Myskväll med Camilla&Frida

Fredag

Hade bara två lektioner idag! Hade igentligen flyttat upp engelskan, men läraren har varit sjuk, och hon sa att hon hade glömt bort det. Så alla drog hem, liksom vem orkar stanna kvar och vänta xD
Efter skolan kom mamma och hämtade oss, drog direkt till samhället för att köpa mat, mötte upp Camilla lite senare där och bestämde hur det skulle bli i kväll och så.
 Kom hem, frida och jag lagade mat till oss själva som blev tortilla bröd med kyckling bitar och wokade grönsaker. -KycklingRulle. Gott!
Hon kommer hit vid 6 ungefär, ska basta, göra frukt sallad med glass och chokladsås till.
Käka varma mackor, varm soppa, stackars Camilla kan inte äta pga av hennes tandställning som hon just har fått fixat. Får inte tugga, typ bara dricka och svälja lätta grejer som man inte behöver tugga. Stackarn! lider med dig:/  Jobbigt att inte få äta "tuggmat" eller godis, men glass går nog lika bra det.
Men det ska bli skit kul ikväll! kolla på någon good film också^^

Nu ska det Fixas innan hon kommer!
Btw, Frida hittade en lite old jeansjacka i ett klädskåp nyss, men det var hennes hoppas jag hittar min, vi hade ju likadana kläder när vi var mindre ;)  Kanske ska klippa av ärmarna ( dem är väl korta) och slipa med sandpapper för att få fram den slitna rätta looken! 
Ha en Bra kväll!

PeaCE


Comment

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0