Foto dag med Natalieee :D


Vackra Lily Cole






Today


 Syrran och jag Cyklade hem till Natalie vid halv tolv sen drog vi direkt ned till Skantzen för att Foto.
Äntligen nu händer det grejer! vi skulle igentligen ha haft den här fotar dagen med henne för ett bra tag sedan, men det har liksom aldrig blivit av. Men nu hade vi planerat in det här och det blev skit kul. Man hade så mycket att prata om hela tiden.
 Och Vi måste bara ha en Pokerkväll vi alla  snart igen! ^^
Måste bara säga att du är så himla duktig på att fota, You are The Best<3 hihi
Hon tog med sig sin Systemkamera (otroligt avis på den xD) sen gick vi där vid gång stråket, såklart blev vi avbrutna en hel del gånger av folk som var ute på promenader. Men det gjorde inte så värst mycket, vi fick iallafall massa bra bilder att välja mellan. säkert 300 st! :D det var perfekt väder men det blåste ganska kyligt.
Vi hittade även en hög spiral trappa som vi hängde oss i och posa. tänk om man satt längst upp och hade haft en as fin lång klänning med ett släp som nådde marken, precis som Lily Cole har på ett foto. Älskart!  Hon är så jäkla fin.

Det var ett tag sen man var med Nattiz,  måste vara mer ofta* ^^
Nu har hon över 300 bilder att kolla igenom, stackarn! men dem kommer säkert bli as nica! Take your Time

Snart måste jag gå och plugga matte va fan, jag bara sitter kvar här. Man fastnar alltid vid datorn om det är något speciellt man ska göra. ska Fixa CV till Idre fjäll också, men det får bli ikväll efter fotbollsmatchen vi ska spela, vi möter Kolsva och den här gången ska vi ta dem!
Längtar som fan, det var skit länge sen man spelade match på 11:manna plan, så det ska bli roktigt skoj, är lite nervös bara, men det försvinner nog snart.

Idag händer det!
TräningsMatch mot Kolsva






PeaCe

Comment
Postat av: Nattiz

Det var hur kul som helst, och ni vart så otroligt fina båda två :)<3

2009-04-22 @ 15:29:20
URL: http://www.ncfb.devote.se
Postat av: Iinda

Ja det var det verkligen, ngt som vi måste göra om. Och vi måste vara mer :D Tack så mycket för de grymt fina bilderna! <3

2009-04-22 @ 18:36:51
URL: http://fuffins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0