A Place where you Belong

Pic/ SRC783



ööuuuhhww
man kan inget mer än att ÄLSKA dessa snyggingar till boots!
FAN va snygga! Tänk er dem till en härlig sommar klänning i lite beige/puderrosa aktig färg, kort volang klänning. Till det - gyllenbrun hy, bara ben, ett par Ray Ban Wayfarers, en massa vintage ringar och ett fint långt hängande halsband med någon fin berlock. Skulle vara coolt med en liten döskalle(!), a la Alexa chung.
Smashing ! mehehe
PeaaaCEEe

Comment
Postat av: emma ♥

sv: haha jag är inte den bästa på namn men jag kan försöka :) Gabrielle Solis har börjat uppskatta sin familj något mer, hon skulle donera bort sina ägg/äggstockar till ett gaypar som dom bor granne med, men Carlos tillät inte det så det blev inget, gayparet blev så ledsna och skiljdes. Susan har som vanligt sina små ideér men förhållandet med Mike funkar bra.. Den där galna tanten, jag kommer inte på namnet .. men hon som hade en flirt med mike men blev insatt på ett behandlingshem.. hon har rött hår och sköt Susan i armen för ett tag sen. Hon är i alla fall lesbisk med en strippa och dom ska flytta från Wisteria Lane. Den nya familjen (kommer inte på namnet) men som är lite skumma av sig och som nästan nyss flyttat in.. Hennes farliga exmake kom tillbaka och planerar nu att ta Hans ex eller son med sig.. Bree har fått besök av hennes döde exmakes "son" , han säger sig vara hans son men det är något konstigt med honom. själv tror jag att han hittar på allting, och det tror dom flesta i bree's familj också!



förlåt att jag är lite halvdålig på att förklara, men kolla på dom kommande avsnitten så hoppas jag du hänger med igen :) ha det bra. kramar

2010-05-06 @ 22:17:26
URL: http://emmaandrea.blogg.se/
Postat av: Susanne

Grym blogg!

2010-05-06 @ 22:27:13
URL: http://susannbaltaci.blogg.se/
Postat av: cherrie

ååååååååååååååååååååååååh vad snigggaaa

2010-05-06 @ 22:45:38
URL: http://whatsfordessert.bubbleroom.se
Postat av: Sofia

tack så mycket! :)



din var inte så pjåkig den heller, massa inspirationsbilder. I like!

2010-05-06 @ 23:39:28
URL: http://kumpumaki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0