Plugg plugg plugg


 Ja, skola igen då. Men dagen var faktiskt inte så seg som jag trodde att den skulle bli, isåfall är onsdagar mycket segare.
Vi fick 1 1/2 timmes håltimme efter matten, eller vi hade knappt någon matte, var bara med på genomgången, och eftersom vi hade gjort de sidorna man skulle göra på lektionen fick vissa av oss sluta. Soft.
På håltimmen drog vi hem, men tiden gick snabbt och snart var vi tillbaka till skolan igen, och fan vad det tog i när man cyklade dit, snön fastnade under skärmen, så det kändes som jag cyklade på 10 ans växel eller nått xD
Ah, väl framme, gick vi in till idrottshallen och där ser vi vår klass, redan ombytta och spelar vollyboll för fullt. Haha.
Dem hade visst flyttat upp lektionen en halvtimme, och det visste inte vi. Och ingen som sa nått heller.. Men eh, skitsamma, vad gör väl det. Kul var det iallafall med vollyboll. Om ungefär 1 vecka ska vi köra fitness-boxning, äntligen något nytt! Ska bli spännande att pröva på. Ville igentligen ha mer sådanna pass ex. core-training, gym, löpning, pilates, boxning etc. istället för en bara massa bollspel, och om det ska vara bollspel ska det vara FOTBOLL eller basket eller innebandy ^^ 
 vi slutade ungefär 16.15, sen har jag typ pluggat Historia resten av tiden, tagit en 30 minuters promenad med tvillingen, ätit och kollat på Top Model.
Imorgon blir det en tidig dag, slutar 14 tiden, hem och plugga till provet och Fotbollsträning på kvällen,<--- längtar redan :D

PeaCE

 







 

           Fransar och gladiatorliknande peeptoe - shoes


Heta skorThis two pair

 Från  Forever21

 


I'm in love with..

 

 Shoes. Har blivit helt besatt av skor. Då menar jag allt med klack (.- pumps, ankelboots, stövletter m.m) Men också sneakers.

Det finns ju sjukt snygga att välja och vraka mellan. Det som jag kommer att satsa till våren är ett par svarta ankelboots/stövletter med snörning, träklack och peeptoe. Fransar och mocka tyg är också trendsh.

 

PeaCE

 

 


Comment

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0