade ngr klipptider kvar, för jag skulle verkligen behöva ett klipp i mitt hår, det är rejält slitet på topparna börjar bli, och långt. Ganska länge sen jag klippte mig , före jul någon gång, men jag vill bara toppa det, vill inte klippa så kort som frisören gjorde på mig sist. utan vill ha kvar mina längder, så 2-4 cm räcker för mig^^
iallafall, frsören hade full bokat, hon har haft extra pris på klippning sen hon öppnade, så det är väl klart att alla passar på att gå dit. Synd att man inte hade sätt affischen eller erbjudandet tidigare. Bara 150 spänn  tog hon.
Får väl klipa mig hos Lola igen då. Får se om jag blir mer nöjd this time*

Hade träning idag ute på Ekilden för inte så länge sedan, och jag testade mina nya skor, och dem har fungerat bra hittills.

Imorgon har jag en långsovmorgon, fan var härliiiigt! :D

PEaCE






Broken glass



Så då var tvätten ner plockad och snart ska en ny tvätt hängas upp på linorna i bastun.

Outlet affären med möbler var visst stängd idag, har öppet från ons-sön, så vi får dra dit ngn annan dag ist.
Det skulle vara perfekt om man hittade en vit garderob med skjutdörrar till ett rimligt pris där, då ska jag lätt köpa den!
För en garderob skulle verkligen behövas i mitt rum, det är liksom det som fattas + lite små saker som snygga oljetavlor och ngn cool vägg lampa.
 I sommras såg jag en skit snygg buddha lampa som var gjort av  mörkt krossat glass, ångrar mig nästan att jag inte köpte den. Det var till och med några hundralappar billigare än vad den kostade förrut. Hoppas målarbutiken har kvar något liknande nästa gång jag går in dit.

Klockan är 10 över 10 och Project runway har fan redan börjat, shit vad minutrarna går snabbt när man sitter här!  Dags att kila iväg till TV, sen hänga upp kläderna och hoppa i säng.


PEaCE


Nigahiga - grymt bra!



Well, skulle igentligen lägga in det här klippet för länge sen, men det har liksom inte blivit av.
Dem flesta läser säkert K E N Z A S  blogg och har förmodligen sätt den där.
För er som har missat den tycker jag SKA checka in den, han är så jäkla bra!

Handlar om Rihanna och Chris Browns bråk.






PEaCE


Politik snack


Kom just från matbordet, mätt och belåten är man.  Så himla gott med pannkakor, bär och glass, skulle kunna sitta i evigheter och proppa i mig massvis med bär! ^^ 

Har settat här ett ganska bra tag nu. Borde igentligen vara ute i det fina vädret.
 Och Frida vill väl att jag ska förhöra henne på samhällsprovet snart. Förresten så hade jag mitt muntliga idag, och jag fick VG,  det var faktiskt ganska kul ändå och sitta i grupp och snacka politik.. eheh

Jaha, nu ska vi visst dra till samhället först istället. Det har kommit en sorts outlet affär med möbler och det ska vi kolla in.
Så vi hörs!


PEaCE

Önske outfit



 Några läckerbitar som jag vill ska ligga i min garderob just nu.









Kläder från:  Topshop, forever 21
Smycken från: cocoo.se (armband av dragkejor- vet ej varifrån)
Skor från:  bianco
Väska från: Ellos



PEaCE

I sommar är jag inte P.A.N.K



Stannade och fikade en bit bort från den här båten

Den har man sätt ett par gånger nu.




Sorgsna miner var det här ja, tusse gör så gott han kan med att trösta ^^





Fina utsikten från resturangen (som vi ska jobba på sen)




Våra kusiners barn sprang runt och lekte på hotellet.
Sist jag såg tjejen med det vita bandet i håret var hon en liten b e b i s
 och låg i min famn.
  Så söta så..



Orkade fan knappt plugga på vägen hem, så jag fördrev tiden med att läsa tidningar,
halvsova och rita. Blev ganska slarvigt men den dög för att ha blivit
målad i bilen. Meningen var att jag skulle måla av C ar o li na G y n n i ng  från början (var på FREDAG:s cover)
men den vart knappast likt xD så jag sket i det och målade i ngn annan riktning, ahah






Hemma i SWE


Begravningen var väldigt fin, men det var hemskt att sitta där i kyrkan och lyssna på när "begravningslåtarna" spelades.
Det här var den första begravningen jag vart på, helst vill jag inte gå på flera men det är såklart att jag kommer att göra det ändå. Det är bara så hemskt att se ngn man känner  hissas ned (i en kista) på en kyrkogård.
Den hemskaste dagen på länge!

Nu är det klar't!

Utöver allt gråtande och sorgsna tankar så hade dem ordnat allt jätte fint.  Efteråt gick hela mammas släkt, alla som var bjudna på middag ( ca 30 pers, "stor släkt" man har)  in på en resturang som ligger alldeles nedanför kyrkan vid Vattnet och åt god mat och hade det trevligt. Alla snackade med alla, och ett av de bästa med den dagen var att vi fick reda på att vi ska sommarjobba på resturangen/ hotellet! Fan vad gla jag blev, nu slipper jag gå och oroa mig för att jag kommer gå helt pank i sommar ^^
Vi ska jobba i minst 2 veckor, och även under festivalen som hålls där såklart. Det kommer förmodligen vara smockat med folk där då.
 Syrran och jag kanske även ska få bo på hotellet under ngra arbetsdagar. Shiet! det ska bli skit kul, gå runt och servera folk, städa i rummen och ja, allt möjligt får vi nog göra.  Och vi kommer att tjäna ganska bra med pengar där uppe, I hope :D

Dagarna i Norge gick snabbt den här gången med, men ändå  kändes det som att vi var där i en vecka.
förra gången vi drog upp, missade vi det varma och fina vädret här och tro inte att det blev super väder den här gången också! xD  Men som tur var hade vi soligt och varmt  väder i Norge med. 
Marken på gården var helt torrt tillskillnad från sist då det var blött och plaskigt med snö.  Snön smälte/er, vilket den gör nu med  som bara den. 
Dagen innan resan hem, drog frida och jag på oss löparskorna och stack iväg mot grusvägen till. Finare utsikt kan man inte få på en löparrunda!  Helt underbart ♥



PEaCE


Spinning Round And Round



Då flyger vi upp till Norge.
Okej, så snabbt kommer det inte att gå. (åker bil)
Vi är säkert framme vid 16.00 tiden om man räknar med att vi stannar ngr gånger.





Det blev ingen jogging för min del ikväll, jag cyklade istället och körde lite övningar efteråt.
idag klarade jag av att cykla 1 mil (eller som jag cyklade 10.20 KM) på 20 min, men jag cyklade allt som allt 11,5 km,  det var visst 12,11 km på 24 min. Fan vad härligt, när man tränar så känns det som att man lever, så jäkla skönt! ^^
Hade lovat att  träffa Camilla en sista gång innan vi åker upp, så vi var ute på en promenad med henne alldeles nyss, kommer inte att se henne på 1 och en halv vecka! shiet :/  Du får ha det så himla bra i Paris! :D <3

Nu ska det bli skönt att lägga sig i sin säng och sova. Ska upp kl 6.00 så jag borde kila nu! 
Fan, vi glömde att köpa med oss Sofis Mode idag, om det inte säljs imorgon så får det Bli  Expressen med Fredag eller någon tidning.
Chao!


PEaCE


Photo By Nattiz


I helgen var vi vid skantzen och fotade med Nattiz.
Tack för jätte fina bilder<3
Här är ngra av de 300 pic.
vi tog ^^


(jag ti vänster, twin höger)









PEaCE


Upp till Norge igen..



Tras(h)igt



Slitna trashiga jeans, puderrosa linn89h9he med volanger och
nya sjalen jag köpte idag på stan.(med cicci, sandra &Frida) :)




Studiedag! så härligt.

var in till stan med Cicci, sandra och Frida. Var meningen att vi skulle pröva en väldans massa roliga kläder, en såndär
provar dag då man prövar vad som helst, sånt som man i vanliga fall inte brukar vilja sätta på sig.
Men alla var för trötta för det, så vi gick bara runt och chilla. Jag fick med mig en sjal hem från H&M, bara 88 spänn för det var clubbdag och då får man 10% på varan man handlar, inte för att det är så mkt, men det är ngt iallafall. ^^ ahahh

Sen har vi vart och handlat lite till våran Norge Resa, igen!
Det var typ en vecka sen vi kom hem och nu blir det en till lång bilfärd. Katten hänger såklart också med^^
Vi ska nämligen åka upp i morgon, begravningen är på Fredag och nästan hela familjen ska med och hela släkten ska vara där också.  Vi har tagit två dagar ledigt från skolan, vilket gör att vi missar det nationella engelska provet och vi eller jag måste plugga i bilen och när vi är där, till det muntliga samhälls provet vi har på måndag. Yippy, fan vad kul då.
Hoppas jag kommer att klara av att plugga medan allt det där hemska händer. Herregud! :/

Nej nu måste jag kila iväg, ska städa mitt rum och börja packa. då var det ju bra att jag inte lade upp bagen på vinden.
Sen ska syrran och jag ut på en jogging tur. Jag tror att jag ska det, annas ska jag nog cykla på spinningscykel i 20 min, ca 1 mil och köra lite styrkeövningar :)
Joggingskorna måste verkligen med den här gången, det är fan bart på vägarna där med, så det blir perfa.

Ha det bra nu!

PEaCE





Songs



Låtar som påminner mig om när vi är i Norge, om morfar och dagarna där uppe på
sommrarna när vi dansade (kat Deluna) som mest på gården.

Är bara tvungen att lägga in den här låten med Bruce Springesteen som Ina lagt in på sin blogg, den är så sorligt, bra!





Elton john
Den här låten spelades alltid på kassetet som fanns i stugan
videon är inte specciellt kul att kolla på xD, men låten är skön^^



Kat Deluna





Kat Deluna

 



Igår eftermiddag drog jag hem till Cicci och pluggade till matte provet. Men det blev en hel del andra grejer, mkt att snacka om ;)  men vi kom igång med räknandet efter ett tag.
 Och provet hade vi idag, och jag kan säga att det gick sämst!
 Redan på tredje talet fick jag nästan blackout, var helt lost. Fast jag visste hur man skulle göra fick jag inte ned det på pappret, men tilllut gick det, så jag tror att det blev rätt men jag är inte säker xD
Provet var ganska svårt ( Geometri), ungefär som jag hade förväntat mig då att det skulle vara. G gränsen klarar jag nog, men det skulle sitta fint med ett VG, då får jag nog VG i slutbetyg, som kanske är som ett B eller B+ , nej jag har ingen aning!


Dubbla pass

Den sista lektionen hade vi idrott, då körde vi bollspelsturneringar med en massa olika annorlunda spel. Ganska kul.
Sen var det bara att skynda sig hem och byta om till fotbollskläder och stressa i sig lite pasta och en halv energi drink.
Vår första träning på vanligt gräs ute på Ekliden! trodde det skulle bli kul, men det visade sig bli tvärtom, eller rätt så kul var det, men inte så som det brukar vara.
Bollen studdsade hur mkt som helst över den ojämna planen, man skjöt fel p.g.a av planen och man vrickade fötter( men inte så allvarligt) och det gick väldigt trögt att springa på gräset mot vad det gör på konstgräs. en stor skillnad. Ekilden är = skador xD
Men fram mot sommaren till är gräset säkert mycket bättre. ^^

Sen har man inte gjort så mycket mer den här tisdagen. Jo, kollat på Desperate Housewives och käkat pasta(igen) fast med lite korvstråganoff och fisk. Bra kombination, i know, men det var gott*
Skulle igentligen cykla hem tills cicci och kolla på Liverpool-Arsenal ikväll, men jag pallade inte, var så himla trött i kroppen och orkade bara inte dra hem til ngn. Men Nästa match, då kommer vi ska du se :D Några låtar som påminner mig om när vi är i Norge. Om morfar och dagarna där uppe.

Behind the hidden forest


Här kommer några bilder på oss från när vi var ute på en prommis i skogen här om dagen.

ME '



Syrran







PEaCE


Good & Bad News


Shiet asså! har letat som en jävla dåre efter en kamera sladd. Om inte jag hade letat i kläskåpet i badrummet längst ner hade jag säkert fått letat i en vecka till efter sladden. Vem fan lägger en sladd längst ned bland en massa gamla påsar?!
-Vilken jävla tur att jag hitta den! (svär mkt, jag vet)

Den braiga nyheten- fotboll
Att vi vann vår första träningsmatch mot Kolsva med 3-2 :D
sist vi körde mot dem vann de med 3-2, dem vände i sista halvlek. vilket vi gjorde igår mot dem. haha
De första 40 minuterna var vi inte alls så bra, vi hade inte riktigt kontroll på bollen och motståndar laget var hela tiden först på boll. Men det vände i andra halvlek, och vi spelade skit bra och vände siffrorna till 3-2!
Men att det inte gick så bra i första halvlek kan ju bero på att det var väldigt länge sedan vi äns körde så här många på en 11:manna plan, vi har alltid varit så få på träningarna, men nu minnsan när serien börjar framot sommaren passar det bra att börja igen. Lite Tråkigt det där. Och dålig stil. Det ät fan på vintern man bygger upp spelet inom laget.

Från början körde jag back, gick inge bra. Backar ska ju vara stora och starka, vilket knappast jag är.
Men i andra halvleken fick jag först spela höger forward, sen bytta jag till höger mittfält. Skit kul. Det är så mycket roligare att springa där uppe då man har chansen att dribbla, göra mål och kanske bidra till ett snyggt mål (vad som helst) än att stå och försvara målet.
Varje match har jag ingen aning om vart jag ska spela. Förrut spelade jag back, men också lite på mittfältet.
Jag får se hur det blir med den saken. Hoppas på mittfält ^^

måndag - Nya fotbollskor på väg
Idag var vi in till Sportringen för att se om våra fotbollskor hade kommit, vilket de måste ha gjort tänkte vi eftersom det var säkert över 1-2 månader sen vi provade skor med laget.
Och dem hade visst legat där hos dem i flera veckor och väntat utan att dem hade tagit kontakt med oss. Fan vad dåligt, men dem sade att det hade blivit något missförstånd, att dem inte hade sätt att dem hade kommit antagligen.
Well well, vi prövade skorna för att se om dem satt så bra som dem sist satt på fötterna.
Mina kändes anska bra, vid tårna satt dem perfekt men inte vid hälen för det var lite glappt på något sätt när jag gick.
Sen när jag hade knytit åt dem kunde jag bara dra av skon bara sådär.  - så ska man väl inte kunna göra med ett par fotbollskor? frågade jag och det ska man ju inte heller.
Igentligen skulle jag få en storlek mindre, men det fanns inte i dam strl, så nu ska dem skicka efter ett par junior herr dojjor till mig! Haha, fan vad knäppt xD
Men hellre att dem sitter som en smäck än lite lite för löst!

Den dåliga nyheten!

Fick igår reda på att min morfar hade dött!
för några dagar sedan hade han ramlat på toaletten och sen blivit sängliggande p.g.a lunginflamation.
Vi trodde nästan att han skulle klara sig, för han har ett sånt starkt hjärta och han har lyckats klara av så himla mycket tidigare. En riktig kämpe!
Men han dog iallafall i en bra ålder, och nu slipper han lida <3
Fan Vad jag blir så jävla arg på dem som jobbar där! dem kunde fan ha vart kvar på toaletten och sätt till att han hade settat kvar istället för att själv försöka gå upp. Nej, istället går dem ut och väntar. eller så kunde dem ha sagt åt honom att sitta kvar där tills någon går in och hjälper honom upp. Fast jag vet inte, han kanske skulle glömma bort det.
Men det borde dem fan fatta dem jävlarna! på grund av det så finns han inte längre.
Vi som skulle ta med honom hem i Sommar! vi som lovade honom! Han har inte vart hemma på 2 år.
Fyfan....

Det var inte hlänge sen vår farbrors hund Nova dog heller, blev bara 1,5 år. hon var så himla söt och snäll.


        Nova och Morfar R.I.P <3
(har ingen bild på morfar här på datorn)

 


PEaCE



Foto dag med Natalieee :D


Vackra Lily Cole






Today


 Syrran och jag Cyklade hem till Natalie vid halv tolv sen drog vi direkt ned till Skantzen för att Foto.
Äntligen nu händer det grejer! vi skulle igentligen ha haft den här fotar dagen med henne för ett bra tag sedan, men det har liksom aldrig blivit av. Men nu hade vi planerat in det här och det blev skit kul. Man hade så mycket att prata om hela tiden.
 Och Vi måste bara ha en Pokerkväll vi alla  snart igen! ^^
Måste bara säga att du är så himla duktig på att fota, You are The Best<3 hihi
Hon tog med sig sin Systemkamera (otroligt avis på den xD) sen gick vi där vid gång stråket, såklart blev vi avbrutna en hel del gånger av folk som var ute på promenader. Men det gjorde inte så värst mycket, vi fick iallafall massa bra bilder att välja mellan. säkert 300 st! :D det var perfekt väder men det blåste ganska kyligt.
Vi hittade även en hög spiral trappa som vi hängde oss i och posa. tänk om man satt längst upp och hade haft en as fin lång klänning med ett släp som nådde marken, precis som Lily Cole har på ett foto. Älskart!  Hon är så jäkla fin.

Det var ett tag sen man var med Nattiz,  måste vara mer ofta* ^^
Nu har hon över 300 bilder att kolla igenom, stackarn! men dem kommer säkert bli as nica! Take your Time

Snart måste jag gå och plugga matte va fan, jag bara sitter kvar här. Man fastnar alltid vid datorn om det är något speciellt man ska göra. ska Fixa CV till Idre fjäll också, men det får bli ikväll efter fotbollsmatchen vi ska spela, vi möter Kolsva och den här gången ska vi ta dem!
Längtar som fan, det var skit länge sen man spelade match på 11:manna plan, så det ska bli roktigt skoj, är lite nervös bara, men det försvinner nog snart.

Idag händer det!
TräningsMatch mot Kolsva






PeaCe

SKY High



Eftersom jag inte kan lägga in de nya bilderna jag tagit så blir det lite halvt gamla.
Börjar fan nästan bli mer av en fotoblogg. xD
Fast ja, jag älskar ju att foto, så många foton kommer det att läggas in. Det blir
ju mycket roligare att läsa ett inlägg som har en bild.
förresten så vet jag fan inte vad som ska bli min grej.
Jag får helt enkelt lägga upp det jag tycker om.

SkY High










PEaCE





Pink Is Purple


Var in till stan idag med Frida och Cicci, och jag köpte ganska mycket mot vad jag brukar göra. För en gångs skull hade jag pengar till sånt jag ville ha. Det är bara ett par enkla tygskor och jogging prylar som saknas och lite små grejer som jag nog ska inskaffa mig när April bidraget kommer :)
Tyckte liksom att det var dags att göra något åt min garderob, den behövde some påfyllning inför våren, fast den redan är överfull.
Det skulle verkligen sitta bra med en garderob, så varför säger jag att min garderob är överfull när det är en byro ? ahah


Äntligen har jag ett par nya jeans! dem är ljusblåa med en massa hål, sådär traschade. Sen köpte jag ett puderrosa/beige Linne/tunika med volanger på, ja jag vet inte riktigt vad den har för färg, men snygg är den. Ett Vit linne med guldnitar, en vit-tee med tryck sen blev det en macara som är rosa förpackad och en make-up remover till det.
Ändå fast jag inhandla ganska mycket så har jag en del pengar över. Fan vad härligt!
Syrran och jag köpte även ett present kort på 300 kr till pappsen som har fyllt år^^ Nu jävlar får han ta sig och köpa ett par walking skor så han slipper sin onda fot! hehe, vi tänkte att det är lika bra att ge honom en start så att han inte skjuter upp det hela tiden.
Igentligen var det meningen att jag skulle visa mina inköp, men SladdJäveln är fortfarande borta! gick nyss runt och leta som en tok i huset, men kan inte hitta den. Fan vad arg jag blir!

Nej, nu orkar jag inte tänka mer på den där sladdsaken, vidare till TV:EN och checka Robinsson med Camilla och Twin ^^
HaVe A GoOd EvEninG Ya alL



PEaCE





It's Freday


Hello!

De sista lektionerna i skolan idag var grymt sega. Men med min huvudvärk lyckades jag överleva dem ändå ^^
Vi tänkte nästan skita i engelskan och dra hem, men vi tänkte att det är ju bara en timme den här gången så vi stannar kvar iaf.
snacka om fint väder ute! Och imorgon ska det bli lika underbart, det är vad jag har hört. Vad passar inget bättre än en dag på stan då, va? :)
Efter att vi käkat, sade mamma att det fanns glass om vi ville ha. Vanilj och choklad. Och pappa sade att det fanns bär i frysen. Så vi tinade upp Hallon och björnbär.
Dagens mellanmål fick bli en skål med lite bananskivor, fiberhavregryn, hallon, björnbär och fil (bytte ut glassen mot fil). + en bit Morot. (som jag sedan kastade över gårdshäcken, var för sugen på det som låg i skålen). . . Testa!  As gott
Efter det drog syrran och jag upp i skogen och fotade, Tusse var även han med på trippen.
Jag hade tänkt att lägga upp några av bilderna nu, men jag har fortfarande inte hittat kamera sladden. Undrar var den har tagit vägen. Har fan letat precis överallt. Kanske någon som har gömt undan den, vem vet.

Snart ska vi umgås med Camilla, var ett tag sedan man var med dig. Så det ska bli skoj! <3
 men medan hon käkar drar vi ut en sväng till.

Först ska ni få se vad jag hittat förnågot.


Skit coola sneakers från Addidas och en svartvit jacka.







PEaCE



Torsdag




Nu är det Torsdag, och lång sovmorgon hade vi. Matte provet är uppflyttat till nästa vecka som tur är.
Man har ju glömt bort allting under lovet, och det här avsnittet är så damn svårt, sen är det jätte många kapitel också.
Så Tack så mycket Tall!
Nu är det bara att plugga på historia läxan och lite matte tills i morgon, sen i kväll har vi Fotbollsträning. Längtar!
På idrotten idag körde vi innebandy, och det var faktiskt skit kul, gjorde några mål till och med ^^
Later



PEaCE

The Big Apple (in SWE)


 Tog knappt några bilder, men en bild på dessa två plagg som var/ är grymt häftiga ville jag behålla på bild, var lite osäker
om jag skulle köpa det Trashiga linnet med en massa hål i och jackan.
Såg nog lite för trashig ut kanske ? haha
Fast jackan som jag har på mig på bilden är mycket större än den ser ut att vara, strl 38 var den, det fanns ingen mindre strl i
den H&M affären, tror jag. Så jag sket i det.
Inget blev med hem.
Ska in till Stan i helgen, så får se om jag hittar något snyggt då. Ska även köpa Present till Pappa som har fyllt år :)
-Fan, vill in till Stockholm igen snart!
Skulle vilja bo där för alla bra affärersskull, annars inte.


Grå-Bikerjacka och svart linne från H&M




I onsdags var vi in till Stockholm på klassresa, med två andra klasser också från samma skola i en Våningsbuss.
Så jäkla härligt att åka i en sån, men lite läskigt. Det var välidgt bekväma säten, tur det annars hade man nog inte klarat av 1 ½ h bussresa. Iallafall inte jag.
KL 7.00 skulle vi samlas. No Problem*
Det första vi gjorde när vi var framme, var att åka till Riksdagen, Of Course! det var lite kul det. Det roliga var ju vår Guide, han snackade roligt och var så fånigt dum. Seriöst. Han sade åt oss flera ggr åt helt onödiga saker som han inte äns behövde säga till om igentligen..

Efter riksdagen drog vi till bussen och fick Käk, riktigt bra käk för den delen! grillad kyckling med potatissallad, inte dumt det heller. Sen hade vi ca 2 h att gå i stan. Ingenting vafan. Men jag hittade ett par as Snygga ljusa-slitna baggy jeans på Zara som jag hade tänkt att köpa mig, men Frida sade att hon ville ha dem och lade till " du ska altid få som du vill " ( trust me, det får jag inte alls det) Då blev jag så jävla arg och sade att hon kunde köpa dem då.
Det var ju fan jag som hittade dem först och allt. Ibland vill man inte ha en tvilling. Men nu är allt left behind, jag bryr mig inte längre om den saken, nästa gång vi åker in dit hittar jag säkert ännu snyggare jeans, Maybe :D
Jag som håller på att växa ur alla mina jeans behöver ju ett par nya. Plus att det var åratal sedan jag köpte några jeans överhuvudtaget.

Well, Tomhänt kom man hem. Inte äns en Mascara köpte jag som jag hade tänkt att köpa mig..
Ångrar mig lite grann att jag inte inhandlade det där blårandiga coola linnet från Zara. Men sånt händer.
Jag blev så jävla desperat, "jag måste bara köpa mig något plagg" tänkte jag, de sista två timmarna gick vi i stan igen, det slutade med att jag gick runt själv i Stkhlm och letade i högsta hugg efter ett par jeans, skinnjacka i MC-stuk eller tygskor.
De andra var någon annanstans, och eftersom dem var så sega och jag ville hitta mig något någon gång så drog jag iväg på egen hand, I Stockholm! Kanske lite farligt, men jag brydde mig inte för det finns ju så många där som ser om något händer. 
Men tillslut gav jag upp, vi hade ingen lång tid på oss heller. Men i sista minuten hittade jag den H&M butiken som hade värsta snygga kläderna, och där fanns säkert den toppen och jackan jag ville ha. Mobilen ringde och det var tyvärr dags att möta dem andra utanför en galleria. Och tänkt, jag hittade ut! ^^







PEaCE

You better Say Cheese


Mer bilder från Norge

Kortspel hela dagen, kortspel hela natten...
Ungefär så mycket ägnade vi oss åt Visst spel, nej men varje dag blev det
några omgångar.
 Fyra pers. ska man vara för att kunna köra." 500" är det motsatta, då är man bara 2 st.
Saknar det redan!





Mormor ville tina upp osten som var nedfryst, så vi lade in den i micron.
Detta blev Resultatet! haha
Ser fan ut som Smör. xD


  Some Cheese




Efter att ha mumsat i oss påskdessert - kladdkaka med upptinade blåbär och Hjorton
'blev man as blå på tänderna och om läpparna, som ni ser.
Senaste Läppfärgen- blåbärsblått*


Frida



Pimplade gjorde vi ju också såklart!
När vi skulle ta oss ned för backen ner till sjön, märkte vi att snön var ganska mjuk på
en del ställen.
Mamma fastnade en gång med sina stavar och sin fot, och det var så jäkla roligt. vi skulle hjälpa henne upp, men vi fick värsta garvattacken och kunde inte sluta att skratta. Vi stod nog minst där i 10 min! ahah
Glömt berätta en sak, jag fick en jädrans stor Harr på 800 Gram! Den kändes inte så värst tung när jag drog upp den, men när huvudet ploppa upp ur hålet var den BiG!
På väg hem trampade syrran fel, och blev sittade i hålet^^






My Lovely Grandma






PEaCE


Hemma bra men mormors Place bäst


Ja, då var man hemma igen. Tillbaka till det vanliga.( och tråkiga Hallsta)
När vi hade kommit hem tog vi för det första det lugnt, satte oss vid matbordet och käkade, sen packade Frida och jag ur allt från bilen. Sen drog vi ut på en promenad. Man var då allt lite stel och trött efter en dags bilresa. När vi hade gått en bit fick jag en konstig känsla, det var så konstigt att vi var här hemma när vi alldeles nyss var i Norge för bara några timmar sedan och pratade med mormor.

På ett sätt var det skönt att vara tillbaka igen, få träffa vänner och familjen, och äntligen kunna träna as usual.
 Som jag har längtat efter att det ska bli torrt på  motionsbanan så man kan pallra sig i väg och löpa när som helst utan att behöva undra hur långt man har sprungit eller oroa sig för onda fötter. Och äntligen får man lite motstånd i löpningen av de höga backarna, det är så mkt roligare med backar.
Och, ja. Jag ska strax ut och löpa, vet inte riktigt hur långt men det blir väl ca 5-6 KM. Får se hur min kondition ligger till.
Jag var  inte på latsidan när vi var där uppe om ni tror det. Vi gick upp tidigt på mornarna för att pimpla, men framförallt för att vi ville åka i backen när det var skare. Det gick så jävla snabbt att åka ner! men det gick inte lika bra dagen efter, eftersom det var ganska varmt där med så man sjönk lätt igenom när man skulle ta sig upp xD
Man blev så glad när man såg på vädret att det skulle bli några minus grader på natten. För det var ju det vi ville ha, kallt så att det går att åka i backarna, men soligt och fint väder så att man blir brun.^^
Jag har även varit på långpromenader, en gång gick jag själv med stavar, syrran hade visst blivit sjuk, så jäkla typiskt när man har LOv så blir någon förkyld! 
Men hon sket totalt i det, hon hängde med mig upp i backarna och pimplade för det, jag menar vem skulle inte gjort det?!

Fan i helvete! jag har sparat en massa bilder på min mobil i memory Stick, men det går inte att öppna dem.
Det får väl bli några andra bilder då. Ska försöka fixa det där senare, nu måste jag kila ut i löpbanan surrni! ;D

 
Den här Gula kyckligen var det första vi såg när vi hade kommit till området där mormor bor.
Fett cool! ahah


 Lite jobbigt var det att  ta sig upp för backarna, som ni ser..
En Död Frida

Nice väder dem första dagarna


Var på Basarn också. Där kunde man vinna allt från renskinn till olika sorters bakelser.
Mamma vann en stor Kladdkaka*
Den tredje saken från vänster stog först upp på min lista, men någon annan vann den visst.
Pälsen ser så skön ut.




Min kusins gölliga Maddelen satt brevid oss. Snacka om att väcka uppmärksamhet!




                Fler bilder läggs in sen från digitalkameran, dessa var mobilbilder.



PEaCE


Happy Times


Nu var det verkligen ett tag sedan jag äns var inne på min blogg och skrev. Det var väl för att vi hade ett prov i veckan, så jag har ägnat min tid åt det, träning och annat plugg, som vanligt kan man säga.. Den sista veckan före ett lov brukar man alltid ha fullt upp med saker och ting.
Vi hade konditions prov, och jag tror att det gick bra. Får hoppas på det iallafall! ^^
I går fick vi reda på hur vårt Historia prov gick. Det kändes som att det hade gått skit, men jag klarade G gränsen och till och med VG.
Nej usch! inget mer prat om Plugg och skolan nu heller.
 
Det efterlängtande lovet är äntligen här. FiFan vad härliigt!!
Och i morgon bitti kl 8.00 drar vi vårt pick och pack upp till Norge. Har längtat efter det här sen i sommras.
 Jag lyckes alltid ta med mig för mycket grejer när vi åker dit. Men igentligen är det ganska simpelt. Man går ju mest runt i mjukisbrallor när det är ett sånt kallt klimat man vistas i. Men Ett par jeans åker nog in i bagen, No More.

Var upp på vinden i morse och hämtade bagarna, och hittade ett par trixs skidor. As gamla, men dem duker nog fint i de höga backarna bakom mormors hus! tänkte att man kanske kan bygga ett gupp och lära sig och trixa lite. Och där ju ser ingen när man ramlar heller xD  Shiet, fan Nice! Om man bara hade haft en snowboard också^^
Just nu håller jag på och städar och packar lite smått. Kommer inte ha tid med det i eftermiddag, förrutom i kväll då.
Ska nämligen cykla till Ishallen och stå i kiosken medan det är Kattutställning där. Vet inte riktgigt hur kallt det är där, men när det är is är det svinkallt. Får nog ta på mig tights, någon tröja över och skinnjackan. Och halsduken får man inte glömma. :)

Ett inlägg till SKA jag hinna med senare idag innan vi drar. 
SYlater.
BTW, GLAD PÅSK! :D


PEaCE





RSS 2.0