En Regning Dag i Stockholm

Jane Eyre med Mikael Nyqvist

Om igår, då vi var i Stockholm.
Det var helt okej, från en början. Först Synagogan, som vi fick stå och vänta ute i det härligt regniga/kalla vädret på vår guide som var försenad, inte heller fick man gå in och vänta(!) - dåligt.
Den vistelsen var verkligen seg och tråkig.
Sen var vi på NationalMuseumet också, blev guidade om tavlor, sedan fick vi gå loss med Akrylmålning själva, det var nice! Saknar målningen rejält. fick en känsla av att man kanske ska ta och köpa sig lite färg och papper och börja måla lite igen? :)
Vart var vi mer, Visstjah, sen besökte vi Dramaten. Där vi även där blev guidade, hon visade oss nästan hela byggnaden, den stora scenen och den lilla scenen. Under scenen, bakom scenen, klädförrådet(!) (bilder kmr), syrummet- Såg typ ut som I project Runway! Och en massa andra grejer. Och på turen där inne fick man en skymt av han som spelar i Jönssonligan, "Sickan" . hahah
Innan Teatern på lilla scen som vi skulle se, drog vi för att hitta ett ställa och käka, Vi var sugna på Pizza.
Tror fan vi gick genom hela stan för att hitta en pizzeria(!) vi frågade folk och så, men var ju lite svårt att hitta rätt, hahh.
Tillslut efter en halvtimmas letande, hitta viden ultimata(?) pizzerian, trodde vi. vi hade gått och letat i evigheter i det sviniga vädret, sen kommer vi till en pizzeria med den äckligaste kebaben! Torr och blää, och såsen smakade som fil. Wtf?! Pizzerian tror jag heter "Kebab och pizza". Så Är ni ute efter nått med Kebab i Sthlm, så GÅ INTE DIT!!
DEt sista vi gjorde var att kolla på en Teater, June Eyre Heter den. Där Mikael Nyqvist var med. (från "Män som hatar kvinnor", Millenuim filmerna) Riktigt coolt att se han från nära håll, i samma rum, eller vad man nu ska säga x)
På översta raden, längst upp fick vi syn på Skådespelaren som spelar i "Kopps" & den senaste filmen av Farez " farsan". Han den med flinten. Satt där uppe och trodde att han var lite osynlig, men det var han nog inte. haha.
Teatern var bra, Nyqvist var ju klart bäst i pjäsen!
Utöver allt så blev det en ganska Lyckad resa ändå, fast man var rätt så broke, inte kunde köpa nått snyggt från ex- Zara :/
Peeaace

Comment

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0